Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Iar am ramas in urma!Deci,FELICITARI GIANI pt. baietelul scump!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

ma duc la scoala.... abia astept sa vin acasa sa fac

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 21+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

am reusit sa ma programez la dr.Iosup pe 21.11.si la dr. Pop pe 20.12(cam tarziu totusi)dar cum va spuneam o am pe d-na dr.Klein care este o f.buna profesionista si o sufletista mare care lucreaza la Sp.Universitar are cabinet la etajul 4 18+

nusica

Mergi la inceput

am reusit sa ma programez la dr.Iosup pe 21.11.si la dr. Pop pe 20.12(cam tarziu totusi)dar cum va spuneam o am pe d-na dr.Klein care este o f.buna profesionista si o sufletista mare care lucreaza la Sp.Universitar are cabinet la etajul 4 18+

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Dalv, de ce faci Clexane?

Olga 20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dalv, ma bucur mult sa aud vesti bune!!Tin pumnii
Kitzy, iertaaaareee!!. Vezi???Daca mereu te sperii, imediat am rams cu ideea ca esti tu. Nu te supara pe mine
Ursuleatzo, deci reiau: pofta buna mama la sorici! Ai grija doar -nu prea mult- la silueta, ca e pacat de asa fata frumoasa...
Mami, sssuuper! Noi avem cam aceeasi varsta a sarcinii, eu inca simt doar "ciupituri" in burta, astept cu nerabdare primul mare sut! (dar deh, doar e fata, nu fotbalist...)
Se inmultesc baietii...norocul fetelor noastre, au de unde sa aleaga!

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

randunici spuneti-mi cum stati cu greutatea ca eu nu am luat deloc in greutate nici macar o jumatate de kg si d-l dr a zis ca nu tb sa ma ingrijorez din cauza asta ca a luat Andreea Marin si pt mine,dar totusi bebe cum creste?la echo de 15 saptamani era f.dezvoltat , o asteptam pe cea de 19 sapt sa vedem cum stam ca suntem f.activi dam toata ziua din maini si picioruse; si apropo de hormoni de cateva zile au cam luat-o razna si nu avem voie 18+

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

helau dragelor!

a picat netul la servici, asa ca acum ma apuc de recapitularea pe azi:
Rox_dox felicitari pt bebita marisor!
mami ce energie debordeaza de la tine... mamica energica!
Cristina foarte dragutze pozele si Vladutzu e o scumpete! sa va traiasca!

CLAU sa iti traiasca printesa!! ce ma bucur! multi! SUPER NUMELE!!

GIANI sa iti traiasca putzosul!! multi!!

Olgutza abia astept sa vedem poze de la nunta!
Nicol ce bine ca l-ai fentat pe nenea... hihihi
Ursuleatza nu mai zi de sorici, ca ... am mancat si eu acum ceva vreme...
Bubu sanatate multa!
gaghi felicitari pt intalnirea cu bebica si pt apropa 100% putzulika!
Dalv felicitari si tie pt putzuka si tie multa sanatate!
Delphin zau ca nu are rost sa iti faci sange rau pt vecina... sa mai treaca nervii

si restul de mamici, neaparat!!

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Am sa adresez aici un mesaj tuturor celor pe care le innoportuneaza "vaitaturiule"mele de vecina care-mi zice ca's grasa si nu fac altceva de cat sa astept de la voi sa-mi ziceti ca nu....Credeam ca aici putem sa spunem ce ne sacaie pe ziua respectiva sau spur si simplu spunem ca sa ne descarcam de ceva care ne apasa.Se pare ca nu!
Aflati dragelor ca sunt destul de matura si nu am nevoie de astfel de copilarii si stiu si eu cat de grasa sau cat de slaba sunt...am oglinzi destule...donc, voi incerca pe viitor sa nu ma mai vaiet cu astfel de lucruri care supara audienta, dar cui nu-i convine ce scriu eu, nu e obligat sa raspunda...sa zica pas si gata....

Bref! O las balta ca nu are rost!

celelalte burticoase care nu intra in aceasta categorie!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Delphin nu stiu daca ma incluzi si pe mine in categoria de care vorbeai, dar pe mine nu ma incomodeaza deloc mesajele tale... sper ca nu te-am suparat cu ceva ce-am zis! daca da, scuze!
oricum cred ca fiecare se descarca aici pe diverse teme... inclusiv je.. ba cu sefii, ba cu psihicul meu... cred ca face parte din perioada prin care trecem.

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput