Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (244)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Si bineinteles ca si cu spalatul pe dinti suntem in buda ,ca habar nu are si nici nu ma lasa nici din greseala sa o spal eu
,mereu iese scandal.Am incercat sa ma spal pe dinti in fata ei si tot ce doreste e periutza mea
si sa se joace cu apa.O mai baga pe a ei prin gura dar doar ca sa suga apa de pe ea
O imoaie,soarbe apa si tot asa ... pai nici nu i-am pus decat de vreo 2-3 ori pasta de dinti pe ea ca si pe aia o haleste si mai face si o mutra ca nu e prea buna la gust ![]()
Voi in ce stadiu sunteti si cum ati reusit sa ii invatati sa se spele pe dinti?
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
d_melli spune:
Ioana si eu zic ca e d ela dinti...da-l si si tu cu calgel sau cu gel de ala de dinti.
Moni pai eu incerc zi de zi sa tin pasul si sa il fac sa asculte macar un pic...dar sa ii mai dau si periuta...nici o sansa...si dc continuam asa o sa se spele la 18 ani
...chiar asta vb cu a mea colega psiholoaga ca nu e chip sa il fac sa asculte , sa ii atrag atentia...sper doar sa fie o perioada ca e jale....
Denisam spune:
BEE- ceva vesti,stiu ca ai zis pe seara dar speram sa ne spui cum stai. Doamne Ajuta!
Moni- noi cand facem baie ne spalam pe dintzi- se spala ea jos si eu o spal sus, cu motivul cadc nu o facem-iese bubu si mergem la dotor- btw e mucioasa,de unde,nu stiu si a avut o noapte proasta,cred ca e combinata cu masele.
Merg sa ii dau lui Alex, ca apoi fug la dentist si ne vedem pe seara la voi.O zi buna!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
Si cica sa ii cuplam pe caposii astia???
O sa iasa numai
Eu mai reusesc sa o conving la unele chestii cu frumosul,cu smecherii si cu tone de explicatii,nu ma pot plange chiar rau de tot.
Ma gandeam ca poate aveti vreo idee starlucita cu spalatul pe dinti.
Eu tot ce m-am gandit e sa ma tot spal in fatza ei si sa ii arat pozitii,ca se mai uita ea curioasa ce si cum fac,doar ca nu ma urma cand ii ziceam sa faca si ea. Eu dupa aia iar ma apuc de rontzait si nu m-as spala pe dinti de doua ori seata,ca n-am chef. M-am mai gandit la o faza,sa nu o bag in seama deloc, numai sa ma spal in prezenta ei,poate asa ma imita,ca de maimutzarit e prima .Tre' sa il pun si pe husband,daca nici asa nu iese pasentza nu mai stiu ce sa fac 
monica70 spune:
DENISA nu merge cu doctorul si buba,am mai incercat eu la altele si n-a mers.Dar nu stie ea ce-i aia doctor din fericire .Cand mergeam la controale era doar distractie sa umble pe la sculele aleia ...
Tu ai noroc,Emma a fost intotdeauana mai ascultatoare.
d_melli spune:
Moni tu macar ii mai retii atentia intr-un fel sau altul , cu tine se mai uita pe o carte, se mai joaca cu o jucarie , mai are o preocupare...ceea ce e mare lucru...crede-ma ca eu ieri am incercat toata seara sa ii atrag atentia intr-un fel sau altul...ba jucandu-ma cu o jucarie , baratandu-i ceva...nici vorba...avea alte treburi ...de stricat , de vizionat , de aruncat , orice altceva...dc ii spun hai la Andrei sau hai sa facem baie , de exemplu percuteaza imediat....insa este frustrant sa nu poti sa faci nimic cu el...cica e si asta o perioada...macar inainte construia cuburi ...acum distruge tot
asteryaro spune:
Holla.
Noi binisor. I-am stricat somnul de amiaza, ducandu-l la spital la control, a adormit pe masina la intoarcere si azum miorlaie in patutul lui si nu vrea sa doarma. Nasol, ca vroiam si eu sa ma odihnesc, dar... mai sper inca. Mai avem deseara un Miofilin pe branula si apoi o scoatem, continuam cu Ceclodyne (antibiotic) siropel. Tot este ceva. Maine sa ne tineti pumnii, la 16.30 avem programare la Medlife.
Ioana, si razvan a facut la fel in prima noapte de cresa... dar fara febra. Sper sa fie doar de stres la el, sa nu fie nimic altceva.
Bai, nu mai radeti de gravidoasele grase
. Zana are reteta de la mine
.
Acina, nu-ti face griji ca nu ai luat kg inca, ai destul timp.
Cristina, pupam pe micutul Eduard!
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
IRINA pai eu as vrea sa stea Diana si sa aiba ceva treburi singurica (mai putin de distrus evident) dar ea toata ziua sta agaztata de mine HAI MAMI sau PUNE MIKU,PUNE PATLA,PUNE PATICII ... PUNE PE NAIBA
ca macar de s-ar uita la ele singura.
Am observat ca daca merg in dormitor si stau in pat,sta si se joaca si singura pe langa mine cu jucariile - cateodata .Dar trebuie sa imi si povesteasca intre timp
.Daca imi iau un ziar,o revista sau o carte,deja e bai
Vine la catzarat,ca a aparut concurentza ... Daca stau la PC deja ... e turbata
Sau e sus pe birou,sau catzarata pe picioarele scaunului ,sau in bratzele mele cand capitulez.Cu cartzile ii place sa ne uitam pe ele si sa ii povestesc,la fel sa ne fugarim ,ma rog, orice ... numai sa aiba companie (audientza mai bine zis
). E bun si frate-meu,mami,Ghitza la o adica,dar asta se baga cu nasul in ziar sau la TV si ... ea e iar pe capul meu non stop.
Mario e baiat si are multa energie,cred ca va mai dura pana sa il faci sa stea cu o carte in fatza.Mai repede il momesti cu o minge sau cu jucat cu masinutzele,asa cred.Eventual fa tu ca si oaia,ca vaca etc. sa vezi distractie.Eu m-am jucat cu Diana de-a catzelusii,sa ne fi vazut in 4 labe latrand ![]()
monica70 spune:
CRISTINA incepem de-acum cu tinut pumnii.Bine ca terminati cu tratamentul azi.Somn usor,poate poate ai noroc.
Eu plec imediat acasa,dar n-o sa calaresc inca netul
ca s-a anuntzat fratelo
daca am ceva noroc bag un pui de somn,daca nu, ma joc cu Diana pana vine mami sa o preia .Pe urma ar trebui iar conta,sa vedem daca mai am chef,daca nu e asa urgent ...
Ingrid S spune:
Nu mai stiu ce am citit..fras, oricum de retinut ca dintre voi, cele mai multe n-ati dat Ca la bebelusi.
Cu spalatul pe dinti: aceeasi problema ca la Moni, insa ii dau periuta, sa se descurce, iar la final, dupa ce n-a lasat pic de pasta pe ea, o dau eu peste tot...ea vrea sa se joace cu periutza, nu sa se spele..
Fug pana la sora-mea...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo