Casnicutze sexy(141)
Raspunsuri - Pagina 6

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Io zic sa-l trimiti pe Robert la mine, sa se invete cu mincarea italiana, asta daca nu cumva o vrea sa manince conserve pe casa scarii
Daca o fi sa manance conserve pe casa scarii,sa nu-i spui ca Isa a invatat asta de la soacra-sa.

Miha

mariussimiuc spune:
Monica,m-ai zapacit cu mancarea arabeasca. Macar zi-ne si noua ce gust are. Am fost o data la un restaurant arabesc,dar nu mi-a placut mancarea,mi s-a parut greoaie si "grasoasa". Mancarea faurita de tine cum e?
Miha si Robert

monica-elizabet spune:
fetelor dar nu se "rup"cartofii cand ii feliezi asa doar pe 3/4 si ei sunt cruzi?
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

mariussimiuc spune:
Monica,foloseste un cutit bine ascutit si cu atentie,fara graba,ai sa reusesti,nu se rup. Foloseste niste cartofi mai marisori.Eu ieri am avut cativa mai mici si aia intr-adevar s-au rupt.
Miha si Robert

monica-elizabet spune:
e clar...ai mei or sa se rupa toti
miha...nici gand sa fie gretoasa mancarica asta arabeasca...este super, super gustoasa si buna si sanatoasa vb serios desi nu pare
monica
Prajituri si papa bun

Danelutza spune:
Cuscra iote ca lu' nor'ta i s-a facut mila de Robert si i-a trimis papita , ca n-a stiut daca sa-i pregateasca conserve de peste sau cu carne

mariussimiuc spune:
Saru-mana pentru masa,cuscra-i.
Miha si Robert

diadaniela spune:
bey,da' vrednicute mai sunteti ! numai bunatati gatiti!
eu acus ma apuc de prajit niste pastravi si gata. asta e mancarea pe ziua de azi!danelutza,te cred ca tie ti-a iesit din prima,da' eu nu-s prea priceputa la dulciulete.la facut ma refer ca de mancat....sunt prima.
si ,da mai,poate se marita socara!

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
da' eu nu-s prea priceputa la dulciulete.la facut ma refer
Mai taie-le...

Miha

monica-elizabet spune:
Danelutza, iar ascunsesi bunatate de mancarica?
zii si pentru d-astia chiori ca mine...uite aici
dana...pastrav...miam...super bun pofta buna
monica
Prajituri si papa bun