Durerea unei pierderi de sarcina ( 46 )
Raspunsuri - Pagina 19
Teo2rina spune:
Alinushule,imi pare rau,asa repede se duce totul, intr-o clipa... ma rog pentru linistea ta, draguto,priveste inainte mai mult decat inapoi, nu pierde contactul cu realitatea. te imbratisez cu drag.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 23+
consi_s spune:
Mony, leac babesc incercat de mine si a mers, cel putin sa iti calmeze durerile si starea de discomfort: de 3 ori pe zi bea cate o cana de apa calda cu o lingurita bicarbonat de sodiu dizolvat.
Bai calde la sezut cu ceai de coada calului+coada soricelui, incearca sa stai cu funduletul cat mai mult timp in apa calda, nu fierbinte. Pue intr-o sticla apa fierbinte si tine-o la picioare, face minuni. Sanatate multa!
Alinushca, imi pare rau, sper sa te refaci repede, si fizic si psihic. Poate macar buna dimineata mai intri sa ne spui!
Liana, mai ai un pic, tinem pumnii!
Musette, si maine este o zi, asa incerc sa gandesc si eu!
Teo, sanatate multa, ai grija de copilasi, petrecere frumoasa!
Ninia, Flavia, Dana, Lau, Michelle, Slimatei si toate fetele, o zi frumoasa!
Ninia81 spune:
M-am eliberat si eu putin si am intrat sa vad ce ati mai scris...si ce vad? Musette, imi pare rau ca nu este nici luna asta. Eu zic sa mai repeti peste cateva zile, poate este prea devreme.
Alinushca, 
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
andrutzac spune:
Alinush, Michelle imi pare rau...
si eu am pierdut prima mea sarcina dupa 3 ani de incercari pe data de 03.10.2007 asta e...
Acum pot vorbi despre ce a fost dar pana acum ma bufnea plansul instataneu...
alinush, despre ce analize vorbesti? spune-mi si mie exact ca as vrea sa incep sa le fac si eu. Care sunt alea care le faci si in ce zi a CM trebuiesc facute?
Te rog imi poti da mai multe informatii??
Pup toate fetele... si-mi cer scuze pentru ca intru f rar pe aici...offf ce analize sa mai fac?
Mi-e sarcina mi s-a oprit in evolutie, motivul..
.
IreneCAM spune:
Sunt tare trista. Prea se intampla multe nenorociri...pe care nimeni nu le poate explica, cateodata obosesc sa ma mai gandesc si sa ma mai intreb...Aseara am vazut ca TV o stire despre incidenta cancerului la copii, inclusiv bebelusi. Tanti ce prezenta ii tot dadea cu alimentatia mamei, cu expunerea la mediu toxic, cu infectii...aiureli, sunt convinsa ca oamenii aia peste care a dat necazul au facut tot ce fac si ceilalti care au copii sanatosi, poate chiar mai mult. Ma vedeam pe mine in timpul sarcinii, super-stresata si exagerata cu alimentatia, cu analizele, cu tot...si mi-a folosit fix la nimic 
Offf, am luat-o rau prin butoi stiu! Gata, ies...va scriu mai tarziu, poate ma mai inveselesc.
CRISTY74, io am repetat de vreo 3 ori in sarcina toxo si CMV, ca nu aveam imunitate la toxo si dr meu zicea ca exista reinfectie la CMV...doar pe acestea le-am repetat, restul nu.
Daca ai imunitate nu vad de ce ar trebui sa le mai faci.
ALINUSHULE
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
alinushca spune:
quote:
Originally posted by andrutzac
Alinush, Michelle imi pare rau...
si eu am pierdut prima mea sarcina dupa 3 ani de incercari pe data de 03.10.2007 asta e...
Acum pot vorbi despre ce a fost dar pana acum ma bufnea plansul instataneu...
alinush, despre ce analize vorbesti? spune-mi si mie exact ca as vrea sa incep sa le fac si eu. Care sunt alea care le faci si in ce zi a CM trebuiesc facute?
