Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (244)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mie mi-a picat netul....
asa ca am spalat geamurile si am adunat jucariile de la marco din camera. mama cat am de munca acolo, sters toate de praf, scuturat plushurile...

Moni pai tu nu stiai ca irina nu umbla cu maruntis?
Cristina l-am vazut acum pe Sebi cu alba ca zapada. mama ce m-am distrat, e haios foc!!!
Cata stai bine la cap. kg. eu 4 trebuie sa dau jos, vreau sa ajung la 58..si nu reusesc. dar ma apuc eu de sapt. viitoare de pilates si fitness. macar sa nu mai pun pe mine altele.
Ingrid sincer nici mie nu mi-a dat dr. calciu. eu i-am dat odata ca v-am auzit pe voi. atat.parca te-am si intrebat pe tine si pe anasebe cum sa-i dau.

fug la treaba.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Bumbita, sa iti traiasca si sa fiti sanatosi!
Anasol, lasa ma ca iti povestesc eu pe Pm Inima de tigan, ca vad ca te-am corupt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI si tu? Asta e lesinat dupa "vedete" sa stie tot ce misca.Cunoaste si acum pe toti de pe la toate institutiile unde se tineau spectacole,filme etc. (Sala Polivalenta,Teatru,Casa Sindicatelor,Casa de Cultura,Cinema-urile,Bazele sportive etc.) incepand de la plasatoare pana la aia ce filmeaza sau chiar directori.E nebun de legat.
Ca sa nu mai zic ca pe vremea aia acolo era singura mare discoteca din oras,toata lumea acolo mergea,Si el lucra la rupt bilete la intrare ,deci vedea tot ce misca.Pe urma statea langa DJ ,sau la spectacole ajuta la demontat/montat. Dar cum se tineau majoritatea seara sau in WE ii placea pe langa serviciu ,ca facea bani si mai ales era in elementul lui

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

MARAKI ca sa nu mai pomenesc de faptul ca s-a imprietenit cu un tampitzel de varsta lui care era mare sef la tineretul UTC din judetz si s-a lipit in asa hal de fraierul ala, ca mergea te miri pe unde cu ei gen Felix,Costinesti ,meciuri etc. Aaa si el n-a stat la cozi ca noi ,facea rost de orice Da' culmea ca el nu era UTC-ist ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by alinutza_80

Eu mi-aduc aminte cand eram mici ca ai mei dadeau meditatii si au pus pe un tip pe care il medita tata sa intre (ei lasasera usa dechisa)si sa lase cadourile de Mos Nicolae. Si noi eram agitati la usa si cand a intrat ala s-a fastacit si si-a prins piciorul in usa, la fata nu l-am vazut ca era intuneric pe hol, dar ne-a ramas in cap ca "Mos Nicolae are pantofi ca ai lui Catalin".

ce taaaareeeeeeeeee!!!!! super!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Apropo de tampitzelul de care ziceam,in 1990 si-a vandut garsoniera si a tocat banii in Felix intr-o luna ,dupa care,dupa ce a stat o vreme pe gratis la Hotelul Central (fost "al partidului") ca l-au lasat de mila fostii cunoscuti,mai mult de juma' de an a locuit in camera de oaspeti a firmei unde am lucrat din 90 pana in 98 ,ca l-a lasat sefu de mila. Si era un baiat atat de bun la suflet,ajuta pe oricine cu orice,nu era nici prost,insa in momentul cand avea bani in mana ...ii facea pilaf ... Acolo Ghitza il ajutase parca sa se angajeze,ca si el a lucrat acolo,de-acolo l-am pescuit . Tipu' ala e si acum neinsurat si acum lucreaza la hotelul ala,ceva pe la parcare ... Imaginati-va ca daca nu venea revolutia,unul ca el era acum sef de judetz sau mai sus,nu mai stiu titulatura ,cum le zicea ... Mai si fratele lui are o gramada de bani,firme etc. iar el ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ei eu am luat cu Andrei in sarcina 22 kg dar sincer in afara de faptul ca nu prea ma puteam misca din cauza asta, m-am simtit cea mai frumoasa femeie.Le-am dat jos in 6 luni fara nici un efort.Inainte sa raman insarcinata aveam 58 kg acum am la fel.Sper din tot sufletul sa-mi treaca greata asta si sa mananc si eu ca omul.
Bee scumpa, noi te sustinem aici si tot brambura pe net umbli.Sa bag ca poate cine stie...
Bumbita sa-ti traiasca Edy scumpicul.Sa fie sanatos si sa a aduca numai bucurii.
Anasol tu cum mai esti?

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Ralu, deci nu are infectie urinara Anastasia, acum am citit! ce bine! Sanatate!
Anca, si eu tot 22 de kg am luat in sarcina si le-am dat jos repede. Si la fel, m-am simtit superba, n-am avut nici cel mai mic complex! Pupici si sa ne auzim fara raguseli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Alina da stiu ca ai luat cat mine cand erai gravi cu Ayan.
Ai dreptate, ne trece noua raceala asta.Sa vezi glasuri subtirele ce ne tragem.Acum e nasol eu trebuie sa ghicesc ce zici tu si tu ghicesti ec zic eu.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu am luat 17 kg si mi-au ajuns. Mai am 2 de dat jos sau 3..
Bumbitza, sa-ti traiasca dragul de baietel .
Deci, nu trebuie sa ia neaparat calciu fata prietenei mele...doar ca are aproape 9 luni si nici un dintisor, m-am gandit ca un supliment nu i-ar strica. Diana cum lua Ca, cum ii ieseau pe banda. Dar nu la toti e regula asta, poate tine de genetica.
Mersi de raspunsuri, ma duc sa ma intind langa ea, acum a adormit.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput