* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 191 ) *

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bebi pofta buna la papat...aa..ce faci bun? si sa apari maine cu II, ne-am inteles!? ca noi...suntem aici un grup cu z2 declarat

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

salut!
bebi...credeam ca poate te induri sa faci de azi testu'...da vaz ca slabe sperante sa te induplecam....
poop dulce fetele invadate de nesimtiti! uitati-va bine la ei, ca siguuuuur ii vedeti pt ultima oaraaa!
analisa -uti dulci draga mea si pt tine! am vazut mesajul tau de ieri, dar a trebuit sa plec urgent si n-am mai apucat sa-ti rapund! multumesc frumos de intrebare...ma simt mai bine...astept cu optimism cm-ul pe 29, sa-mi reiau locul intre cautatoarele mele preferate de simptome

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

bebi iti tinem pumnii. poate tu ai mai mult noroc decat noi. hai bebi hai bebivrem sa auzim de 2 liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

oana multumesc . eu fac ceva repejor pt mine acuma ,sa vad ce pregatesc bun pt cand vine sotul de la servici.
si eu sper sa vin cu II liniute maine,ce imi pot dori mai mult decat un test de sarcina pozitiv,asta e cea mai mare dorinta a mea ca si a tuturor fetelor de la aspirante
daca e sa nu fie luna asta...mai am putin timp pana in aprilie si gata atunci chiar ma declar graviduta 100%
ioana ce faci iubita? esti bine da? abia astept sa revii aici cu simtpome si sa facem teste...te pupic dulce de tot si sper ca maine sa nu cad in butoi..ca altfel primesc bataita de la fete

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rocsy2007

bebi iti tinem pumnii. poate tu ai mai mult noroc decat noi. hai bebi hai bebivrem sa auzim de 2 liniute

roxy,ce bine ar fi iubita sa apar si eu cu II liniute..ce cadou frumos ar fi de ziua mea , ca mai e putin pana in noimebrie

Mergi la inceput

roxy,hai ca eu nu prea stiu multe despre tine,cati ani ai ...de cat timp esti casatorita...si ce mai vrei tu sa imi spui

Mergi la inceput

...eu, daca ma ajuta Dumnezeu si raman luna asta gravi...am sa nasc cam de ziua mea...poate asta e planul lui Doamne-Doamne cu mine,sa-mi dea cadou de ziua mea un bebelas...

Oana

Mergi la inceput

oana..da pe cat e ziua ta? ca nu esti scrisa in tabelul cu zilele de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

bebi eu am 31 de ani.eu incerc de 5 ani sa raman gravi sunt casatorita de 8. azi fac 8 ani de la casatorie. am mers la 2 medici pana acum care mi-au spus ca nu as avea probleme. acum merg la tutunaru din vara. sper ca el sa ma ajute. poate aflu care e problema si se va rezolva in cele din urma. la mine este z2. de vineri incep stimulare cu clomifen si saptamana viitoare merg la monitorizare. poate cine stie se lasa cu bb de sarbatori.

Mergi la inceput

ziua mea e chiar ziua in care m-am inscris aici! 2.08.1981...am mai dat data mea de nastere odata dar...s-o fi pierdut

Oana

Mergi la inceput