Piersicutze de iulie-august 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 2
Muuh spune:
Cand Alexei ma loveste sau mai rar musca incep sa plang in hohote. Tare si cu zgomot. El se sperie si fie vine la mine sa ma mangaie sa tac fie incepe si el sa planga. Ii explic de fiecare data de ce plang si vad ca ma pocneste din ce in ce mai rar.
Legat de Euroclinic: pe prietena mea au trimis-o cu hemoragie sa se duca unde stie ca ei nu fac chiuretaje nici macar terapeutice si da era clienta lor inclusiv asigurata. A da si i-au spus sa nu zica la cine mergea si ca mergea la Euroclinic. A ajuns la Polizu, la doctorul de garda care dupa ce a intrebat-o ce si cum a zis: Nu cumva veniti de la Euroclinic nu?
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Piersicutze spune:
Nico tu parca stateai in zona Marriott nu? Unde duci fata in parc, ca noi avem doar un tarc de joaca in jurul blocului. In Cotroceni mi se pare prea aiurea parcul si sa ajung in Carol mi se pare o adevarata aventura cu intersectia aia. Imi piere tot cheful.
Legat de capace si abut pe la colturi. Noi nu avem inca probleme din astea, soacra-mea a invatat-o cum sa deschida sticlele si ii mai lasa capace la indemana, i-am zis clar sa nu mai faca asta ca se poate ineca cu ele.
Acum sunt foarte expusi la accidente. Si mie imi mai cade uneori in casa, mi-a dat cu capul de un stalp, noi fiind la mansarda, avem stalpi prin casa. Acum a mai invatat sa se fereasca dar uneori se mai impiedica. Mereu ii spun sa se uite pe jos, pe unde calca. A, si ce ii mai place si e la mare moda sa se scalambaie in oglinda. E fascinata de fetita pe care o vede, isi da nana, canta, rade, se stramba e tare haioasa
Piersicutze spune:
sabana wooowww nunta....cand o aveti?
va doresc casa de piatra si o petrecere superba
sa fiti fericiti si sa mai faceti repede...asa cum iti doresti o surioara sau un fratior
doamne sabana ce fetita scumpa ai....
deci sa imi iau inima in dinti si sa o culc singura
poate si de-aia ma trezesc atat de des - pentru ca sunt atenta la toate miscarile ei.
sabanaaaa eu imi luam picioare in burta ..... si nu prea e bine pentru mine....
dar m-am desteptat si ma asez langa ea cand o schimb si ii dau ceva de interes pentru ea..gen tubul de crema, sticlutza de vigantol si reusesc sa o schimb usor
mutumesc pt pontul cu ikea - stiu ca vazusem si eu un pat care se marea in functie de varsta copilului.
nico
Piersicutze spune:
Miruna stiam si eu ca nu fac chiuretaje. Si cum adica sa nu zica de unde vine? Nu inteleg. ma sochez din ce in ce mai mult. Mai ales ca eu am nascut acolo si am fosts uper multumita. Au luat-o razna rau. Pacat.
Piersicutze spune:
Miruna acum ca imi spui. Mi-am adus aminte ce mi-a povestit o prietena de curand si am zis ca nu stie ce vb. O alta prietena de a ei, a nascut la euroclinic vai de ea ca nu aveau anestezist si au lasat-o sa se chinuie. A fost un mare scandal atunci, barba-su s-a revoltat. Acum cred.
Piersicutze spune:
ma bucur mult ca v-am intrebat de jucarii, pentru ca imi dati idei
vreau sa ii cumpar si eu fotoliu - sa stea si ea ca oamenii mari ha ha ha...si mai multe (laptop am zis ca ii luam si noi tot de craciun)
ref dr: de ce nu mai faci o programare la aceeasi dr?
asta e parerea mea: fi tu mai desteapta si lasa de la tine - e pacat sa renunti la ea daca ai incredere in ea...doar pentru ca are aere de doamna doctor!
nico
anasia spune:
legat de euroclinic, citisem cu putin timp in urma ca la cezariana ii lasasera unei fete un corp strain inauntru; va dati seama cat chin, Doamne fereste; cand dai 80 mil...
sabana, cate picioare n-am primit si eu in sani, poate ca de asta ma si dor;dar tot asa, ma fac ca plag si o mai distrag, cateodata; cand se supara in schimb, da cu palma si ii prind mainile;daca dr e o buna profesionista nu te descuraja, vezi si tu;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Piersicutze spune:
Bysko..imi place mult ideea cu gadilatul
o sa incerc cu prima ocazie cand ma mai pocneste fetita mea scmpa si draga
nico
quote:
Originally posted by Bysko
A, si la noi da randament gadilatul. Vrea sa te traga de par- bagi repede nasul si gura in burtica, apuci usurel- stiti voi cum, sau cu ambele maini- pana nu mai poate de atata ras.
Piersicutze spune:
crissa nu pot sa cred ce citesc....ditamai spitalul sa te trimita la alt spital?????????
pai si atunci in ce consta faima si costurile impuse???
platim zambete? nu profesionalism si implicare???
nico
Muuh spune:
Sabina discutia prietenei mele cu doctorita a fost urmatoarea:
P (prietena mea): sangerez rau de tot sunt in drum spre tine
D (doctorita): nu nu veni la mine ca nu am ce sa iti fac daca pierzi sarcina. Du-te si tu la Filantropia, Polizu sau Giulesti dar te rog frumos sa nu le spui ca esti pacienta mea sau a Euroclinicului zici si tu ca nu stiai ca esti insarcinata.
P: bine dar stii ca am RH negativ ce fac.
D: vii maine la mine si iti fac vaccin.
Prietena mea m-a sunat plangand sa ma intrebe unde sa se duca dintre cele trei spitale. I-am zis si eu rapid la Polizu ca acolo se fac chiuretaje pe banda si ajunsese si in zona. A ajuns la Polizu, i-au facut chiuretaj terapeutic pentru ca sarcina era deja in col i-au dat si vaccin de RH. La Euroclinic nu mai calca si acum se chinuie sa isi convinga angajatorul sa ii schimbe asigurarea.
Nu am interes sa mananc rahat ca nu am nimic de a face cu Euroclinicul dar pe ea era sa o coste viata. Asa ca din punctul asta de vedere nu sunt cu nimic mai buni sau mai prosti decat un spital de stat.
Tinand cont de acest lucru zic si eu ca Nicoleta: daca ai incredere in doctorita mergi pe mana ei. Mai ales ca nuai dat ochi direct cu ea ci cu o asistenta oarecare. Mai incearca odata.
Miruna + Alexei (13.07.2006)