cadou' ptr. Gogu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

ce zici de un ?

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Depinde ce ii place lui .
Cand prietenul meu a trecut prin pasiunea "pescuit" i-am cumparat o undita pe care si-o dorea , o cutie speciala pt. pescuit cu compartimente si alte cele si o carte despre pescuit evident.

Cand a trecut prin faza Lord of the rings i-am cumparat cartil rspective , o veioza si o scrumiera.

In perioada cand era ahtiat dupa istori i-am cumparat cateva carti de istorie , un dictionar mai ciudat s ceva de imbracat.

daca nu trece prin nici o faza acum organizeaza-i o petrecere surpriza , mrgeti intr-un weekend undeva , mergeti o noapte la un hotel , samd. Si pe langa asta un cadou micut si dragut.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

T Ioana buna ideea! Eu ma pregatesc, sper sa-i ofer cadoul asta de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

T ioana.. cadoul asta i l am facut acu 2 ani:)).. avem deja un puradel..
deocamdata ideea sa mi leg o funda rosie de fund si sa defilez prin casa in trotineta goala e cea mai reusita..
ma gindesc serios sa calc ptr. prima oara si n intrun sex shop.. sa vedem ce inventii gasesc pe acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

un GPS ar fi ok din punctul meu de vedere,mai ales daca si calatoriti.este o chestie care nu trebuie sa lipseasca de la casa omului.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Ce hobby-uri are ?
daca-i place sa mestereasca fa-i cadou o bormasina electrica Bosch sau ceva de genul asta , daca-i plac cartile -mergi la Carturesti si e imposibil sa nu gasesti ceva ,

Mergi la inceput