Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Ceau fetele!

Inru si eu pe graba ca am o gramada de facut prin casa.
imbracatul in casa caciulita in casa nu ii mai pun de la 4 saptamani, dar nu prea stiu cum sa il imbrac, daca ii dau numai un body si pantalonasi mai observ ca are minile si picioarele recu daca pun mai multe pe el transpira. Acu ii pun si o vesta ca e racit inca, dar cand ii trece probabil ca ramane in body si pantalonasi de trening.

cazut din pat ma inscriu in club, l-am scapat de cateva ori deja, pe langa asta deschid clubul cazaturilor din picioare adica se ridica in picioare si dupa aceea nu are suficienta putere sa stea mult asa si cade destul de rau, mai da si cu capul cateodata.

mancarea noi am inceput sa facem mofturi sau mai bine zis sa refuzam mancarea, nici lapte nu prea ii mai trebuie, nu am habar ce se intampla cu el sper sa fie doar o faza si sa isi revina. Cand aud ce cantitati papa puii vostrii va invidiez putin, Radu mananca cate 150-200 ml de papa, mai mult foarte rar.

cum scapam de cojitele din par Radu a scapat cand i-am schimbat samponul, il spalam cu Johnson si era plin si am schimbat cu Niveea si s-a rezolvat treaba, am auzit ca intr-adevar Mustela e foarte bun sau Sanosan

jocuri eu nu prea sunt inventiva in domeniu da ne prostim cat putem adica ii povestesc tot ce fac ( il car peste tot cu mine ca nu suporta sa tre singur) adica "acum mama curata cartofii " sau "acu mama intinde rufele" si fac gesturi exagerate si il distreaza tare, ii cant, ii arat jucarii, cucu-bau e preferatul, ne jucam cu o mingiuta adica eu i-o dau si el o arunca pe jos si reluam procesul, arunca mai nou tot pe jos si eu ii dau obiectele si cam atat.

na ca tre sa ma duc la domnu, ca s-a plictisit... revin cand pot

Sa nu uit La multi ani si multe lunisoare la sarbatoriti!

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Rianna_stef.... eu nu ii pun caciulita in casa ...de fapt nu i-am pus niciodata...iar afara ii pun de aia de bumbac dubla, gen "prezervativ" ca la noi asa se zice sau daca e mai frig am una si cu 2 "urechi" care sa leaga sub barbie.... am mea e gen "caterina dezbracatu' "
Radcarmen...mult soare,.... cer senin,.... drum presarat numai cu flori,.... numai bucurii si satisfactii, iar Vlad sa-ti aduca numai stralucire si viata implinita!

Lilidana...nu dai? Zgarcitooooooooo!!!!!!.Lasa ca nici noi cand o sa avem ceva...nu o sa-ti dam, iaca asa!!!!

diana_jors...haaaaaaaa, deci asa....se spala pe dinti...pleaca la vro intalnire? Mie sa-mi spui cinstit....sa nu amarasca inima fetei mele!!!!!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Alexia, frumoasa explicatia ta cu soldateii care apara organismul de boli. E de retinut! Eu chiar imi faceam probleme cum o sa-i spun fetei mele ca nu are voie cola, chipsuri, ciocolata, inghetata, vata pe bat etc, daca ea va vedea alti copii de varsta ei mancandu-le. Dar chiar functioneaza explicAatiile inainte de 4-5 ani? Adica ei chiar intelegi ce le spunem noi acolo? Ca eu ma gandeam ca mai eficient e distrasul atentiei cand sunt asa mici. Dar , totusi, daca stau si ma gandesc, si gaza mea pare ca "intelege" cand ii explic cum e cu zgomotele mai tari de care ea se sperie si atunci nu se mai sperie de ele. O functiona principiul asta si cand sunt la 2-3 ani?

Rianna, fusasi la doctor? Cum e? E totul ok? Sarcina usoara! Si copil mai putin rasfatat ca atunci cand creste burtica cum ii spui ca nu o mai iei in brate? Noi nu stam cu caciulita pe cap in casa.

Anaalina Teuca micuta si mamicuta ingrijorata si sa nu mai faca febra!

In casa ne imbracam uneori in: body fara maneci, un tricou cu maneca lunga si pantalonasi cu picior, alteori, maieu, body cu maneca lunga si pantalonasi cu picior. Iar noaptea doar in body tip maieu si o pijama subtirica pt ca se face cald. Au dat drumul la caldura si sunt uneori si 24 de grade in camera. Sik o acopeream cu un prosop plusat si bumbacos, dar azi noapte nu l-a suportat si am acoperit-o cu un scutecel. Dupa ce am facut asta, a dormit neintoarsa. Cred ca ii era prea cald de se trezea asa des.

Gata! De azi avem verde sa nu mai dam antibiotic, dar tot nu a ajuns matusa-mea sa o vada, iar pe dr. asta a ei mi-e si scarba sa o mai sun. Oare cum se procedeaza sa-ti schimbi medicul de familie? Desi nu vad ce rost ar mai avea ca m-am hotarat, oricum, sa gasesc un pediatru bun pe care sa il chem acasa, bineinteles, contra cost, ori de cate ori am nevoie. Acum ramane sa gasesc pediatrul.

Diana Fudulu, mi-a fost dor de tine! Ce bine ca va distrati!

Laina! Pun si eu niste pentru progresul gazei! Mica, mica, dar ne ajunge rapid din urma.

