Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
riloasa spune:
Eu ce sa mai zic de al meu ca mai are putin pana la 7 luni si nu vrea decat san. Dar am multa rabdare si sper ca va manca. Il dor si gingiile ca tare se mai agita. Noi suntem la pagina 23. Este foarte vioi, vrea sa se ridice in picioare, si nu are stare deloc. Este foarte vese, rade la toata lumea si intinde bratele sa se duca la oricine.
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
diana_jors spune:
Poze proaspete cu Alex... si una sa mi-o pun rama foto
Vedeti ce frumos ne spalam pe dinti? (sa nu-i ramana laptele intre... dinte
)
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
kmi78 spune:
....si de la noi: La multi ani pentru toti copilutzii fie ei mai mici sau mai MARI! sa ne traiasca
vreau sa ma plang si eu un pic pt ca Timeea nu vrea sa spuna nici un cuvintel si, cand aud la voi ca deja se leaga propozitii...
ii repet intruna dar ea nu are nici o treaba , numai tipa toata ziua: aaaaa si eeeeeee, singura silaba a fost MA si DA atat nimic mai mult
pe langa toate activitatile pe care le-ati spus si voi in legatura cu joaca pe care le luam si noi la rand pana se plictiseste de toate, Timi stie sa se uite spre bec cand o intreb unde e lumina sau stie care e floarea , de curand a invatat care sunt ochii la o papusa si arata cu degetelul; in rest mai nimic pt ca nu are rabdare si vrea sa se ridice in picioare si sa pleceeee; drept urmare i-am luat : premergator, asta este . deja e experta si cu asta stie sa se intoarca cand ajunge la perete vine dupa mine prin casa si cel mai mult o atrage sertarele si toate chestiile la care ajunge si le da pe jos
cam atat ca iar e maine.... si daca tot e maine : LA MULTI ANI CARMEN! FERICIRE SI MULTA MULTA SANATATE!!!
elyanne spune:
Multumim muuult pt. urari 

Cateva poze cu Elena de la gradinita incepand de aici
Acum am intrat repede, pe fuga... azi am sarbatorit un pic si acasa, cu prieteni... asa ca n-am apucat sa citesc mare lucru... dar ma apuc acum sa recuperez.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
lilidana spune:
Laina,
,sunt si eu pe-aici,un pic la umbra,pana imi revin
.
biky,nu dam nimic imprumut
.Ca mi-au iesit zeci de fire de par alb pentru 6 dintzi!
Stefaniya,n-am citit tot,da'parca esti absenta
.Cum va simtiti?
.
elpower spune:
quote:
Originally posted by Cheburashka
of, of... tare nu-mi place sa ma plang, dar nu stiu cum vine ca tot mai apare ceva care ma nelinisteste...
noi facem 6 luni peste 2 zile si suntem destul de bine, nu mai plangem, avem 8 kg, chiar daca am mancat lapte doar de la mami pana la 5 luni si o saptamana. atunci am hotarat sa incep diversificarea in contradictie cu pediatra mea care insista sa incep de pe la 4 luni, ca dupa aia nu mai mananca nimic (dupa ea). tot bine si mai bine, in 3 saptamani puiul meu a invatat sa manance cam de toate (cu exceptia marului crud pe care nu-l tolereaza deloc) si mai mult: nu mai vrea lapte de la mami ziua, decat seara si noaptea. Azi i-am dat un castronel de cereale de orez si mar copt de 150 ml si l-a ras tot, iar cand s-a terminat a inceput sa planga: mai vroia. i-am bagat repede titi si a mai tras vreo 2 min maxim. habar n-am ce sa fac? Am sunat-o pe pediatra mea care ghiciti ce mi-a zis: sa o trecem pe lapte praf. Mi-a venit sa-i inchid telefonul... Eu ii ceream o solutie si o parere de profesionist, nu asa... cica, dupa ea, asa mai scap si eu de atata alaptat! iar mie imi curg sanii de la lapte mai toata ziua. Chiar nu stiu ce sa fac. A mai patit cineva asa ceva? Stiu ca e normal sa nu mai vrea asa de mult cand incepe sa manance solid, dar nici chiar asa. Am impresia ca daca nu i-as da lapte deloc toata ziua nu ar fi nici o problema pentru ea.
Voi ce parere aveti?
Nu fi suparata! Eu stiu ca ei chiar u nevoie de laptic la varsta asta. Asa ca e ok sa-i dai lapte de la tzitzi, chiar daca e doar seara si noaptea. De ce sa o treci pe lapte praf? Insista si ziua. Poate are o perioada din aia de "greva laptelui". Stiu ca au mai vorbit fetele despre asta. Daca ai laptic si daca vrei sa ii dai tot lapte de la tine e pacat sa asculti pediatra si sa o treci pe lapte praf. E foarte posibil sa nu il accepte nici pe ala. Biberonul il accepta?
Au nevoie de lapte , asa ca daca tu ai, da-i!
