programare eco la dr. Albu?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ralucutza, ai PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina1976 spune:

Reactualizez si eu subiectul... cam cat dureaza pana se obtine o programare la dr Albu? Preturile s-au modificat? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Eu am facut inca 4 ecografii la d-nul dr Albu Dinu, dupa cea morfofetala. Intervalul a fost de cca 2 saptamani la mine, la cererea mea (am avut o problema care trebuia urmarita mai des). Din cate am observat eu cand asteptam sa intru, cam asa sunt facute programarile, cu 2 saptamani inainte, dar si mai devreme. Daca ai morfofetala de facut, suna cat mai devreme si stii ca stai linistita. Preturile: pt morfofetala 4D 400 RON + 80 CD, ecografie + biometrie 250 ron. Astea le stiu eu, de restul nu am avut nevoie. Daca suni la clinica, primesti toate detaliile actualizate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Eu am facut pe 12 februarie ecografia morfofetala la clinica Alco San, precizez ca nu sunt din Bucuresti, mi-am facut programarea cu o luna inainte, am avut programarea la ora 13,30 si am intrat in cabinet la ora 15,40 asa ca am stat mai bine de 2 ore pana sa intru si nu mi s-a parut normal deloc mai ales ca veneam de la aproape 400 de km....in rest domnul doctor este super profesionist dar nu comunica cu pacienta, poate doar daca esti pacienta care vei naste cu el...in rest nu mi-a adresat nici macar 2 cuvinte, noroc de asistenta lui care a fost foarte dragutza si mi-a spus ca totul este bine si mi-a mai dat cateva explicatii....am platit 400 de ron ecografia si 8a ron DVD-ul cu inregistrarea care este o mare inselatorie din punctul meu de vedere pentru ca pe ea erau 5 filmulete si durata totala a lor a fost de 1 min si 45 sec, mi s-a parut enorm 80 de ron pentru o onregistrare asa de scumpa...in rest conditiile sunt bune si am mers la el la recomandarea multor prietene care mi-au spus ca este un super profesionist...dar ca si calitate umana lasa de dorit....Succesc.

27+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Nu am vrut sa dau prea multe detalii, dar daca se pune problema de "calitatea umana", mi se pare nedrept si simt nevoia sa intervin. Eu am avut probleme f serioase cu bebe, care din fericire au disparut in timp. Am venit fara programare, intr-o sambata, de la 300 si ceva de km, am intrat in fata tuturor. Asistentele i-au prezentat cazul meu si dumnealui a hotarat sa intru prima. Ecografia a durat 45 de minute. Costul a fost 250 de lei, desi mi-a facut si 4 D. Mi-a inregistrat DVD cu toata ecografia, pt a ma duce cu el la un alt medic specializat in acea problema. Mi-a dat trimitere catre acel doctor, o somitate in domeniu. La fel s-a intamplat si la urmatoarele 3 ecografii, acelasi pret, acelasi timp, cu DVD. Pentru DVD nu mi-a cerut niciun leu in plus. La ultimul control am asistat fara sa vreau la o discutie, eram jos la scari si dumnealui i-a explicat unei gravide disperate situatia bebelusului sau. Acea gravida fusese la 3 (!!!) medici, care i-au spus sa dea copilul afara sau sa faca amniocenteza. Dr-ul Albu i-a explicat frumos, cu o rabdare de inger, aproape 30 de minute, a convins-o ca amniocenteza nu era relevanta in cazul lor, desi putea f bine sa zica "da, trebuie amnio", ca doar nu o face gratis. Nu am inteles despre ce problema era vorba, de fapt nici nu am vrut dar acolo stateam pe scaun. Femeia plangea, iar medicul ii explica iar si iar, foarte calm. Asa cum ne-a explicat si mie si sotului meu, ne-a desenat, ne-a facut sa plecam linistiti, desi in prima faza nu ne-a putut garanta nimic.
Eu am intrat imediat dupa acea doamna si dumnealui era f nervos, dar nu din cauza femeii respective, ci fiindca sunt atatia medici care nu stiu, care trimit pacienta la inca 2-3 si ii spun numai prostii...
Cat despre asteptat, eu am mai spus-o: daca intervine o nastere de urgenta, o cezariana, ce sa faca? Toate ne plangem ca ne-a urmarit toata sarcina un medic dar la nastere nu vine. Sa fim serioase, omul ala nu poate fi in 2 locuri de-o data! Asistentele te suna si iti spun cam cat mai dureaza, iti poti face un program cat de cat. Nu e placut, dar ...
Pretul DVD-ului si mie mi se pare cam mare, dar este un MOFT. Daca vrei acel moft, platesti. Eu am avut nevoie de DVD pt a il arata specialistului, ca urmare nu m-a pus sa il platesc. Iar la morfofetala, fiindca nu a stat in pozitie f buna pt "imortalizat", nu mi-a facut DVD.
Nu comunica prea mult pt ca efectiv nu mai are ce sa iti spuna, daca sarcina este in regula, bebe sanatos... iti da 3 foi de buletin ecografic la eco morfofetala, ce ar putea sa iti mai povesteasca in plus? Daca ar mai sta la povesti, nu ar mai fi timp fizic pt alte paciente, care sunt disperate sa ajunga la dumnealui. Eu am avut cateva intrebari la morfofetala, i le-am pus si am primit raspuns. E adevarat, are un fel mai deosebit de a vorbi, dar daca te concentrezi intelegi ce vrea sa iti spuna. La urmatoarele ecografii am discutat de fiecare data. Dar, repet, aveam o problema majora, cu implicatii foarte grave. Dumnezeu ne-a ajutat si e evoluat bine, speram sa trecem cu bine si de nastere.
Asa ca, sincer, mi se pare superficial sa spui ca lasa de dorit ca si calitate umana. Poate privit din unghiul unei gravidute fara probleme, cu o sarcina perfecta, obisnuita cu conversatiile din cabinet, la un doctor cu 5-6 paciente pe zi. Fara suparare. Mie insa mi-a dovedit din plin ca si calitatea umana este la super standarde in cazul sau.

