Mamici de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

iuca din cate stiu e buna marca aia! doar sa fie cu primul pishu de dimineata! Doamne ajuta sa fie II

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by violeta69

oana,pingy...pai aveti timp sa ne prindeti din urma....urmeaza exact luna iulie sau august!
bafta multa si sa nu pierdeti speranta

fetelor eu nu stiu la ce medic sa merg....
sunt tare dezamagita!
pe fiul meu l-am nascut cu dr. Badiu....
e un medic super,n-am avut ce-i reprosa si am facut un copil perfect(ca doar e al meu ) dar m-a dezamagit dupa nastere ca nu a venit sa ma vada si nici nu m-a mai chemat la vreo consultatie....
acum as incerca tot cu el....ca important e sa fie BB-ul bine,la urma ma descurc eu....dar ma retine chestia asta,nu o pot uita!!!
desi ca medic...are nota 10....nu stiu....
aaa...si am auzit ca pana ajungi la el mai dureaza 2 luni....pai eu sunt o gravida cu riscuri,dupa 2 luni se poate sa fie mult prea tarziu...

no,bafta va doresc...

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Violeta, ne vedem la el!! E un tip super ocupat si care are foarte mult operatii. Are mare grija de toate pacientele lui. Intr-o zi l-am asteptat 5 ore pentru a intrat in 2 operatii nasoale de urgenta. Eu il admir pentru ca are foarte multa experienta si pentru ca are maini usoare . Nu mi-as cauta altul chiar daca e foarte ocupat! Mai bine ocupat si cu foarte multa experienta si laudat de toata lumea decat vreunul care sa lucreze practic din an in paste si sa isi dea cu parerea. Ma rog... asta cred...

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuca

oana am sa fac bhcg vineri,dar ma gandeam sa incerc un test inainte,am luat sure check.

vrem si noi un - din august 2005
vio

Surecheck e bun. Dar nu stiu daca e o idee buna sa il faci. La inseminare si la pregnyl sigur nivelul de HCG din sange creste oricum, nu? Chiar ca a reusit chit ca nu. Poate mai bine astepti cumintica si noi iti tinem pumnii!!

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

alinuscha ti-ai scos rezultatul la bhcg?

Oana

Mergi la inceput

Oana, ma fierb si pe mine astia ca pe raci! Mi-au zis de la laborator ca sunt insarcinata dar inca nu mi-au zis valoarea efectiv pentru ca inca nu a validat-o doctorul de acolo. Ma linistesc abia cand vad ca e intre limitele normale.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Oana, Alinushca multumesc mult ptr raspunsuri.
Eu am facut pregnylul in noaptea dintre miercuri si joi, acum 2 sapt, ma gandeam ca 14 zile se elimina. Am facut pregnyl de 5000 ui. Voi cum stiti?

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Stiu ca nu ma credeti dar eu pic in cap de somn. Si la sarcina trecuta ma apuca un somn pe la pranz de abia mai auzeam ce mi se zice daramite sa mai si inteleg... Explicatia e probabil tensiunea care imi scade foarte mult si ajunge pe la 9cu6. De papat abia am papat ca mi-era greatza. Pipi din 10 in 10 minute. Totul arata bine. Macar daca ar iesi o data valoare aia la HCG

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

waw ce de fete noi!BUN VENIT ALINELOR,SARCINI USOARE FARA PROBLEME SI LA TERMEN!

IUCA pregnylul se elimina din corp la 10 zile dupa administrare,deci acum la 14 zile poti face linistita testul,eu am facut fiv si la 13 zile dupa administrarea pregnylului si a 10 a zi de la transfer mi-am facut un test de urina si a iesit pozitiv,era pala liniuta dar se vedea si nu a fost cu prima urina,deci eu cred ca daca esti gravi s-ar putea sa iasa,multa bafta!

MONALAC eu cred ca te-ai grabit cu eco,mai bine asteapta pana sapt viitoare si fa eco la alt dr.sa stii ca nici eu nici acum nu am simptome in afara de sanii care continua la fel de umflati si durerosi,si nici somn nu-mi este,de fapt cu somnul nu-mi prea pot da bine seama ca eu dorm pana la ora 13 ziuaacum numai cat m-am trezit,si normal ca ziua nu are ce somn sa-mi mai fie.

fetelor eu beau cafea fara cofeina o cana pe zi si din cate stiu eu nu are cu ce sa afecteze pe bebe,

DANA oare de la ce ametesti asa?esti anemica???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

KLA eu mai tot timpul am fost anemica......aveam hemoglobina la limita inferioara. Acum cu sigur devin si mai anemica. Anemie de . Azi cand am mancat la pranz a trebuit sa ma opresc din mancat ca nu mai puteam ce greata aveam. Nu reuseam sa mai mananc nimic. M-am ridicat si m-am intins si mi-a trecut. Doar ca nu m-am saturat. Auzi dar e normal ca eu sa slabesc???? Adica eu aveam in jur de 56,5 kg. Acum 3 zile aveam 55,5 kg. Pe urma s-a mentinut 56.00 kg. Dimineata aveam 55,8 kg.

ALINUSHCA bravo, bravo pentru bb!!!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu vreau sa fac prima eco cand voi avea 7 saptamani implinite.

mult asteptat

Mergi la inceput