Pup mamica necajita ca nu vrea puiul laptic!
Madmat, ce mai face Mousa? N-ai mai intrat dupa ce ne-ai zis de temperatura. E totul in regula?
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by kmi78
....si de la noi: La multi ani pentru toti copilutzii fie ei mai mici sau mai MARI! sa ne traiasca
vreau sa ma plang si eu un pic pt ca Timeea nu vrea sa spuna nici un cuvintel si, cand aud la voi ca deja se leaga propozitii...
ii repet intruna dar ea nu are nici o treaba , numai tipa toata ziua: aaaaa si eeeeeee, singura silaba a fost MA si DA atat nimic mai mult
pe langa toate activitatile pe care le-ati spus si voi in legatura cu joaca pe care le luam si noi la rand pana se plictiseste de toate, Timi stie sa se uite spre bec cand o intreb unde e lumina sau stie care e floarea , de curand a invatat care sunt ochii la o papusa si arata cu degetelul; in rest mai nimic pt ca nu are rabdare si vrea sa se ridice in picioare si sa pleceeee; drept urmare i-am luat : premergator, asta este . deja e experta si cu asta stie sa se intoarca cand ajunge la perete vine dupa mine prin casa si cel mai mult o atrage sertarele si toate chestiile la care ajunge si le da pe jos
cam atat ca iar e maine.... si daca tot e maine : LA MULTI ANI CARMEN! FERICIRE SI MULTA MULTA SANATATE!!!
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
Nu te plange! Suntem alaturi de tine! Nici noi nu spunem niciun cuvintel. Ma consolez cu "E prea devreme." . Oricum, cumnata mea e psihilog si , in prezent, se ocupa cu evaluarea psiho motorie a copiilor si, dupa ea, suntem perfect normali. Suntem prezente, stam in fundulet si respectam o gramada de parametri pe care ar trebui sa ii respectam la varsta noastra. asa ca nu-mi mai fac probleme. Daca o sa am timp si dispozitie o sa incerc sa pun un tabelas cu parametrii aia de respectat la diferite varste.
pentru tot 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
Poze proaspete cu Alex... si una sa mi-o pun rama fotoVedeti ce frumos ne spalam pe dinti? (sa nu-i ramana laptele intre... dinte
)
Dianade
Alex (23 aprilie 2007)
Cum ati reusit sa faceti poza asta pe un fundal asa negru-negru? E mortala! Avem si noi periuta asta. Acum asteptam dintii
pentru tot 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Multumim muuult pt. urari
Cateva poze cu Elena de la gradinita incepand de aici
Acum am intrat repede, pe fuga... azi am sarbatorit un pic si acasa, cu prieteni... asa ca n-am apucat sa citesc mare lucru... dar ma apuc acum sa recuperez.Eliana cuwww.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Ce frumos sa fii sarbatorit si la gradi si acasa! Sa va traiasca! Tare mandra mai e!
pentru tot 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elyanne spune:
Multa sanatate bolnaviorilor... vad ca sunteti ceva... offff... nu e deloc bine...
Decalotare... io o tin pe a mea... cu cat mai mic, cu atat mai bine (a se citi traumatizant)
Tzuna am zis ca-ti spun ce dr. are vecina mea la policlinica... dar nu ne-am intalnit deloc pe vremea asta... n-am uitat...
elpower imi pare rau... chiar nu stiu... offfff... Bine ca inca functioneaza... te uiti prin obiectiv pana una-alta...
ioanaradu multumim pt. vestile de la sherbi 
Despre intamplarea de pe plaja... wow... sa-l incuie in casa, mai bine... sigur nu mai mananca tampenii...
Eu nu o-am interzis piticei dulciuri... de la 1 an, evident... pana atunci n-a stiut de existenta lor... dar nici nu i le-am bagat sub nas. Dar cand a vazut la altcineva i-am dat... insa nu prea mananca tort, prajituri, ciocolati... are timp sa se prinda ca's bune ![]()
Aliona si mie mi-au placutmult-mult pozele ... mai ales cea cu drumul...
Nici io nu prea sunt inventiva la capitolul jocuri... bine ca o ai aproape pe mama ta.
Iunita
raman la parerea mea ca nu esti zdravana... tocmai tieti s-a intamplat
Imi faci ziua (noaptea, dupa caz) mai frumoasa 
martutza
m-ai distrat si tu... da' te-ai gandit la mine, nuuuuu?
Hartia... iese ea pe partea cealalta...
paxela offf... ai mei se dreg cu crema de galbenele...
Cheburashka lasa dr. in pace... da-i lapte de la tine... a luat f. bine in greutate... poate era satula... ai mei au seri cand mananca 50 ml dupa 3 ore de la masa precedenta... si? rexolv ceva? nu vor mai mult si gata... asa si a ta.
diana_jors vazut pozele
e baiat mare... se spala el singur pe dinti?
si butoneaza la calculator? ce mai vrei ...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)