Gravidute&mamici de Timisoara (9)
Raspunsuri - Pagina 25
mihaser spune:
salutare!
Am inca un baietoi in burtic...am vazut cu okii mei la eco...acum ne stoarcem creierii sa-i gasim un nume sau doua...inca nu stim.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Ank83 spune:
felicitari pentru cel de-al doilea baietoi
....O sa aibe cristian cu cine sa se joace mai ca intre baieti ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
catal_ina spune:
Super Miha! Felicitari!
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
cristina_nagy spune:
Felicitari Miha!!!!!!!!!! Bravo baietoiului!!! Te pup
Ank ce mai stii de Pussi??
Cristina,
Alex si
cu buburuza
Ank83 spune:
Am fost aseara la Pussi si am uitat sa ii cer parola de la topic
... I-*am vazut tzustele ..dar doar in poze.Ce bine ii sta lui pussi cu amandoua in brate ![]()
... sa speram ca se reface cat mai repede
Ank
Raul
17.10.2007
cristina_nagy spune:
Bau!!!
... Ank, ce mai face raulito???
Miha, Cristian ce mai zice? prostioare la greu??? ca pe Alex nu stiu cine il intrece....
Fetelor m=am intalnit ieri cu Ank si l-am vazut pe scumpul de Raulito ! e un dulce dormiretz!!!!! OOOO cand era si Alex asa... ce trece timpul!!!
Cred ca ar trebui aranjat un parculet chiar acolo la tine Ank unde ziceai ca e muntele tau mare de cand erai piticoata 
Azi am fost harnicuta
Voi ce ati mai facut???
Cata pe unde mai esti?
Ce face printesica?Cumintica?
Va pup pe toate!!!
Cristina,
Alex si
cu buburuza
Ank83 spune:
Cristina si noi visam la un parculet acolo de cand eram eu mica... dar cica ar fi terenul al unei babe de prin america si nu o gaseste nimeni sa il ia... sa se faca ceva din el.Sau poate asta e doar o scuza a celor de la primarie... ca parca chiar sa nu se poata face ceva cu ditami tarlaua ....
noi am cam fost constipati si de cate ori incercam sa facem caca ne inroseam ca un rac si dupa plangeam in hohote ...si am fost tare trist i toata ziua ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
....eeee dar azi noapte la 4 s-a trezit feciorul cu un pampers plin de kk... facut singur fara ajutor![]()
...am inceput sa il felicit ziceai ca a terminat facultatea 
...si dupa a papat 190 ml de lapte
...cred ca si-a facut loc saracul in valiza...si a bagat atat... ca eu nu am reusit sa ii scot sticla din gura si dupa ce s-a terminat laptele din prima portie tipa ca din gura de sarpe si isi manca mainile.Dupa ce a terminat de halit a adormit cu un ranjet satisfacut pe fata ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
catal_ina spune:
ciao fetele!
haideti la cafa cu noi doua:)
Cristina, "cuminte" e un cuvint la care fii'mea n-a gasit intelesul si rostul pina acum...nu pot zice ca-i rea dar e fffoarte neastimparata
Ank, cred ca Raul e o scumpete si un "fomist" ca Lisa a mea..mi-o si inchipui ce l-ar mai dragalashi...ca acu de cind e ea"mare" se uita dupa bebeeeee.:)
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/