Mamici de martie - aprilie 2008 ( 31 )
Raspunsuri - Pagina 11
natynic spune:
Giani, felicitari pentru putzache!!-mai ales ca asta doreai
Clau, felicitari pentru pasaricoasa - si sa dea DD sa-i faci cate codite vrei, cum visez si eu sa o imbrac pe a mea numai in mov si lila, sa-i iau carucior lila si sa-i vopsesc camera lila...
Kitzy, pofta buna la sorici!-tu vezi vreodata si un lucru bun in tot ce se intampla???
Delphin, mi-era tare dor de tine; tare ti-as bate vecina aia care supara fata frumoasa si FOARTE SUPLA
Cory, azi intram in luna a 5-a, sa ne dea Dumnezeu zile bune si usoare! . Hai, am facut si eu TT si astept rezultatul, sunt pe urmele tale, SIGURA ca daca Dumnezeu vrea, bebica mea va fi bine si fericita. Cate kg ai luat pana acum? Eu fix 4, luna si kilogramul. Daca as pastra ritmul ar fi super...
naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Bubu, fa-te bine, stiu exact cum te simti!
Olgutzika, cum merg pregatirile? Tin pumnii, va fi ziua vietii tale, vei vedea (dar musai fa poze multe si film, ca abia apoi vazandu-le vei realiza asta, pe 27 nu o sa ai timp!)
Ma duc sa ma intind pana vine Omu, ca apoi umblam (cautam casa...)
naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
gaghi spune:
Buna ziulica dragele mele randunici vesele. N-am mai ciripit de mult alaturi de voi dar din motive de ocupare la servici. Acasa nu m-am invrednicit sa-mi pun internet de linie si am doar dial-up asa ca merge in reluare si mai mult ma enerveaza decat sa ma relaxeze. In principiu, de trei saptamani de cand am fost lipsa la apel (de data asta recunosc ca nemotivat - o fi motiv de exmatriculare dar apelez la clementa voastra :-))))))))) s-au intamplat lucruri bunute. In afara de o anemie maricica, corectata cu doua pastile de fier pe zi, am reusit sa scap de Duphaston, care cica de la 16 saptamani nu mai are efect. Si se pare ca vom avea un baietel. Nu este inca sigur dar dr. a zis ca sunt sanse mult mai mari sa fie baietel decat fetita. Nu ma grabesc sa pun caruciorul, dar sper ca saptamana viitoare sa fie sigur.
Am citit ceva dezbateri pe tema fumatului. Eu pot sa va spun din experienta proprie urmatoarele: eu am fumat de la 15 ani cate putin iar incepand cu 20 de ani si pana in prezent (am 37 de ani) am fumat intre un pachet si trei pachete de tigari pe zi. In timpul sarcinilor pierdute 2001-2003 ma lasam de fumat doar cand aflam ca sunt gravida si ulterior, din diverse motive, ma apucam din nou. Anul acesta, cand mi s-a oferit aceasta sansa nesperata de a avea un bibi mic, in februarie, dupa ce am inceput investigatiile, am promis ca daca mai exista o sansa sa am si eu un sufletel scump al meu, ma las de fumat. Cand analizele au reliefat defectul care ma impiedica sa fiu mama, in duminica urmatoare, seara, am spus sotului meu, care n-a fumat niciodata in viata, ca aia a fost ultima tigare. Este evident ca nu m-a crezut, avand in vedere ca la mine un cartus nu ajungea de luni pana la sfarsitul saptamanii. Insa am stiut ca bibi e cel mai important in viata mea si am spus ca sunt in stare sa fac cat pot eu mai multe pentru ca el sa fie sanatos. Iubitelul meu bebel are prioritate absoluta si am incercat sa elimin cat mai mult dintre potentialele riscuri (am tinut si cura de slabire, nu mananc acum deloc mezeluri si alte porcarii ci mai mult salate si fructe si am respectat cu stictete toate indicatiile medicului). Asta a fost decizia mea si pot sa va spun ca de la fumat mi-a lipsit doar gestul. Parerea mea este ca singurul lucru care lipseste fumatorilor este MOTIVATIA de a se lasa de acest obicei.
In rest pupici dragi si multi tuturor si sper sa-mi iertati absenta nemotivata
15+
mami_papatot spune:
gata...intors din cora plina de cumparaturici ... am faccut un stop pe unde bagau in ei niste neinfulecati, ca pentru a doua oara in sarcina mi-a lasat gura apa la ceva ... am carat o tura de plasute, respectiv 2, ma mai duc o tura cat sa am sa fac mancare si restul sa care tati ca de aia e barbatel ... pe drum am vorbit tot timpul cu dl. mazarica si ma gandeam ca daca ma vede cineva , ma da la "si ei sunt ai nostri"...
