Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (244)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
eu acum ii dau Vigantol, mai si salt cate o zi, caci uit.
I-am dat si Fluor vigantolete cand era mic, acum scuipa pastiluta din guritza.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Zymafuorul asta nu are vitamina d din cate stiu eu...iar ce ii dau eu e o combinatie de vitamina d si fluor.A si sunt picaturi.
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, a venit si aici frigul si ne-a limitat tare mult iesirile.
Nu prea pot sa intru ca nu am efectiv timp liber
Alain nu stiu ce are mai nou ca numai cu mine vrea sa faca tot ce face, sa ne jucam impreuna, sa stea catarat lamine in brate sa se uite la desene, sada il pun pe fotoliu lui de burete vine si ma ia de manuta sa stau cu el
acum l_am ademenit cu o tona de cuburi clemy cu care va sta linistita pana le va demonta pe toate ca asa e regula, desface tot ce se poate
de la casute la cuburi si imprastie tot ce sta adunat la un loc. Eu ansambleztoata ziua casute si statii de pompieri iar el in 5 minute le desface si rade in hohote. Acum si racita bocna si ma doare capul ca naiba si sincer tareeeeeeeeee mult as vrea sa fi avut si eu o gradi unde sa-l duc sau pe cineva care sa ma ajute....
intru si eu sa ma plang.
Am vazut ca ati intrebat de calciu, mie mi-a zis dr lui din Ro sa nu-i dau daca bea asa de mult lapte si mananca tot felul de produse lactate, sunt chiar curioasa aici care sunt recomandarile.
Giova si eu tot vreau sa maapuc de sport dar sincer nu imi gasesc energia sa mai fac si asta. Si eu vreau sa dau 3-4 kg jos sunt la 60 acum si nu mai reusesc sa dau jos nici 300 gr.
Eu am luat vreo 18 kg in sarcina, am inceput cu 63 kg dar mie personal mi-a fost tare greu sa le dau jos, cred ca a durat un an si am facut eforturi
sustinute, Alina tu si celelalte fete ati avut noroc
daca ati scapat asa de repede de ele, poate e vb si de metabolism si de varsta;
Nu am reusit sa citesc foarte mult din urma, ce mai fac gravidutele noastre, a nascut Bee?
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
monica70 spune:
SILVIIII
SA TE FACI BINE! BEE azi se ocupa de eveniment
Ma bucur sa aflu ca si Alain demonteaza la greu,inseamna ca fie-mea nu are o problema la bibilica ... ca in loc sa asambleze,prefera sa demonteze 
IRINA pai e fain asa daca mai sunt si picaturi e si mai simplu.Eu i-as da daca as gasi asa ceva,dar parca vad ca o fi si scump tare
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
alinutza_80 spune:
Silvi
. Si noi tot cu Clemy ne jucam, le-am primit de la Anca in iarna. E f incantat de ele.
Irina, de ala nu am auzit. Dar daca zice Monica cum ca are si aici corespondent ar fi bine. Mult mai bine picaturi.
Bee, HAIDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Cu vestea, cu poze, cu tot!
monica70 spune:
http://www.chimimport.ro/drugs/eticals/flviga.htm asta are si fluor si vit d
sunt pastile 
eu si ca lactic nu i-am mai dat ca faceam cu nervii pana le sfaramam
Alina n-am zis ca are corespondent,doar speram sa aiba si aia caut ![]()
T_Ioana spune:

Am reusit sa culc piticul.....
Asta noapte a fost cosmar. S-a culcat la 21 si un pic, s-a trezit la 23.30 urland disperat. Cum il puneam in patut cum urla ca din gura de sarpe, a vomitat pana la urma (si pe el si pe Cristi si pe canapea si pe covor) dar nu am reusit sa-l culc pana la 3.40 dimineata. L-am luat cu noi in pat ca la el in patut nu a vrut deloc sa doarma. Nu stiu ce a avut ca niciodata nu a plans in halul asta cu gemete si tipete. Cristi zice ca probabil de la dinti dar eu stiu....??!!!
Dimineata evident ca nu l-am trezit la 7 sa-l duc la cresa iar la 9.30 cand s-a trezit avea temperatura rectal 38.6
Cristi si maica-mea tot zic ca de la dinti dar, desi sper din tot sufletul sa fie asta, am indoieli. E drept ca e super inflamat la caninii de jos -astia 2 mai sunt de iesit- dar asa febra si asa circ....?!!! Si mi se pare asa, ametit si moale....poate cum nici nu s-a odihnit bine asta noapte, ca toata noaptea ne-a "calarit" si a urlat mititelul. Dupa amiaza mergem la dr de familie sa-l asculte un pic la plamani si sa se uite in gatut!
Ieri m-au sunat de la o agentie de recrutari in legatura cu un job dar nu ma simt in stare sa imi schimb locul de munca daca e copilasul tot bolnavior

Abia astept sa mergem la dr de familie!
Giova, uite aici e VW Eos: http://www.volkswagen.ro/ (nu e cel din poza, ca e prima pagina, dar sub poza exista optiunea EOS si acolo iti apare masina)
Sper sa reusesc sa intru mai tarziu sa mai raspund la postari!
Bee, Doamne ajuta!
Fug sa dorm si eu un pic cat doarme spiridusul...si aici ploua de 2 zile..............
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
lA CAUTARE doar in lb franceza gasesc info,in romana doar pe Dc sunt niste postari.Nu cred sa fie importat aci.Poate in Ungaria daca incerc.Da' la celalalt zymafluorul,cica trebuia data inca de dinainte sa apara dintii...Pe mine ma intereseaza ca sa previna cariile - la asa mancatoare de cioco ce sunt ... e clar ca si ea va fi si ce mostenire genetica la capitolul dinti ii transmit,aoleu
Carii peste carii ![]()
monica70 spune:
Ioana sper sa fie doar de la dinti.Daca nu era faza cu febra,putea fi cresa de vina,ca sunt copii care au probleme cu somnul o vreme dupa ce incep cresa.