Despre jocuri cu bebe, www.babycenter.com/baby-games-activities" target="_blank">ia poftiti aici sa va inspirati , daca aveti timp si stiti engleza sunt super jocurile alea. Si mai sunt si in cartea aia GHID PRACTIC pentru cresterea copilului pana la 5 ani, pusa si pe 4shared, cred.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata!
Culcat copil deci pot sa stau pe net putin.
Intai de toate, lista actualizata.
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=15
15 Tudor Stefan
28 Vlad Gabriel Ciupac
28 Noemi Antonia
32 Fudulu Raisa Maria
32 Irina-Giulia Suciu
32 NICOLAE FABIANA MIHAELA
34 Radu-Geoege
35 Coman Ana-Maria
36 Murgeanu Catalina Teodora,
38 Maya Georgia,
39 Gal Mihai-Alexandru,
41 Naghi George Catalin,
47 Tudor Ionut Nedelcu
54 Popa Mark Alexandru,
55 Theodora Ioana,
60 TIMEEA LEAS,
64 Coman Ana-Maria,
80 Alexandru,
80 Catalin,
100 daria georgiana
107 Urziceanu Eduard Darius,
115 Eliana Ioana,
157 Ana Delia

LA MULTI ANI< CARMEN!

Ramiha, ma bucur sa aud ca esti din Tulcea! Nu vii in vizita, sa ne intalnim si noi?
kmi, pai Timeea stie multe! Poti fi mandra.
alexia3, voinicel Bryan!
gabdyd, cate mese de noapte are Rianna? Noi avem una la care nu vrea sa rennte sub nici o forma, uneori se trezeste chiar mai des, dar nu sunt sigura ca de foame, insa tot la san se linisteste.
Rianna_stef, cred ca mai sunt putini bebei care nu au cazut din pat. Nu te invinovati.
anaalina, a trecut! Vad ca aveti un program foarte frumos de masa. A mea manaca putin si des.
Caciulita in casa - nu. Doar cand s-a dus termometrul catre 18 grade, zilele trecute, i-am pus una subtire la culcare!
Bravooo,Antonia de Laina!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

pai in noaptea de vineri au fost -2°C iar maxima anuntata pe sambata a fost +9°C

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Ela, daca te mai intreseaza, schimbatul medicului de familie se face in felul urmator: se ia de la dr nou o hartie precum ca accepta sa o ia in evidenta, se duce acea hartie la dr vechi care semneaza cum ca e de acord sa-i dea drumul, se aduce iar hartia la dr nou, care o duce la Casa de Asigurari de sanatate. Si in curs de o luna, copilul e transferat in evidentele dr nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Dragele mele,
hai ca m-am mai linistit putin citindu-va. Oricum, am incercat sa mai scad putin din cantitatea de mancare solida si sa-i dau mai des lapte, chiar si intre mese. Sper sa iasa ceva... Oricum, sunt si eu constienta ca nu are cum sa manance lapte in aceeasi cantitate din 3 in 3 ore, dar nici chiar asa, deloc, cum facea matza mea.

Hai sa va mai asasinez cu intrebari despre diversifiacre, daca tot veni vorba (ca deh, se pare ca puiul meu e cel mai mic dintre toate albinutele de aici, caci e nascuta pe 25 aprilie):
- cum tolereaza copii vostri sucul de mar crud si in ce forma si combinatie il dati? bebelina mea a cam suferit de burtica dupa sucul asta...
- mai foloseste cineva cereale Milupa orez si porumb cu lapte? eu i-am dat si initial le-a tolerat bine, dupa vreo 2 sapt, insa a inceput sa se inroseasca imprejurul guritei. efectiv ii apareau niste pete rosii destul de mari, care-i treceau cam in 10 min. a mai patin cineva asa ceva? dupa care i-am dat din alea tot de la Milupa Bio, doar orez, fara lapte si n-a avut nimic. in concluzie, ar putea fi 2 cauze: ori porumbul ori laptele praf.

In rest suntem bine, iar la 6 luni, nici urma de dinte nu avem... La voi cand au iesit? Bine, inca nu ma stresez, ca parca nu s-a auzit de oameni fara dinti, dar sunt curioasa ca o sa arate puiul meu cu dinti.

Cat despre imbracatul in casa, la mine sunt cam 22C constant, asa ca pana acum nu i-am pus deloc caciulita in casa si in general, de la 1 saptamana, puiul meu nu a stiut ce-i aia caciula decat acum, cand s-a racit afara. O tin destul de dezbracata ( spre disperarea soacra-mii), ca nu- prea place caldura. Abia astept sa-i arat zapada, sa-i fac bradutul de Craciun. Daca ati sti de cand astept momentul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Cheburashka, hehe...in nici un caz nu e cea mai mica, Antonia mea e nascuta pe 3 mai asa....deci: sucul de mar crud a fost nebunia ei, i-l dadeam asa cum iesea din storcator, pur si simplu, fara nici un fel de combinatie, si ea n-a avut nik de la el, nici kk moale, nici nik. s-a suparat pe mine insa cand am incercat sa-i dau suc de mar+morcov...bleagh...
cereale noi folosim orez+morcov de la nestle, si accepta destul de bine, n-a avut nici o reactie neplacuta.

Mai! fetele, acu mi-am adus aminte: daca vreau sa-i dau legumele cu iaurt (poate asa vrea), ce iaurt ziceti voi ca ar fi cel mai bun? ala de la Tnuva? sau care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Elpower...parca tu ai intrebat de cand se da Milumil 3....Deci, pana la urma, daca scrie din luna a 8-a, pot sa-i dau de la 7 luni?

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Multumesc pentru urarile de bine fetelor!
Va pup cu drag si ma bucur nespus ca existati ca nu stiu ce m-as face fara voi. Rad si plang alaturi de voi, ma bucur pentru bebeii vostri ca si cum ar fi al meu si ma intristez daca sunt bolnaviori.
Zilele mele sunt mai frumoase alaturi de voi si comorile voastre.

Termin de citit, ca iar ati scris mult, si revin.

Pupici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput