Mamici de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by monalac

off,iar cad dintr o extrema in alta.au aparut rezultatele pe site,iar valoarea beta hcg nu s a dublat,asa cum ar fi tb.prima data am avut 29035 si dupa 48 de ore 42770.sa inteleg ca sarcina nu e in regula?

Mami de Cris

Poze Cris

hei,nu te speria....
uita-te in tabelul de pe prima pagina!
in ce saptamana esti?
acolo sunt valorile minime si maxime pe saptamani...
dupa cate vad eu nu e obligatoriu sa fie dublu..
pupici si optimism

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Mona, , imi pare rau, nu stiu mare lucru despre valorile analizelor, dar vreau sa te asigur ca ma rog pemtru tine si bebele tau.

Te pupam toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

quote:
Originally posted by violeta69
IndyGo,imi pare tare rau pt ca nu a fost BB!!ai grija de tine si fii optimista,cand va vrea DD sigur o sa vina ingerasul....si o sa ne prinzi din urma!Cris,acelasi lucrul ti-l spun si tie in legatura cu anuntatul la serviciu(am scris cam in acelasi timp si de asta nu ti-am raspuns si tie )....trebuie spus cand e ceva sigur,adica confirmat si tb avut grija si cum spui ca nu toti pricep ...tb ales bine momentul!eu am o relatie mai speciala cu sefa mea si de asta mi-am permis sa o anunt inca inainte de a stii ceva cu certitudine..dar in alte situatii vestea ce pt tine e buna pt un sef pica ca un fel de trasnet!ei(sefii) se gandesc doar ce vor face in astia 2 ani cat o sa stam acasa,si mai ales ca aproape 8 luni o sa ne fie grata,rau,o sa motaim pe scaun etc,etc...tb sa explicam ca toate astea nu se intampla,ca suntem gravidutze,dar nu suntem handicapate...sigur ca unele chestii nu le mai facem cu aceeasi "dexteritate"(de exeplu caratul unor obiecte grele) dar de restul o sa ne ocupam la fel,sau aproape la fel!Vio,mamica de viitor "avionar" *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Violeta esti tare draguta. Merci pt raspuns. Faza tare e ca si sefa e insarcinata, cu o luna inaintea mea. Cred ca nu o sa le pice bine de anuntul meu, offff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by crisarh

quote:
Originally posted by violeta69

IndyGo,imi pare tare rau pt ca nu a fost BB!!
ai grija de tine si fii optimista,cand va vrea DD sigur o sa vina ingerasul....si o sa ne prinzi din urma!
Cris,acelasi lucrul ti-l spun si tie in legatura cu anuntatul la serviciu(am scris cam in acelasi timp si de asta nu ti-am raspuns si tie )....trebuie spus cand e ceva sigur,adica confirmat si tb avut grija si cum spui ca nu toti pricep ...tb ales bine momentul!
eu am o relatie mai speciala cu sefa mea si de asta mi-am permis sa o anunt inca inainte de a stii ceva cu certitudine..
dar in alte situatii vestea ce pt tine e buna pt un sef pica ca un fel de trasnet!
ei(sefii) se gandesc doar ce vor face in astia 2 ani cat o sa stam acasa,si mai ales ca aproape 8 luni o sa ne fie grata,rau,o sa motaim pe scaun etc,etc...
tb sa explicam ca toate astea nu se intampla,ca suntem gravidutze,dar nu suntem handicapate...sigur ca unele chestii nu le mai facem cu aceeasi "dexteritate"(de exeplu caratul unor obiecte grele) dar de restul o sa ne ocupam la fel,sau aproape la fel!

Violeta esti tare draguta. Merci pt raspuns. Faza tare e ca si sefa e insarcinata, cu o luna inaintea mea. Cred ca nu o sa le pice bine de anuntul meu, offff.

atunci o sa schimbati impresii...timp de vreo 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

Fete dragi va invit la un NOU CAPITOL. Inca nu este moderat, deci va trebui sa aveti putina rabdare....
Eu de dimineata nu ma simt bine si nu am apucat sa citesc din urma. Promit ca daca spre seara imi revin am sa citesc. Scuzati-ma....
Ametesc atat de tare de nici nu pot sta in fund. De dimineata m-am trezit cu durere de spate si burta. Nu sunt tari......dar sunt si asta ma dispera!!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryanne spune:

Buna fetelor eu sunt o viitoare mamica si noua pe aiciPot sa zic ca ma numar printre norocoasele femei care nu au simptome de sarcina(putina oboseala si multa foame)am sa ajung o ¨fulga¨ pana am sa nasc,dar nu ma plang atata timp cat bebelul meu este bine.Sunt foarte nerabdatoare sa-i aflu sexul copilului cu toate ca in proportie de 90% sunt convinsa ca este baiatAcum suntem in stadiul in care ne cautam un doctor cu care sa si nastem,m-am decis sa nasc la municipal dar sunt in postura de a alege intre 3 doctori Monica Carstoiu,Alexandru Anca sau Cristian Radoi Am o rugaminte la mamicile care au o sarcina mai avansata sau care au nascut cu unul din acesti doctori sa-mi recomande si mie pe cineva.

7+ cu dpn 06/21/2008

Mergi la inceput