Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (105)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

roxule, parca nu te-am "vazut" azi...esti bine????
noi va pupam!!!!
mergem la masa la mami!!!!
pusiiii

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

38 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

Venim si noi la masa la mami tau ???/

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pussi, mult succes, adevarul e ca tu esti pe tusa de muuult timp saracuta de tine ! Inca cateva saptamani si ai parte de ceva bun !

36s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

victo noi suntem aici si nu esti singura.. de ce vrei sa vb??
vali cam asta simt si eu... vreau sa stiu cat mai multe!Mi se trage de la Ank... am cunoscut-o ca graviduta, si parca cand am vazut-o la spital ... cu fata dezumflata, cu burtica retrasa si fara pete... parca m-a trezit dintr-un vis! Adica se termina starea de gravideala si chiar o sa fiu mamica!
bb sa-i zici ca-i ultima lui sansa pt. urmatoarele 2 luni

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Alfa Anca, Mihuta, va multumesc mult , dar a iesit o varzaaaaaa!
V-am zis eu ca sunt nauca!
Modific eu spitalul si sexul, ca astea mai sunt!
Si sper sa nu se mai schimbe nimic!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Mihuta cred ca m-am prostit si eu ceva mai mult, pt ca eu stiu ca modificasem din baietel in fetita..........ma rog, sa ne spuna Aralia cum tb pana la urma ...

Anca 38+ Elena
AMR 11 zile pana la termen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vali, Dany2007, daca ma simt ok o sa incerc sa ajung si eu maine. E cam departe de casuta mea. Problema mea e ca obosesc f repede de la o vreme. Nu prea m-am mai miscat mai departe de Bucur Obor. Dupa ce merg vreo 10-15 minute, asta mic se pune ca un pietroi in burta si nu ma mai pot misca prea bine. Cred ca s-a obisnuit cam puturos.
BB, nici eu nu mai primesc de f mult timp nimic de la barbate-meu, in afara de saruturi si imbratisari calde. Dar vai de capul lui ce-l asteapta dupa ce nasc (dupa cele 6 saptamani de refacere). Sper sa fie pregatit sa presteze, ca atunci nu o sa mai aiba scuze.

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Creem La multi ani!, sa fii sanatoasa si sarcina usoara in continuare si o nastere si mai usoara

Anca 38+ Elena
AMR 9 zile pana la termen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Dany2007, asa ramane!
Pussi, si eu am cunoscut-o pe Erika si cand am vazut-o in poza cu Angelina langa ea, m-am pus pe bocit de emotie.
Fetele, Roxana chiar nu a aparut deloc azi...pe unde o umbla?
Mai vine cineva la intalnire?
Eu cred ca ma bag in pat un pic, daca o sa am stare,ca sunt franta, n-am dormit aproape deloc.Dar am emotii, ca tre' sa vina patutul

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Pussi, ce ti-ai luat ... ?
NU mai stiu daca ti-am zis, am fost la Miniblu, cel mai mare din tara, ca tocmai s-a deschis in Cluj.
Si aveau acolo o multime de lenjerie, faine de tot, problema e ca nu aveau nici preturi nici dimensiuni, era o varza totala....
Asa ca dupa o ora in care vinzatoarea nu o fost in stare sa imi gaseasca marimea si modelul care imi placea si sa aiba si plapumioara si perna pt ele m-am enervat si am plecat :(
Acuma astept sa ma calmez si sa ma duc din nou ...

------------------------
Flory 37+ Joshua Raphael
AMR 3 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

quote:
Originally posted by dany26

vali scuze dar Vitanul e fff departe de mine eu stau pe Banu Manta langa Primaria sect 1.........

35+ ANDREI

AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Stiu ca e departe...asta e, ne vedem la primavara in parc cu bebelusii, ok?
Dany2007, astia nu au planul galeriei comerciale, dar trebuie sa aiba in zona restaurantelor un Mc sa KFC.Dar cred ca mai bine ne sunam, ok?

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

CU SIGURANTA de abia astept!!!!!!

35+ ANDREI

AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput