Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )
Raspunsuri - Pagina 7
Gherman_in spune:
FELICITARI Clau!!!!!!!!!Sa-ti de DD o printesa sanatoasa,asteptam mai multe amanunte.
mami_papatot spune:
gata, facut listuza, imbracat burtica, plec!
sa van gasesc pline de vesti la fel de bune ca cele ale lui clau !
Pupuri!
mami_papatot 16+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
clauclau spune:
Bunnnnn, nu ma certati ca nu mai prididesc cu mesajele si telefoanele. Si am un zambet mare pe fata care o sa ramana mult timp !
Deci, Kya, treaba a fost asa la mine. La 12 saptamani parea baietel, la 17 nu s-a vazut nici asa, nici asa, iar acum la 21 de saptamani mi-a zis ca e fetita in primele 2 minute.
Ce sa va zic fetelor, a fost fain tare, eco a fost 4D si tati a stat lipit de monitor privind la fiica-sa cu extaz. Caci ne-a zis ca e fetita imediat, fara discutii. Apoi doctorita a facut toate masuratorile necesare, noroc ca-i dicta asistentei si asa ma lamuream si eu . A masurat toate organele lui bebe si totul a iesit foarte bine. La un moment dat m-a trimis sa fac pisu si apoi m-a pus iarasi la ecograf si a continuat cu masuratorile.
Avem si filmulet si poze, deja dvd-ul l-am mai vizionat de cateva ori cu colegele. Si dragele mele colege ma asteptau la usa cu vestile!
Acum sunt in starea aia de beatitudine de dupa, dar stiu ca trebuie sa ma mobilizez caci am ceva treaba la birou.
Simo, ai vazut ca m-am tinut de cuvant?
Fetelor, multumesc frumos de galerie si de felicitari, conteaza mult de tot pentru mine si pentru fiecare dintre noi! Va pup si va iubesc mult!
PS. Pe bebelina o cheama REBECCA!
CLAU 21+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
bitza037 spune:
Cristina iti multumesc ca mi-ai raspuns amanuntit legat de nasterea cu epidurala.M-am lamurit si cred ca ai dreptate.
Vladut al tau este un scump de baiat, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii si satisfactii in viata, alaturi de bb2 bineinteles.La muti ani si dina pareta mea!!!!
Clau felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa!!!!!!!
Hai ca se intaresc randurile soacrelor mici.
Nu mai stiu cine intreba, dar asa este azi la ora 18.00 la Mall Plaza, jos la magazinul Diverta va fi lansarea, m-ar bate si pe mine gandul sa vin.Sa vad daca vrea bitzu sa vina cu mine ca nu as veni singura.
IRINA
+15
sufletel
cami33 spune:
Clau, felicitari pentru bebica Rebecca! Sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va bucurati de ea.
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +16Luca
CristinaGoji spune:
Multumesc Kitzy, Mami papacioasa , Kya si Bitza de aprecieri la adresa piticutului meu!
Clau - foarte frumos nume va avea printesa! Ma bucur ca esti fericita si ca e ceea ce ti-ai dorit!
Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
gbutucica spune:
Buna ziua la voi!
imi cer scuze ca nu va pot lasa un mesaj cum v-am obisnuit, dar sincer nu am timp , citit doar in diagonala si e varza in capul meu, si nu vreau sa fac vreo prostie.
fusei la nenea dr. si primit informatie ca peste multi ani voi fi Soacra................MARE. nu va pot descrie sentimentul ce-l-am acu , sunt fericita , dar io parca nu cred . Mi-am dorit baiat (dintr-un motiv pe care am sa vi-l spun intr-un mesaj viitor) si tremur de fericire . Sa-l fi vazut pe sotul meu cum iau dat lacrimile .Acu veniti cu sanzienele sa aibe la cine sa mearga al meu print.
va pup pe toate , va doresc bafta celor care mergeti la dr. , celor ce trebe sa primiti rezultate sa fie cele mai bune(adica in grafic_)
pupici APASATI ,
Giani 21+ sau ?
oare ce aduce barza-n cioc
Nicoleta spune:
Clau, felicitari! Mi s-a ridicat parul pe mine de emotie! Serios! Asta imi doresc sa va spun si eu sambata, peste 3 saptamani :) Asa mult imi doresc o puiuta... Sa fiti sanatosi si sa fie bine pana la sfarsit.
Nicoleta
underqueen spune:
Giani felicitari pentru baietel! acum tre' sa schimbi semnatura...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 21+ cu Tudor Stefan
zozela spune:
Hola!
Am venit acasa sa mananc si eu putin si sa ma intind o ora si nu m-a lasat inima sa nu intru si la voi..Si bine am facut-pentru ca am primit cea mai frumoasa veste din ultimul timp!!
Felicitari Clau!!Dumnezeu ti-a ascultat dorinta!!Ma bucur nespus de tare pentru voi!Sa fiti sanatoase amandoua,sa ai o nastere usoara si o bebelina cuminte cuminte!Mi-ai facut ziua frumoasa!
Acum le astept cu nerabdare si pe Butu si Diana!!
stoluuul!!
Ela.. in 18sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos