Dr Tania Grou-Sp.Caritas

Dr Tania Grou-Sp.Caritas | Autor: sali

Link direct la acest mesaj

In cazul in care ati fost consultate/operate/tratate de aceasta dna doctor(medic primar obstetrica ginecologie) v-as ruga sa-mi spuneti parerea pe care v-a facut-o, atat ca medic ,cat si ca om.
M-ati ajuta sa ma hotarasc daca sa o contactez in rezolvarea unei probleme de sanatate, evident.Mi-a fost recomandata de o prietena dar as vrea sa mai stiu si alte opinii, ca tare greu imi e sa ma hotarasc daca sa iau calea Bucurestiului, spre cabinetul ei, sau sa incerc la vreun medic de la mine din oras.
Multumesc anticipat, in cazul in care cineva imi va raspunde!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Eu am nascut cu dr. Grou al doilea copil - cezariana. Dr meu - cu care nascusem primul copil - s-a imbolnavit si tot la recomandarea cuiva am contactat-o (si eu am luat calea Bucurestilor de la Pitesti). desi nu eram la inceputul sarcinii, m-a primit f bine, este competenta, atenta, grijulie, am numai cuvinte de lauda. Daca te hotarasti sa mergi acolo, trebuie insa sa te inarmezi cu rabdare si timp, este f ocupata si mai intotdeauna trebuie asteptata. Are si cabinet particular, iar pt spital e bine s-o suni dinainte sa stii cand o gasesti mai libera - oricum dimineata, inainte de ora 9 cand intra in operatii.
Sper sa-ti fie de folos. Numai bine!

Gratiela, Maria si Stefan

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Multumesc pentru raspuns.
Daca ma hotarasc sa merg la ea, optez clar pt cabinet, nu pt spital, o sa-mi fac programare prin telefon , pt ca am numarul si o sa astept, pt ca nu e chiar urgenta urgentelor.

Mergi la inceput