fiv la Sibiu.
Raspunsuri - Pagina 5
hori spune:
sa sti ca si eu mi-am dat seama dar asta numai dupa ce am citit la fetele de la fiv,la mine fiind primul iti dai seama ca nu am stiut,tu ai facut vreo analiza inainte de a face IA?eu numai pe cele hormonale.azi am facut analizele [fara trimiterea lui]care trebuiau inainte de a face FIV.oricum fapta e consumata trebuie sa mergam inainte.multa bafta!!!
Moniland spune:
Orice se invata in practica. Stiti si voi teoria, teoria dar practica ne omoara. Pacat ca nu am timp sa trec pe la Sibiu, sa vezi ce intrebari cu blocaj i-as pune
Lasa fetelor ca faptul ca e si om conteaza f. mult. Si daca isi da si interesul cu siguranta vor iesi copilasi multi si frumosi din... mainile lui
ali spune:
Hori,imi pare rau pentru nereusita.Sa stii ca forumul asta m-a ajutat sa invat multe si sa fiu mult mai informata cand merg la un doctor.
Analizele hormonale le-am facut pentru ca mi le-a dat alt doctor si nu stiu daca s-a ghidat dupa ele...
Nu te descuraja,dar gandeste-te ce faci mai departe
ali
hori spune:
eu m-am gandit sa urmez trat nat a lui LIVIA,m-am saturat de atatea trat fara nici un rezultat m-am ales doar cu cateva kg in plus pe care acum ma chinui sa le dau jos.voi ce parere aveti,fac bine?e asa de bine cand ai cu cine povesti de problema ta care te intelege,cine nu e in situatia noastra nu stie ce simtim noi.va multumesc din suflet ca existati
misa_21 spune:
Buna tuturor!
HORI tie iti multumesc ca ai scris si pe celalalt forum si asa l-am descoperit pe acesta.
Fetelor si eu fac FIV la Sibiu voi incepe stimularea pe 19 si et va fi undeva inainte de craciun.Si eu am aceasi super parere despre personalul si conditiile de acolo si in special faptul ca niciodata nu am asteptat mai mult de 30 min.Eu am o probl. cu asteptatul pe la usi!
Stie cineva de reusite ale fiv-ului la Sibiu?De mult ma chinui sa gasesc fete care sunt la Sibiu pt. fiv si ma bucur mult ca v-am descoperit.
Va doresc tuturor sanatate si sa reusiti sa va indepliniti dorinta de a avea un copilas!
manumanu spune:
Eu stiu pe cineva care a facut FIV la Sibiu si a reusit... are gemeni acum, a nascut anul asta! Si, sigur, am mai auzit si de alte fete, dar nu le cunosc personal.
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate !
hori spune:
gata fetelor azi am primit rezultatul a iesit negativ dupa cum ma asteptam.pe 19 ma duc la un eco,sper sa fie totul ok.Puterea lui Dumnezeu e mare sa avem incredere.
misa_21 spune:
HORI,imi pare sincer rau.Sa dea DD sa nu fi rams cu vreun chist dupa stimulare si apoi oricum dureaza vreo 2 luni de pauza pina poti face urmatoarea stimulare.Dasr,de ce a durat atit de mult rezultatul?Parca la Buc. ti-l da in aceeasi zi,aici dureaza o sapt?