Te rog imi poti da mai multe informatii??
Pup toate fetele... si-mi cer scuze pentru ca intru f rar pe aici...offf ce analize sa mai fac?
Mi-e sarcina mi s-a oprit in evolutie, motivul...
Eu aveam facute toate testele obisnuite de sarcina din vara cand am pierdut-o pe prima. Acum mai facem din nou unele: listeria, micoplasma, clamidia, progesteron ziua 21. In rest nimic special. Am facut si cateva teste pentru boli autoimune. Le-am uitat numele coagulant antilupinic si cardiolipidicii sau asa ceva
Poate am sa merg la un doctor specializat pe problemele astea. Mi se pare mai bine.
cristy74 spune:
Alinushca imi pare tare rau. Te imbratisez cu drag si iti doresc multa putere sa poti trece si peste asta si sa-ti recapeti increderea sa incerci din nou.
Musettepink imi pare rau ca a iesit negativ testul. Dar daca nu a venit inca CM poate mai e o speranta nu?
Legat de analizele mele am imunitate pentru rubeola si pentru CMV, pentru restul nu am. Adevarul este ca eu nu mai vroiam sa le fac din simplul motiv ca daca Doamne fereste iar se intampla sa iasa vreuna pozitiva nu mai vreau sa renunt si la sarcina asta. Chiar n-as mai putea, si atunci ma gandeam eu ca oricum le-as face degeaba. S-au as putea sa le fac in speranta ca vor iesi bune, si chiar daca nu ies bune sa nu le iau in seama, dar iti dai seama in ce stres o sa stau pana iau rezultatele (ca dureaza si vreo 10 zile). Am vorbit si cu dr. de familie, si am mai vorbit si cu un medic mai in varsta in care eu am mare incredere si ei mi-au zis ca nu e cazul sa le mai fac. In fine astazi cand ajung acasa o sa urmeze o alta tura de scandal si vad la ce concluzie vom ajunge.
Va pup pe toate,
Cristina
11+
Poze
IreneCAM spune:
Cristy74, io te inteleg perfect. Daca o sa mai fiu vreodata gravi, m-am hotarat sa o las mai moale cu analizele, le voi face pe toate inainte de sarcina si gata. Nici triplutest nu vreau sa fac, ca nu mai am incredere in nimic.
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
musettepink spune:
Cristy iubita daca ai toxo nu inseamnaca renunti la sarcina ci se da un antibiotic care imi scapa acum dar se vindeca nu se pune problema de avort....acum stiu ca e stresant dar daca nu ai imunitate eu zic ca e bine sa le faci....nu mai te certa cu soata ca nu-i faceti bine lui bebe![]()
.
Irene sa stii ca am constat ca femeile care se streseaza f putin in legatura cu sarcina nu au nici o problema dar....o cunostinta a avut sarcina ca la carte, a facut toate analizele care trebuie mai putin aceea de sindromul Down,(cred ca de triplutest e vorba nu?) ca a zis ca nu are cum sa aiba copilul ei asa ceva si .....copilul chiar are sindromul Down,a fost operata in America,nu spun ce chin pana au strans banii si rata de viata este de pana la 20 de ani....deci.....eu zic ca totusi trebuie sa facem analizele dar sa ne stresm mai putin...daca e posibil asa ceva.
Ninia nu stiu daca are rost sa mai incerc,eu zic ca nu e bebe,asa simt din pacate.Luna viitoare!
Visez la ziua cand voi fii 
cristy74 spune:
Multumesc IreneCam, chiar aveam nevoie de cineva care sa ma inteleaga. Si pe seama Triplului test am avut discutii aprinse cu al meu barbat. Dr. a zis ca il facem la urmatoarea vizita, adica la 15 saptamani, el nu ca e prea tarziu. Acum o sa mai caut si eu sa vad in ce perioada se face, ca nu mai stiu exact.
Pupici
Cristina
11+
Poze