Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
RGE spune:
CREEM eu mi-am luat dar nu m-am dat inca...dupa ce nasc incep.
DANY..vreau si yo..sa ne iei si noua!!
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Ank83 spune:
salutare burtici.... suntem acasa de ieri ... suntem foarte bine in afara ca nu pot sta pe fundulet ...
pupici la toate... mai intru ...sa va pove detalii
Ank Raul 17.10.2007
irina_stef spune:
ERIKA FELICITARI PTR PRINTESA GRASUNICA!SA FITI SANATOASE,SA TE REFACI RAPID SI SA VII FUGUTA ACASA CU COMOARA!
bai eu parca tot is batuta in cap,cand vad ca deja s-a inceput cu nascutul pe la noi parca nu-mi vine sa cred ce repede a mai trecut timpul,parca ieri ne dardaiau chilotii cand ne uitam la teste,si azi ne dardaie ca trebuie sa nastem.
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
RGE spune:
ANK BINE ATI REVENIT!!! MULTA SANATATE SI REFACERE RAPIDA!!! SA FITI SANATOSI!! NUMAI BINE SA VA DEA DUMNEZEU!!!
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
FELICITARI ERIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA TRAIASCA MINUNEA SI SA FITI CUMINTI SI LAPTOASE
Ank bine ai venit acasa si asteptam pozeeeeee
Darleena nu am nascut ...acum am trecut in extrema cealalta NU MAI NASC!!!!!!!!!!!
Rox si pe tine te-a apucat aseara nascarea?????
Mai fetelor era maibine daca se rupaea apa sau cadea dopul ,macar stiam si eu ca nasc
anca 37+
Maria
poze
AMR MAXIM 17 DE ZILE!!!!!!!!!
gianina spune:
ERIKA, FELICITARI!!!! iti doresc refacere rapida si mult laptic. ANGELINA, bine ai venit pe lume..sa ai o viata frumoasa plina de impliniri si realizari!
Ank, bine ati venit acasa!!!!
Asteptam in continuare vesti bune!
Roxana, ce mai faci?observ ca tare mult ii mai place lui bebe George in burtica la mamica lui!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
irina_stef spune:
ANK bine ai venit acasa cu bebe RAUL!sa intri sa ne povestesti,si sa ne pui pozici!cu statul in popou vezi ca am auzit ca este foarte eficient un colac de plaja,si stai pe el,asa taietura vine chiar in gaura de la colac,inearca poate merge!pupici la mamica si puiutz!
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
irina_stef spune:
ANCUTZ crek pussi a noastra a avut dreptate,cu astea care au risc sa nasca prematur,poate ne vezi si pe noi la DPN cu burta la gura!
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
pussi spune:
na .. salutiiiiiiiii,
ERIKA FELICITARI MAMICO! Sa-ti fie p-rintesa sanatoasa, desteapta si frumoasa!
Ank bine ati venit acasa! Te asteptam cu detalii si poziti cuu BB Raulito! Sa-l pupi din partea Tustelor!
irina vrei sa zici ca te pregatesti pt. 40 de sapt.? si ca ancuta D la fel... ma luati si pe mine cu voi.. sa crape toti de ciuda
Azi m-a certat mamaca n-am cuparat "pavetici pt. fete... voi ati luat? cate? Eu nu m-am gandit ca-mi vor fi utile asa repede! Asa ca buni s-a echipat si a plecat la cumparat pavetici
Si cum eram eu intr-o faza mai proasta.. ma lamureste si pe mine cine daca se rupe apa cand fac baie sau cand fac pisu.. cum imi dau eu seama?
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
dany26 spune:
FELICITARI ERIKAAAAAAAAAAAA PT PRINTZESA FRUMOASA SI SANATOASA!!!!!REFACERE RAPIDA!!!!!!!!!!
Na ca mi-au dat lacrimile de emotie si fericire cand am citit mesajul de la RGE.....
GILL mult succes si nastere usoara JOI!!!!!!!!!
35+ ANDREI
AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!