Gravidutze si mamici de CLUJ - 28

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

PUISOR intradevar jocul de apa din VEGAS e DEMENTZIAL ...l am filmat
CO habar n am avut ca se procedeaza asa .....oauuuuuuu ce ar trebui sa fac acum ?

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

de maine va fi vreme un pic mai frumoasa! abia astept!

deci dezamagire totala cu targul de la expo??? pai atunci nu ma mai deplasez....

raluca - te asteptam cu pozici cu ilinca de la deschiderea targului de la expo!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

n am apucat sa ma uit la meteo OANA dar ar fi superrrrrrr sa avem vreme frumoasa ,macar sa nu mai ploua

va pup
NOAPTE BUNA

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Noapte buna fetelor.
Eu sunt foarte suparata din cauza copilului.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Meli - mie dr. ginecolog mi-a spus sa iau 2 pe zi, dar am vazut cum scrie in prospect. Poate din cauza ca-s mi-a zis sa iau doar 2 sau pt ca eu nu aveam sangerari, doar disconfort. Nu stiu ce sa zic. Cred ca in cazul tau faci mai bine cum scrie in prospect.

Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Redai-dar ce simptome are David?lasa, ca sunt multe persoane care au asa ceva. o sa scape cu tratament. cu ochisorii cum sta?

Alex-cum e pitica ta cu ochisorii?
solutia aia de alcon pt ce anume este?

noi ne culcam incet, va pupicim, noapte buna si pove maine

Gabriela-cum se simte Sara? multa sanatate piticii!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

noapte buna si de la noi! pupici la mamici si bebiti!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

meli cu ochisorii nu vad sa aiba probleme.Sper sa nu mai am o "surpriza". Dermatita asta nu se prea trateaza.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetele, Meli, Cristina, Lore, multumesc mult de sfaturi.
A venit pediatra, din fericire e bine sanatoasa Sara, doar mami panicoasa. Iarasi a ras doctorita: citez: “nic o bubita, nici o cojita, tare bine te ingrijeste mami a ta”. A laudat-o ce bine si frumos a crescut. Deci, se pare ca alarma falsa a fost. Doamne ajuta asa sa ramana.

Oana, eu am luat Elevit dupa nastere, ca se pierde mult fier. Dar eu nu lusem decat in primul trimestru. Nut e speria cu nasterea, nici una nu e la fel. Sint unele foarte norocoase, crede-ma am vaut tipe are au nascut in 1-2 ore si altele care au nascut in 24 ore. Important e sa nu iti pierzi cumpatul, sa respiri cum trebuie si sa asculti moasa.

Victo, asta cu fructele si legumele e o prostie mare, pe bune. Si de unde sa dam bebelusului vitamine? Eu am mancat aproape orice, desigur fara usturoi, fasole, varza, cafea, cioco, si Sara nu a avut deloc colici.

Lore, imi pare rau de noua problema. Of!!!

Alex, deja a inceput mamaruta ta sa vrea in brate? Sara acum de cateva zile intelege ca daca plange vine cineva la ea si sa vezi ce linistita e in brate. Dar nu vreau sa o invat! E tot mai atenta, active, se joaca cu manutele, ma mangaie, ma zgarie, si imi zambeste ca un ingeras.

Raluca, deci nu merita la Expo. Buuun! Desi, la ce vijelie e cred ca noi vom ramane sinistrati aici. Dezastru la noi la bloc.

Bex faina ideea cu cadourile, rau imi pare ca nu m-am gandit! Imi scot parleala cu un DVD de la botez pt toata lumea.

Aaaa, si inca ceva, eu sint furioasa rau pe sotul meu. Mi-a pierdut carnetelul de gravida. Eu am scris in timpul sarcinii tot, stari fizice, psihice, date medicale etc. Si el l-a luat cu el la botez sa isi scrie nu stiu ce si l-a pierdut. Alex poate il gasesti tu la Cristal. Vai, ce m-a suparat!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Am fost si eu la medic si mi-am vazut bebelina...nu mi-a comunicat prea multe dimensiuni, doar ca e ceva mai mare , ca ar fi dezvoltata pentru sapt 32/33...deci marisoara.Col inchis, de celulele stem n-am aflat prea multe, doar ca eu ar fi bine sa ma hotarasc ce vreau; de salonul cu plata - pupam daca avem noroc, daca nu , nu...

Delia tie ti-au facut analize preoperatorii???

Alte noutati : poate ma lasa sa incerc sa nasc natural...dar natural...m-am lins pe bot de epidurala daca vreau natural si cred ca vreau in continuare, doar ca mi-a pus o conditie - se poate numai in cazul in care copilul va fi considerabil mai mic decat anteriorul...Cu asta nu stiu cum va fi..statistic vb al doilea e mai mare decat primul...si nu stiu ce voia sa-mi spuna cu "considerabil"...

Natalia 31+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput