*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 18
medamaya1 spune:
Buna fetele.
Angi, felicitari ptr voinic.
Dany, bine-ai venit , sarcina cit mai usoara si in continuare si bebe sanatos.
Eu azi-noapte am visat numai lenjerii ptr copii si-mi faceam o gramade de probleme ca nu gaseam 6 lenjerii pe culoarea verde( culoarea mea preferata). Am probleme mari... dar cu capu.
va pup
ginnette spune:
Neata fetelor,
Felicitari Angi, pt voinic !
Il bagam in clubul celor mari: deocamdata este bubulina mea si voinicul Lalei, dar lista este deschisa.
In alta ordine de idei, am fost sa-mi iau analizele de la Coltea: tot asa proaste sunt (adik D-dimeri aceia sunt tot mari) si va trebui sa m-apuc de CLEAXANE (zilnic).
Diseara ma duc sa vorbesc si cu Tutunaru, sa vedem ce zice si el.
Va "up-date"-ez cu noutati ! 
Roxana
29+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
NataliaS spune:
Buna fetele!
Angi - felicitari pentru bondocel, azi merg si eu la eco, poate imi spune si mie cat de mare e bebita...
Am si o lista intreaga de intrebari la care sper sa primesc un raspuns diseara cand merg la control.
Ellenuta - felicitari pentru nepotel! Sa creasca mare, sanatos, frumos, norocos!!!
Tocmai m-a sunat nasa Anei ca a nascut o prietena comuna de-a noastra, natural, cu epidurala, o fetita de 3,5 kg, APGAR 9...Alexandra. Ce m-am mai bucurat pentru ea
Natalia 
31+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
honey79 spune:
Neata zuzici.
Danybv bun venit printre zuzici.Sarina usoara in continuare si o nastere la fel.Te asteptam cu cat mai multe mesaje.
Angi wow...2kg... voinicel baiat ai.Nastere usoara iti doresc.
Fetele... dati-mi si mie un pont, un truc ceva, ce sa pap sau ce sa nu pap,ca sa-mi iasa glicemia ok cand merg la doctor. Stiu ca in dimineata cu pricina nu voi papa nimic, dar si pana atunci...ma gandesc eu ca ar fi bine sa stau deoparte de anumite chestii...insa..care ar fi acelea?
Va pupic si va doresc o zi frumoasa, relaxanta.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
23+
Vali
docdecap spune:
Alina, pai cum vorbisem noi ca stai cuminte??? ia vezi cum faci si nu te mai obosi prea tare, ca bebe are nevoie de mami!!
Ginnette, of, las' ca acum stii ce este si te poti trata la timp!! Sa fie bebe bine, da' si mami!! sa ne tii la curent cu ce spune si Tutunaru!!
va pupic pe toate,
Monica 29+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
emiliapop spune:
Ellenutza eu am avut si am pompa de san de la Primi Pasi electrica si a fost foarte buna scotea la laptic de la mine o gramada.
Aparatoare de san nu stiu de care sa iti recomand ca nu am avut nevoie ca am ditamai sfarcurile.
Sterilizator am tot de la Primi Pasi electric ca de asta a luat sotul cand am nascut si il folosesc si acum la Alex ca sterilizam in continuare biberoanele.
Cred ca ar trebui sa ma opresc
sa intreb doctora.
Mamicile cu BB2 la bb1 cand ati oprit chestia cu sterilizatul?
emilia
cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
lorena_andreianu spune:
Fetele... eu iar am racit! La noi de alaltaieri s-a facut f frig. Mor de dureri de cap, temperatura n-am, doar 37,6... ma doare gatul, ma ustura nasul... si ma simt parca sunt batuta 

Data trecuta m-a tinut 2 sapt... sper sa scap mai ieftin acum.
Noroc ca azi e fiu-meu acasa, ca nu are gradi, altfel nu stiu cum faceam sa-l duc. M-am trezit la 10...
Bun venit noilor fete printre noi si sarcini usoare in continuare.
Honey, nu stiu daca e bine sa faci asa... macar sa stii. 
Ellenuta, sa va traiasca piticul! E tare scump. 
Miri, m-ai facut sa rad cu Star Ac'. Eu de regula urmaresc mai pe la sfarsit, sa se mai curete dintre ei. Eu as fi vrut sa vad concertul lui Gregory de dupa, dar era prea tarziu pt mine...
Danonique, voiam sa-ti spun mult curaj, greul a trecut aproape. Adevarul e ca va admir pe toate care sunteti la pat pentru curaj. Eu nu as rezista atat...
E bine ca are cine sta cu cea mica... La ce spital vei naste?!
Mitza
cu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
emiliapop spune:
Asa si acum sa ma descarc si eu:
Eu sunt nemultumita de Euroclinic ca aveam programare la Morfo la Herghelegiu ca acolo gasisem loc acum 4 luni si la el vroia doctora mea sa ajung in special ca in el are incredere si cand ma duc zice aia:
Pai programarea a fost anulata, nu ati primit mesaj? Eu zic nu, ce mesaj?
Zice: stati sa vb cu asistenta doctorului sa vedem ce faceti ca ati venit din Ploiesti special.
O cauta pe asistenta vreo juma de ora, vine asta si iara intrebari si raspunsuri evazive si zice stati sa vb cu doctorul ca a avut azinoapte cezariene etc si la ora cutare pleaca la alta clinica si poate va primeste acolo.
Si stam noi, si stam de ni se lungisera urechile vreo ora si juma si sotul zice hai sa plecam, eu nu si nu ca vreau sa vad la fata bubulina.
In cele din urma ne cheama sa ne faca echo, intram si intreb daca dam CD ceva, zice nu ca inregistram noi.
Eu stau cuminte examineaza copilul, e cu spatele la ecran, cu sira spinarii, le examineaza pe toate, si la inima zice de reexaminat ca nu poate sa vada ca lumea nu stiu ce vene ca nu vrea sa se intoarca dar nici nu a avut rabdare sa mai incerce sau ceva.
Asa ca dupa chestia asta trag aer in piept si zic ca cel putin dupa 2D asta cand masoara tot, trece pe 3D si vad bubulina la fata, da de unde, inchide tot si eu zic pai da si 3D? Zice asistenta pai nu aveti programare ptr. 3-4D ! Zic cum nu, ca eu m-am programat acum patru luni si asa am cerut si zic asa stiu si pretul ptr. 3-4D, ca mi l-ati comunicat la telefon?
Asa ca am platit 3.460.000 lei ptr. echomorfo 2D si dopller in loc de 3.600.000 lei cat stiam ca ma costa 3-4D!
Nu-i vb de bani aici e vb de faptul ca am ramas cu un gust amar de toata neorganizarea aia a lor, de faptul ca am platit altceva decat mi s-a facut si cel mai mult m-a durut faptul ca nu am putut sa o vad la fata pe bubulina dupa ce am asteptat atata timp echografia asta!

Eu zic ca sa aveti grija cu Euoclinicul asta ca la noi la mamici de iulie-august 2006 sunt multe fete nemultumite de medici de acolo si de spital. Nu mai sunt asa seriosi.
emilia
cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
Ellenuta spune:
emilia,
multumesc pentru sfaturi .. eu ii dau variante, ea sa aleaga ..
lorena .. multumesc!
pupici
29+
BB EVA MARIA
http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
zeririlouiza spune:
Of alina023 acum trebuie sa te tragem de urechi ai grija de tine si eu am fost la Sighisoara dar i-am puis pe astea de au oprit de 3 ori sa-mi dezamortesc picioarele, ti-am si spus macar la o benzinarie de un pipi mic si tot trebuia sa faci pauze mai ales atunic cand esti la volan. Acum sa nu mai comiti imprudente si sa fii cuminte
Louiza
27s + 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara