Gravidutze si mamici de CLUJ - 28

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMO pai nu mai pierde timpul si apuca te de dulapior...si eu tot la comanda l am facut ,mie mi a placut tare mult varianta cu umerase si sincer imi este tare util asa

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

GABI draga mamarutza mea e cam strengaritza ,ii place tare mult sa fie tzinuta in bratze ...si nu prea am ce sa i fac trebuie sa o tzin ,ma doare sufletul sa o las sa planga

UNDE gasesc batista bebelushului ?

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by ALEX29

RAMO pai nu mai pierde timpul si apuca te de dulapior...si eu tot la comanda l am facut ,mie mi a placut tare mult varianta cu umerase si sincer imi este tare util asa

COMOARA NOASTRA TIADRIS

ALEX astept sa vina sotul,sa vad daca mutam patul si biroul pe alt perete,sa masuram locul care ramane liber si sa vedem daca incape dulapul.Apoi sa facem comanda.

Vai ce ma doare spatele!!!!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 12 de zile

Mergi la inceput

GABI multa multa sanatate fetitzei

CO pai ai fetitza mare draga mea sa ti traiasca .....ioi ca mai ai numa un picutzzzzzzz

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Dpop, mersi de info... o sa vad ce aleg pana la urma, dar as vrea neaparat sa merg!!!

am fost la expo, dar cum ziceau fetele, sunt putine standuri....

eu am luat o cadita de la CAM cu 55 Ron... e antiderapanta, cu dusulet si o poti folosi si cand sta copilul in fundic... aaa, si am luat ceva dragut de la pitric! atat!

va pup!

andreea si eric
http://bd.lilypie.com/ejnDp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

pai cam asa ramonella, noi trei avem intalnire la spital! pe mine nu ma doare spatele, insa in schimb ma dor oasele bazinului, pe parti, daca intelegeti ce spun... oare se pregateste bebe?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

MELI am cumparat azi ALCON solutzia pt ochisori prescrisa de pediatra ,sper din suflet sa functioneze
puiu tau cum e ?

MONICA mi ai amintit acuma de sarbatorile de iarna ,de abea astept sa vina ,nu mai am rabdare

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

OANA draga cred ca mai ai doar f putizn incearca sa stai mai mult in casutza si odihneste te

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetele, am o intrebare la voi!!!

stie careva ce este suflul sistolic si daca e grav, daca se trateaza... etc.

mersi mult!!!!!!!!!

andreea si eric
http://bd.lilypie.com/ejnDp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Lilly cartea am luat-o de la libraria din Sora de la ultimul etaj cu 65.40. Stiu ca la libraria universitatii ii mai scumpa si in alta parte n-am gasit.

13+ cu posibil

Mergi la inceput