Casnicutze sexy(141)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

neata!
Danelutza,merse pt reteta!
o sa-mi i-au inima in dinti intr-o zi sa vad ce iese.
bey,i-a tras stilistul o tunsoare soacrei....de zici ca are 20 de ani. cand s-o duce acasa la barba-su si l-o vedea ce mos e pe langa ea ........si si-a tras si o palarie in fite!
au,au,au!

Sa stii ca iese din prima, ca la mine a iesit (la baclava ma refer)

Cit despre soacra, poate gaseste vreo unul tinerel si scapati de ea, ca tot se poarta diferenta, adica mama cu feciorul

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

la cafea cine vine...?

cuscra lu' miha astupati urechile sa nu auzi ce vb noi pe aici ..nu de alta sa nu-ti faca rau...

partea proasta e ca aud prea bine, asa ca atunci cind vin la Roma, te vizitez , vezi ca avem o casuta in via Salaria, pe-acolo pe unde bintuie fetite cu fustite sau fara...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Asa, multam de cafea, ca uitai sa zic

Eu fac astazi pilaf de orez cu ciumpercute si o specie de mincare amestecata, ceva specific Calabriei, paste micute cu fasole, cartofiori, brocoli si suc de rosii , n-ati priceput nimic, dar e foarte gustoasa cu o ceapa batuta-n cap. Sa vedeti cum maninca Isabella si mai ea cite o bucatica de ceapa, ca vede ca maninca mamasa, apoi sterge limba cu servetelul ca o ustura si-i curg lacrimile, dar tot maninca, deh ... capoasa
La mine-i intuneric si ploua, urita vreme, ma duc sa fac curat in baie si mai revin
Va tuc pe toate si va doresc spor la treburi si mincaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ei glumeam....ce-o sa zic si eu acum..?
deci te asteptam..pe cand..? mai ales ca stii sa gatesti...poate ne faci si noua o specialitate...ia'o si pe cuscra..mi sa ca faceti echipa buna...yam,yam..ca vreau dovezi..nu vorbeee...

eu stau in afara romei spre tivoli... intre munti...aer curat...

Stefania X 233+ ... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
nu e nevoe ca o iau si pe miha cu mine...

Gata...te-ai scos... Ti-ai asigurat spatele.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
Te astept... Cu tot cu bubulina. Dar asta ti-o spun asa soptit,ca sa nu auda cuscra.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Iar se gateste. Azi ma bag si eu la bucatarie

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

neata!
Danelutza,merse pt reteta!
o sa-mi i-au inima in dinti intr-o zi sa vad ce iese.
bey,i-a tras stilistul o tunsoare soacrei....de zici ca are 20 de ani. cand s-o duce acasa la barba-su si l-o vedea ce mos e pe langa ea ........si si-a tras si o palarie in fite!
au,au,au!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

N-ai o poza cu soacra-ta?

Miki

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by mikiriki

quote:

noi suntem 2 in 1.. ne primesti..?familia tre' s-o las acasa?

Stii sa gatesti?

Miki

nu e nevoe ca o iau si pe miha cu mine... si asa suntem mai multi.. si e si mai frumos...

Stefania X 233+ ... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Aduci si tu o limonada , da? ( daca tot o iei pe Miha sa-ti gateasca )

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

miho dupa ce a bagat sotul o portie de
Falafel ii aratai bunaciunile tale si cica... tu cand faci din astea???

Sotul tau e ca sotul meu...mereu vrea altceva..."Cand ai de gand sa nu mai faci sefeuri,sa faci si tu o mancare traditionala? " Dragul de el...cred ca i se facu dor de-o conserva pe casa scarii.
Asa ca azi cred ca o sa-i bag niste fasole sub nas ca sa se sature.Dar am sa le fac...traditional nu cum le face cuscra. Cred ca daca ii fac mancarea asta ori mi-o da in cap ori mananc singura la masa.

Miha si Robert

Mergi la inceput