Gravidute&mamici de Timisoara (9)
Raspunsuri - Pagina 27
alexi22 spune:
ciao fetele,raportam si noi ca avem 6.5 kg si 70 de cm astazi a fost prima masa de cereale care ne-a placut.atat este de dragalasa cand mananca imi venea sa o mananc toata.giuli nu vrea sa stea mai nou numai in fundulet cand o pun pe spate se inerveaza f tare.(binenteles sprijinita la spate).
ANKA deabia astept intalnirea din ianuarie.L-am vazut pe Raulica al tau ii tare scump si dragalas.ii cuminte noaptea? cum il alimentezi la san sau artificial?de Pussi ce mai stii?,cat tre sa stea in spital?
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
Ank83 spune:
alexi22 , Raul papa laptic de la mine 3-4 mese pe zi si restul supliment.Laptele de la mine il papa din sticluta ca am avut probleme cu el ca nu se alimenta bine de la san.Acum e bine a luat intr-o sapatamana 300 de grame.MAi dar ce mare e Giulia ta .... de abea astept sa creasca si Raul sa stea in fundulet.Are 3 luni jumate, nu??
Am sa ii dau azi un telefom lui pussi sa vad cum e si cat mai sta in spital.
Ank
Raul
17.10.2007
cristina_nagy spune:
Fetelor si eu astept intalnirea din mall. Putem pune una si in decembrie si in ianuarie. Ce ziceti?
Si eu o inteleg pe PUssi, ca totusi tustele sunt prea mici ptr a iesi in locuri aglomerate si e si greu cu 2!!!
Va pupic
Cristina,
Alex si
cu buburuza
Ank83 spune:
si eu sunt de acord cu 2 intalniri....
Am vorbit cu pussi azi , e inca in spital, tzustele au luat in greutate destul de bine, una 2.300 si cealalta 2.600
.... spera ca pe vineri sa le dea drumul acasa 

Ank
Raul
17.10.2007
mihaser spune:
Salut!
Si eu sunt de acord cu 2 intalniri pentru ca in ianuarie nu sunt in Timi...si m-as fi ofticat sa nu va vad...chiar daca o inteleg perfect pe Pussi!
Sper ca sunteti bine...burta mea tot ia proportii!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Ank83 spune:
fetelor in 10 decembrie e bine? e luni , ma gandeam sa nu fie in weekend ca atunci mai pot aparea planuri...ora o alegeti voi daca va convine data
... sa vedem cine se inscrie ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
alexi22 spune:
hhhhhellooo!!!!!!!Nu e nimeni pe aici care nu are somn ca si mine?bantui singura pe net ,dar nu ii nimic eu va scriu si voi vedeti maine cand eu dorm.
anka ,da giulia are 3 luni jumate ii place numai in sus si numai cum vrea ea ,de 2 zile am inceput sa ii dau cereale si dom'soara mea sa smecherit vrea doar cereale si nu mai vrea lapte daca ar putea ar papa si lingurita si cand nu ii mai dau incepe sa urlr ii bag biberonul in gura urla si mai tare cand ii dau cereale tace si ii bucuraoasa si zici ca ii mica si nu stie dar ii smechera.
De marti is in concediu(de parca as lucra) plecam o sapt in Tenerife toti 3
Yupi ,yupi.
cristina naghi saru' mana multumim pt felicitari.
FETELOR deabia astept sa vin RO sa ne intalnim in MALL toate asa ca inte fete ...si bebelusi.
PUSI te asteptam pe forum sa ne pove si vreau poze cu TUSTELE,si

sa ne schimbi capitolul.

la toti bbelusi si toate burticile. ma duc poate adorm
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
mihaser spune:
Saluti!
Ank eu sunt perfect de acord! Abia astept sa-l vad pe Raulito!
Alexi Tenerife wow! Sa te gandesti si la noi! Suna asa fain...la Timi au fost niste geruri...aveti grija la intoarcere!
Cristina tu mai traiesti? Ce mai face bebe Eduard, e miscacios? Se zice ca la a doua sarcina i-l simiti pe bebe mai repede.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Ank83 spune:
alexi imi trimiti niste poze cu Jiulia??vreau sa o vad pe mica mancacioasa de cereale, ca eu o am in memorie cum era micuta ![]()
Super fain ...Tenerife
.
Sa faci poze in concediu sa ne arati sa ne mai incalzim si noi ![]()
Deci fetele sunteti de acord cu data de 10....???
Cristina eu am pierdut momentul cand ai aflat ca ai tot baietel.... parca asa am inteles din ce a zis miha....sau???...
cati baietoi !!!! 

Ank
Raul
17.10.2007