asadar, ma intorc si aflu vesti ... bai, Giani, termina-te cu prostiile ... voi ingrosati aici randul la baietei si maine -poimaine imi vine si mie randul la-mparteala si poate imi zice careva ca s-a terminat productia de baietei... bine, hai acum , treaca de la mine, SA-TI TRAIASCA PUTZULICA !!!!!!!!!!! si sa se faca mare si frumoasa ( si f utila, daca imi permiteti sa fiu porcinela ).
clau, , pe tine te mai felicitai o tura, dar asa sunt eu buna si te mai felicit o data ca prea esti veselita ... de data asta pentru numele care pe langa ca este frumos mai are si trimiteri biblice ... bravos !
natynicule, , eee, , frumoasa culoare, dar vezi s nu de-a puiu'n galbenare de atat lila ... si de mult ma tin sa-ti spun, si tu ai ales un nume frumos...mai ales ca si pe sorutza mea preferata o cheama tot asa ... vrei sa-ti spun cat e de desteapta si de terminata de 12 ani incoace cu 9,9 si ceva? acum isi face griji ca nu ia bac-ul
nicol, pe tine nu te iubesc cu pocvestea cu epidurala, ca de asta ma temez si eu... hai ca te-am pacalit, te iubesc , dar faza cu epidurala ramane-n picere...
delphinasule, pe langa faptul ca si tie iti place sa te vaieti, de grasa ta de vecina, asta asa ca sa zicem noi ca ,nu delphinasule, tu esti sclabutza ... alintata cum spuneam , ei bine, pe langa asta, daca te consoleaza, arata-i vecinei tale data viitoare, ca poate constata ca acolo ai slabit de cand te tot mananca ea...
gata stol, plec ca vine sotul si-mi iau bataitza ca de mancare n-avem nica'...
pupii si ne vedem pe seara!
mami_papatot 16+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
kitzy spune:
Natynic nu eu am mancat sorici, ci Ursuleata dar si eu as manca ca acuma mi-a facut pofta.
Si par chiar atat de pesimista? Adica e ceva anormal sa ma ingrijorez cand vad ca ceva nu e bine? Mie nu mi se pare. Daca totul decurge bine, sunt cea mai fericita, cu greturi cu tot, dar cand apare ceva de genul pete maro, normal ca ma ingrijorez un pic, ma gandesc numai sa fie bb bine mai ales dupa o sarcina pierduta. Asa ca in majoritatea timpului sunt optimista atata timp cat nu se intampla rele. Si la prima sarcina au aparut petele maro ca apoi sa vina avortul asa ca sunt indreptatita sa-mi fac griji de cate ori vad ca mai apar, nu?
13+ cu posibil
mami_papatot spune:
dar cel mai mult le iubesc pe nicol si gaghi si le acord premiul cel mare pentru renuntatul la fumat ... hai ca nu ma las ...
plus un bonus de felicitare pentru aproape baietelul lui gaghi...
monix-ule, stiu de ce nu mai postezi ... vrei sa treaca o saptamana sa ne spui ca te-ai lasat si tu ... hai ca stiu ca asa faci...uite, iti dau multi in avans ca stiu ca o sa-i meriti ...
i'll be back!
mami_papatot 16+
nicol_conte spune:
Stol , a venit timpul sa plec si eu acasa la puiutza mea mica, ca la servici statui destul...cel mai mult stau aici la birou, si tare ma oftic.
Dar o sa vina curand timpul cand o sa stau o gramada acasa si o sa am timp si de ALEXUTA mea mica.
Va pup dulce pe toate randunicile si sper sa pot intra si maine sa stau pe creanga cu voi si sa ciripim in voie.
pa pa
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol13+ si Alexia(24aug2005)
mami_papatot spune:
inainte de a ma apuca de gospodareala, trebuie sa va spun ca Dl. mazarica mi-a dat cel mai tare piciorus de pana acum, undeva in dreptul buricutzului, cu vreo 2 degete dedesubt ... pai, daca a vorbit mami cu el toata ziua, normal ... pupici mazarica pufoasa si dulce !
mami_papatot 16+
kitzy spune:
Mami papatot felicitari pt sut
Abia astept si eu sa-l simt, dar nu cred ca am sanse inainte de 15 sapt, poate chiar mai bine. Ca de activ e foarte activ, o clipa nu sta locului dupa cum am vazut la eco.
13+ cu posibil
dalv spune:
salutare randunici, ma bucur ca sunteti bine si imi pare tare rau ca nu imi merge net-ul acasa, astazi am fugit la birou si am intrat pe forum,am mai scapat de greturi , facem Clexane zilnic si ne-am obisnuit cu usturimea,avem si noi putulica si sunt f. fericita pt ca toata lumea ma suparau ca este fetita, doar eu si d-l dr am spus de la inceput ca suntem baietel,luni venim si noi la Buc.pt analize la Fundeni si pt echo la dr. Klein,o femeie extraordinara care stie sa te incurajeze f. mult -o sa avem 19 saptamani atunci
nusica