Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43
Raspunsuri - Pagina 8
Iyoana spune:
Georgia,
scuza-ma nu am fost pe faza, dar am vazut ca ti-au raspuns foarte bine fetele. Si nici nu ma innebunesti, e normal sa ai intrebari la inceput, si sper sa nu capeti prea multa experienta intr-ale monitorizarilor, adica sa ramai graviduta din prima!
Deci te poti duce linistita si in z9 fara probleme, cred ca atunci vei face si prima eco, nu depinde de momentul zilei. Cu siguranta te va chema si duminica dimineata, la spital de data asta, pentru ca nu are program la cabinet. Succes maxim!
Da fetelor, are dreptate Kora multe stafete se predau in curand pe aici! Venim si noi!!!!!!!![]()
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

alfa_anca spune:
Rocsy multumesc frumos, iar tie iti doresc sa iti dea DD ceea ce iti doresti atat de mult 
Kora da, mai e f putin, de fapt eu astept din zi in zi sau sper ca din zi in zi se va produce minunea si parca mai ieri va intrebam dc pregnylul poate influenta testul de sarcina pozitiv dupa vreo 17 zile
..... Multumesc frumos pt urari.
Anca
38+
Elena
AMR 8 zile pana la termen
poze
georgia_c spune:
alfa anca ...sa te auda DD si sa fie asa cum zici tu
...cred ca ar fi cea mai mare surpriza pentru mine , sa raman asa repede insarcinata , si sa trag si io la randu-mi dupa mine ...
sar'na de raspuns fetelor de mii de ori ..

maria08 spune:
Buna!
Rocsy 2007: Pana sa reusesc eu sa mai intru ti-a raspuns deja Kora! Nu pune raul inainte, asteapta parerea profesionistului!![]()
Mai, fete dragi, mai stiti ceva de clinica pe care ar fi trebuit s-o deschida Tutu??
Pupici!!!
KoraPop spune:
maria, T mai asteapta niste autorizatii, in rest totul e pregatit la clinica,asa am auzit,deci la anu' probabil se va da unda verde!Eu nu am mai avut rabdareeeeee 
Kora
CARPE DIEM!
anaconda2 spune:
Fetele , nu mai am rabdare !!pe 1 ar trebui sa vina uratii . Ce ziceti , ar iesi mai mult de o liniuta daca fac acum un test de sarcina ??
rocsy2007 spune:
merci maria08. nu pun raul inainte dar ma gandesc si eu. incerc de 5 ani si nimic. si azi mi-a mai zis cineva ca poate exista incompatibilitate intre soti. mi-e teama putin sper sa fie ceva ce se poate remedia.
rocsy2007 spune:
ana de obicei testul iese cam la 14 zile de la ovulatie.din cate stiu eu. poate altcineva are alta parere.
rocsy2007 spune:
fetelor da liniste mai e pe aici. ce e cu voi. la mine azi e z5 si de maine incep stimularea cu clomifen sa vedem ce o iesi luna asta. poate iese cu ochisori. pup toate fetele.
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
Iyoana spune:
Buna dimineata fete dragi!
Anaconda poti sa faci testul de sarcina de la prima zi de intarziere, acum s-ar putea sa nu fie concludent. Cum vrei tu! Succes, eu iti tin pumnii! 
Kora Doamne ajuta azi la eco! 
Rocsy, incompatibilitatea la soti este destul de rara, dr. Matei ne-a explicat ce inseamna, cand am fost cu sotul la ea. Si chiar si in cazul asta exista solutii! Dar eu zic ca nu trebuie sa te gandesti la asta. Altundeva trebuie sa fie chichita! Nu te mai gandi si tu la toate prostioarele!
O sa te lamureasca dr. T mai devreme sau mai tarziu. 
O zi frumoasa tuturor fetelor!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana