Nastere la clinica Romar - Polizu
Buna,
Eu sunt o graviduta in 20 de saptamani si un pic cam bulversata in ceea ce priveste "locul" unde voi naste.
Am dat peste un doctor care mi s-a parut foarte ok la clinica Romar de la POlizu - Dr. Pascal Basile. Despre Polizu am cam citit multe "grozavii" care m-au cam ingrozit.
Dar despre clinica Romar de la POlizu aveti idee? A nascut cineva acolo? Personalul e tot cel din spital, sau au personal propriu, altfel decat cei din spital?
Multumesc mult!
Miri2007
Raspunsuri
Tecky spune:
draga Miri eu am o prietena care a nascut acum 3 zile la Polizu si a fost foarte incantata de conditiile in care a avut loc nasterea si personalul s-a purtat ireprosabil.Stai linistita ca totul va fi O.K.,conteaza doar sa ai parte de o nastere usoara,ceea ce ne dorim toate femeile
zarala spune:
buna
doctora mea e si ea la polizu si la euroclinic ( si inca nu am apucat sa vb cu ea despre clinica asta - de fapt de abia ce aflu si eu !)
puteti va rog sa-mi spuneti mai multe despre clinica asta de la polizu ? - presupun ca nu are preturile de la euroclinic! :-))
merci frumos
miri2007 spune:
Buna,
Scuze am vazut foarte tarziu postarile voastre. Nu ma mai asteptam sa raspunda cineva. Mai ales ca intre timp am fost la a doua vizita la dr. Pascal Basil si i-am spus ca as vrea sa nasc in regim de "particular". Mi-a spus ca viitoarea clinica Romar nu va fi gata pana cand nasc eu in martie, dar au niste rezerve, ori in Polizu, ori in CFR 2 parca. Dar pana atunci vom mai vedea (asa cum a spus si el). Mi-a spus ca poate sa-mi si recomande la Euroclinic (nu prea m-as baga ...e prea scump) sau la Medlife.
Intre timp am fost si la ginecoloaga de la Medicover - Popescu Mihalea la care mergeam pana acum. Nu s-a aratat foarte incantata de ecografia de la Romar. Cica am facut-o prea repede (aproape 21 saptamani) si nu s-au vazut bine arterele uterine. Asaa ca trebuie sa o repet si m-a chemat la cabinetul ei (nou deschis) la dr. Dragnea, pe 27 nov. Va spune ceva numele asta?
Si revenind la rezervele particulare ale Romar plasate la alte spitale, daca mai aflati ceva...va rog sa ne spuneti si noua.
O zi buna
Miri2007
hagi_calic spune:
Cum poate un doctor sa lucreze ,cand este angajat la Romar: Cu scarba .De ce o face : crede ca va fi platit iar cand constata contrariul probabil se va razbuna pe pacienti.Mare grija cu romar-ul asta ca sunt niste tepari.cereti sa vedeti buletinele tehnice de verificare ale aparatelor. o sa aveti surprize ,si nu placute.daca intereseaza pot revenii
violetan spune:
Si ia zi, hagi calic, cum "devine cazu'" cu dr aia de la romar de se razbuna pe pacienti? Unde i-ai intalnit? La cotofenii din dos? Iarta-mi ironia, dar daca ai ceva concret spune-ne si noua, altfel nu e frumos sa emiti asemenea "panseu" fara explicatii. In plus eu am fost cu nenumarate ocazii la romar si sunt f incantata de ei. Vorbesc doar de polizu. Fetele de la receptie sunt extrem de amabile si sunt singurii care m-au primit exact in ziua respectiva sa-mi faca o eco in sarcina pt ca nu il mai simteam miscand pe bb, in timp ce medicoverul la care am abonament m-a chemat peste 2 luni???!!!! Dr Pascal, cand a auzit de la receptionera problema mea nu numai ca m-a primit (desi nu ma cunostea, era prima oara cand apelam la ei) dar m-a si asteptat peste programul lui ca sa vada despre ce e vorba.
Deci, fiecare cu problemele lui, dar ne asteptam pe forumul asta, cand cineva arunca o bomba sa si explice imediat de ce face asta. Asa e corect, nu?
In rest, sanatate la toata lumea!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash