Cele mai reusite PERLE!
Daca exista acest subiect va rog sa ma directionati. M-as mira f mult sa nu existe, deoarece copiii sunt cei mai buni la "scos perle". Haideti sa impartasim din perlele sau intamplarile haioase ale copiilor nostri.
Baiatul meu m-a intrebat azi, venind de la gradinita, de ce sunt asa multe frunze pe jos. I-am spus ca e toamna, ele cad, pentru ca mor. El nu a realizat succesiunea verbelor si le-a inversat...Ma intreaba..."Mor pentru ca se lovesc cand cad?"...
Raspunsuri
ManuBubu spune:
Nu sunt maestru in a retine perlele, dar sunt momente unice pe care nu le poti trece cu vederea.
Am mers in masina cu o prietena insarcinata si am provocat-o la o discutie despre bebelusi, i-am explicat fie-mii ca are in burta un bebe...
Intrebarea kinderului:"-Dar cum a ajuns bebelusul in burta ta, l-ai inghitit?" No coment
ManuBubu spune:
Alta: discutam in familie despre diferentele fete-baieti. A ascultat atenta si apoi s-a pus pe ras: " inseamna ca tata este si baiat si fata ca uneori sta ca fetele pe wc!"
Asta nu ne-a scutit de o incercare de-a ei ( la gradinita) de a face pipi in picioare "ca baietii".
Fii-mea o intreaba pe o prietena insarcinata:"- Cum a ajuns bebelusul in burta ta? L-ai inghitit?"
Lorikay spune:
Fetita mea nu vorbeste inca (are doar 5 luni) dar va pot povesti o intamplare cu un nepotel de-l meu. Am mers impreuna la mare cand el avea cam 2 ani jumate. Atat de mult l-a stresat mama lui sa nu stea la soare si sa isi puna palariuta ca atunci cand ne-am onteors le povestea tuturor ca atunci cand a fost la mere era sa il prinda soarele si sa il bata in cap.
TOMALAVINIA spune:
Acuma sera in parc:era rupt un leagan pentru copii si Maria il observa.Zice "mama lasa ca vine profesorul reparatorul sa il faca".Am ramas uluita si am izbucnit in ras
De citeva zile incoace tot ne-a auzit vorbind despre profesori.......
TOMALAVINIA spune:
Saptamana trecuta vine sotul de la servici cu o invitatie de la PIC.
Si ne hotaram sa mergem, ca doar e marea deschidere a hipermarketului PIC iN Oradea.
Ne imbracam la tzol festiv, imbrac si fetele(care vor sta la bunici vreo 2 ore) si se imbraca si la meu sotz cu pantalonii de la costum, de culoare neagra.la care Maria: "tata te-ai facut MIRE??"
Iar noi ridem de ne prapadim.
ramyteo spune:
Ficamea se trezeste acum intr-o dimineata si cu ochii lipiti de somn se uita la tatasu si ii spune "mana magaru" la care tatasu ii spune "tu asa catre mine " si ea ii spune " hai fugi".
Cand mosul de botez o intreaba daca vrea dulciuri zice cat o tine gura DA cand o intreaba daca il iubeste ea ii spune mai incet CRED CA NU.
copii sunt niste dulcici si chiar de spune o prostie de abia te abti sa nu razi.
Teo la 2ani si 5 luni.
TOMALAVINIA spune:
quote:Sa-ti traiasca si sa mai scoata perle d-astea!
Originally posted by ramyteo
Ficamea se trezeste acum intr-o dimineata si cu ochii lipiti de somn se uita la tatasu si ii spune "mana magaru" la care tatasu ii spune "tu asa catre mine " si ea ii spune " hai fugi".
Cand mosul de botez o intreaba daca vrea dulciuri zice cat o tine gura DA cand o intreaba daca il iubeste ea ii spune mai incet CRED CA NU.
copii sunt niste dulcici si chiar de spune o prostie de abia te abti sa nu razi.
Teo la 2ani si 5 luni.
martie spune:
Fi-mea tocmai mi-a atras atentia: Mamiii, bebica a adormit pana la adanci batraneti!
Bebica de 9 luni...