Gravidute&mamici de Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

ooo bb o vezi tot timpul printr-un acvariu !! ce idee minuntata!!! suuuper! alex e mort dupa acvarii ! ma innebuneste, nu degeaba e peste!!!

pusi

Cristina,bebe Alex si buburuza din burtik

Mergi la inceput

ooo bb o vezi tot timpul printr-un acvariu !! ce idee minuntata!!! suuuper! alex e mort dupa acvarii ! ma innebuneste, nu degeaba e peste!!!

pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da cristina si sala arate, bine, e pe rosu, asa mai intim.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

38 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

pe baby phone am dat 150 ron si sunt foarte multumita de el... se aude f clar si are si melodii linistitoare.
Azi am hotarat ca ii voi dea laptic cu biberonul... ca si asa nu am sfarcuri si ma chinui cu cele de silicon, iar restul trebuie oricum sa il pompez.Asa ca mai bine ii dau si lapticul cu bibe(bineinteles al meu)... ca daca suntem flamanzi rau tot timpul desprindem mamelonul de pe san si nu avem rabdare pana il fixez bine inapoi

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

saluti!

ghiciti cu cine ne-am intalnit la Real...cu Cristina si cu Alex...fetele sunt invidioasa...Cristina are un abdomen plat si io unul de luna a 6-a...

Cand e intalnirea aia in mall...la inceputul lui decembre?

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

miha in decembrie e intalneala.. depinde cand nasc! O parte din fete ne stim dar ne-a apucat nascutul si am oprit seria intalnirilor ... mai nou vad ca ne vedem la spital! Asa ca in decembrie ne vom vedea si burtici si mamici... cu tot cu carucioare!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Ank ai grija cu bibe ca o sa renunte bebita la lapticul tau adica nu o sa mai suga deloc la tine ca se obisnuiste cu biberonul si nu cred ca o sa vrei sa te mulgi 1 an sau mai mult!!!! Mai bine incearca chestiile alea de la Avent care te ajuta sa=ti faci sfarcurile ascutite adica numai bune ptr bebe! la mine a functionat... le ajuta sa nu mai fie plate...
sa nu te superi ca iti spun dar am auzit multe mamici care au patit asa cu biberonul si nu au mai vrut sa suga tzitzi de la mami ptr ca era mai usor de tras din bibe.
Nu iti e greu sa te mulgi ca eu muream daca era neaparat nevoie si mai ales la inceput cand nu manca alex decat putin si ma dureau si atunci de voie de nevoie trebuia sa ma mulg!!!

pusilic

Mergi la inceput

Miha!!! lasa ca nu e chiar asa, exagerezi!!! ca si eu am putina burtik.
Scuze ca am stat asa putin cu voi dar la ora 7 aveam musafiri si noi am ajuns acasa la 8 ca la ce aglomeratie era in oras am crezut ca nu mai ajungem acasa... in cealalta parte a orasului.
Am vazut ca aveai scaun la masina ptr Cristian dar apoi mi-am dat seama ca nu te=am intrebat ce ai rezolvat cu acela de pe net?>>>>

Pupici invidiosule mic!!! hi hiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Azi am fost matinali si am tras o plimbarica la www.dropshots.com/khron#date/2007-10-27/09:21:04" target="_blank"> Bazos. A fost foarte frumos...chiar ma visam aseara pe valurle Dunarii pe la Calafat si imi era dor de o iesire.

Pussi sper sa fiu si eu in decembrie ca de sarbatori noi ne ducem la parinti...nu prea le facem in Timisoara.

Cristina stai linistita ca ne mai intalnim noi! Cu scaunelul nu am rezolvat nimic. Am sunat la bebelusul tau si au zis ca pe ei nu-i intereseaza sa sunam la Inglesina. Am sunat si la aia si au zis ca e de la transport si i-au spus la telefon cum sa-l repare...Atitudine tipic romaneasca! Oricum e ultima oara cand mai cumpar de pe net! Nicio tetina nu mai comand. Mai bine luam de la Mini Blue ca am si un card cu 15% reducere si au niste scaune foarte faine...cam scumpe ce-i drept! Sau mai bine iau din Ungaria...oricum o sa merg peste 2 saptamani cred! Ptr bb 2 nu ma mai complic!

Fetele weekend placut va doresc! Maine cred ca mergem la Buzias. Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Ciao burtici si mamici!!!

Ce mai faceti??? in weekend cam liniste ... noi am fost la party si a fost super super... ne-am destrabalat pana la ora 4 dimineata si eram rupti... costumatia mea a constat doar intr-o palarie de cowboy in rest nimic... ceilalti au aratat super adica au fost asa: puscarias, indian,batman,inger,craciunita,vrajitor, vrajitoare, tigani, proctolog,clovn, hangita si nu-mi mai amintesc... oricum au fost super haiosi... o sa pun o poza cu grupul in albumul meu.. cine vrea sa se uite...

Miha imi pare rau de scaunelul vostru!!! de la unguri e mai bine cred! si ce plimbareti sunteti voi... nu stati nici o clipa! bravo!!!

Pupici

Mergi la inceput