PS: Luiza, veneai din Galati la Bucuresti? Ca sunt doar vreo 250 de km, nu 400.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamajo spune:

Mie nu mi-a placut deloc cum am fost tratata de acest doctor. Am fost la el pentru ecografie morfologica si, desi am primit asigurari in repetate randuri, inclusiv cand am ajuns la cabinet, ca voi primi (contra cost!!) si dvd cu filmulet, nu a fost asa... pe motiv ca si-a reinstalat softul si nu se poate. Imi venea sa ma ridic de pe masa si sa plec, pt ca eu chiar imi doream acel dvd. as fi putut merge la alt medic, ca nu e el singurul care face asta, dar bunul simt m-a impiedicat sa plec in mijlocul ecografiei. oricum, totul a durat vreo 5 minute, timp in care a mustrat-o pe asistenta si a vorbit tot felul de lucruri...imi era mie rusine ca asist la discutie. am incercat apoi sa gasesc o solutie ca sa-mi faca si dvd, eventual cu alta ocazie, dar ei voiau sa le platesc din nou toata ecografia, adica vreo 4,5 milioane. pana la urma nu am ajuns nicaieri, m-au tratat cu tot dispretul si batjocura, nici nu pot descrie cum mi-au vorbit "doamnele" care raspund la telefon si cat am suferit. in concluzie, nu as recomanda nimanui sa mearga la el si asa-zisa clinica AlcoSan, care nu este decat o cocioaba infecta cu un personal de cea mai joasa speta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Postez aici, deoarece vreau sa spun ca in ciuda faptului ca, poate(spun poate pt ca eu am fct eco in spital si nu am asteptat)nu se respecta programarile si dl dr nu comunica f mult este un PROFESIONIST.Am avut o sarcina cu probleme, multi indici duceau la faptul ca puiul din burtica ar avea probleme, dumnealui dupa ce a analizat f bine la eco bebelusul mi-a zis doar atat "nu gasesc niciun cusur acestui copchil".Si asa a fost am nascot o fetita sanatoasa, pentru care cu nevrednicie ii multumes Lui Dumnezeu.Daca sunt probleme, cu siguranta le sesiyeaya, spune, consemneaya in raportul ecografiei.

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 16 saptamani

Mergi la inceput