Gravidutze si mamici de CLUJ - 28
Raspunsuri - Pagina 14
ALEX29 spune:
PUISOR intradevar jocul de apa din VEGAS e DEMENTZIAL ...l am filmat![]()
CO habar n am avut ca se procedeaza asa .....oauuuuuuu ce ar trebui sa fac acum ?
COMOARA NOASTRA TIADRIS
OanaAlina spune:
de maine va fi vreme un pic mai frumoasa! abia astept! 
deci dezamagire totala cu targul de la expo??? pai atunci nu ma mai deplasez....
raluca - te asteptam cu pozici cu ilinca de la deschiderea targului de la expo!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
ALEX29 spune:
n am apucat sa ma uit la meteo OANA dar ar fi superrrrrrr sa avem vreme frumoasa ,macar sa nu mai ploua
va pup
NOAPTE BUNA
COMOARA NOASTRA TIADRIS
redai spune:
Noapte buna fetelor.
Eu sunt foarte suparata din cauza copilului.
Lore, mamicutza lui David
POZE
CristinaGoji spune:
Meli - mie dr. ginecolog mi-a spus sa iau 2 pe zi, dar am vazut cum scrie in prospect. Poate din cauza ca-s
mi-a zis sa iau doar 2 sau pt ca eu nu aveam sangerari, doar disconfort. Nu stiu ce sa zic. Cred ca in cazul tau faci mai bine cum scrie in prospect.
Mami
15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
antoni spune:
Redai-dar ce simptome are David?lasa, ca sunt multe persoane care au asa ceva. o sa scape cu tratament.
cu ochisorii cum sta?
Alex-cum e pitica ta cu ochisorii?
solutia aia de alcon pt ce anume este?
noi ne culcam incet, va pupicim, noapte buna si pove maine
Gabriela-cum se simte Sara? multa sanatate piticii!
Meli+
Timea-Larisa
OanaAlina spune:
noapte buna si de la noi! pupici la mamici si bebiti!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
redai spune:
meli cu ochisorii nu vad sa aiba probleme.Sper sa nu mai am o "surpriza". Dermatita asta nu se prea trateaza.
Lore, mamicutza lui David
POZE
Gabriela77 spune:
Fetele, Meli, Cristina, Lore, multumesc mult de sfaturi.
A venit pediatra, din fericire e bine sanatoasa Sara, doar mami panicoasa. Iarasi a ras doctorita: citez: “nic o bubita, nici o cojita, tare bine te ingrijeste mami a ta”. A laudat-o ce bine si frumos a crescut. Deci, se pare ca alarma falsa a fost. Doamne ajuta asa sa ramana.
Oana, eu am luat Elevit dupa nastere, ca se pierde mult fier. Dar eu nu lusem decat in primul trimestru. Nut e speria cu nasterea, nici una nu e la fel. Sint unele foarte norocoase, crede-ma am vaut tipe are au nascut in 1-2 ore si altele care au nascut in 24 ore. Important e sa nu iti pierzi cumpatul, sa respiri cum trebuie si sa asculti moasa.
Victo, asta cu fructele si legumele e o prostie mare, pe bune. Si de unde sa dam bebelusului vitamine? Eu am mancat aproape orice, desigur fara usturoi, fasole, varza, cafea, cioco, si Sara nu a avut deloc colici.
Lore, imi pare rau de noua problema. Of!!!
Alex, deja a inceput mamaruta ta sa vrea in brate? Sara acum de cateva zile intelege ca daca plange vine cineva la ea si sa vezi ce linistita e in brate. Dar nu vreau sa o invat! E tot mai atenta, active, se joaca cu manutele, ma mangaie, ma zgarie, si imi zambeste ca un ingeras.
Raluca, deci nu merita la Expo. Buuun! Desi, la ce vijelie e cred ca noi vom ramane sinistrati aici. Dezastru la noi la bloc.
Bex faina ideea cu cadourile, rau imi pare ca nu m-am gandit! Imi scot parleala cu un DVD de la botez pt toata lumea.
Aaaa, si inca ceva, eu sint furioasa rau pe sotul meu. Mi-a pierdut carnetelul de gravida. Eu am scris in timpul sarcinii tot, stari fizice, psihice, date medicale etc. Si el l-a luat cu el la botez sa isi scrie nu stiu ce si l-a pierdut. Alex poate il gasesti tu la Cristal. Vai, ce m-a suparat!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
NataliaS spune:
Am fost si eu la medic si mi-am vazut bebelina...nu mi-a comunicat prea multe dimensiuni, doar ca e ceva mai mare , ca ar fi dezvoltata pentru sapt 32/33...deci marisoara.Col inchis, de celulele stem n-am aflat prea multe, doar ca eu ar fi bine sa ma hotarasc ce vreau; de salonul cu plata - pupam daca avem noroc, daca nu , nu...
Delia tie ti-au facut analize preoperatorii???
Alte noutati : poate ma lasa sa incerc sa nasc natural...dar natural...m-am lins pe bot de epidurala daca vreau natural si cred ca vreau in continuare, doar ca mi-a pus o conditie - se poate numai in cazul in care copilul va fi considerabil mai mic decat anteriorul...

Cu asta nu stiu cum va fi..statistic vb al doilea e mai mare decat primul...si nu stiu ce voia sa-mi spuna cu "considerabil"...
Natalia 
31+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw