Mamici de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

NATI,multumesc de intrebare.de ieri dupa ce am venit de la dr am stat cumintica in pat si nu mai sangerez asa mult,oricum,v am zis ca dr mi a zis ca e posibil ca sangerarea sa fie de la polipul pe care il am pe col.
MADI,te inteleg intr un fel,insa nu a facut o nimeni cu rea vointa...o sa vezi ca pe parcurs,cand nu vom mai fi asa stresate si cand ne vom linisti putin,o sa fie altfel...
DANA,culoarea sangelui e rosu deschis spre rozaliu.ai citit ca am fost la dr si ca mi a spus ca sarcina a evoluat si ca s a vazut vezicula vitelina?sambata viitoare merg iar,sper sa se vada atunci si embrionul.
felicitari noilor gravidute!
eu sapt asta imi voi lua concediu.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Buna fetele! Sper ca sunteti bine, am citit ce ati scris in ultimele 2 zile...
MONA, ma bucur ca bebe e ste ok, si ca medicul a vazut vezicula vitelina la echo, inseamna ca va fi bine! Cat despre polip, nu stiu ce sa zic, dar cred ca e cam riscant sa faci o interventie in sarcina. Mai cere si parerea altui medic, e mai bine asa.
VIOLETA, stai linistita ca bebe e bine. Stiu atatea persoane care au facut numai prostii in sarcina si au copii sanatosi. Bebe nu e asa de sensibil pe cat credem noi, altfel ar disparea fiinta umana de pe pamant! Cred ca trebuie sa fi luat cantitati industriale de medicamente ca sa aiba bb ceva. Mai ales ca ai luat foarte devreme dupa conceptie, cand bebe nu e afectat...
IUCA, imi pare rau ca nu e bebe luna asta, iti tin pumnii sa fie luna viitoare si sa ni te alaturi!
LOUANA bine ai venit!
MADA bun venit si tie!
Restul fetelor, va pup pe toate!

Noi am fost ieri o zi in excursie in Bulgaria, a fost foarte frumos, numai ca mie nu prea mi-a priit. Mi-a fost greata si rau tot timpul, abia pe drumul de intors mi-a trecut. Asa ca mie raul asta imi da de furca, si mi-e foame foarte des, dupa 2 ore mi se face rau de foame, dar nu pot manca orice. Si incerc sa ma abtin, sa nu mananc foarte mult si foarte caloric, ca daca o iau asa de acum, cate kg o sa iau??? Si asa am plecat cu un surplus de greutate. Din fericire nu mai pot manca deloc dulciuri, ceea ce e bine. Partea prosta e ca nu mai pot manca nici fructe, doar legumele le mai suport.
Abia asteptam si noi echo vineri, sa vedem puiutul, voi avea 6s5z, sper sa ii aud si inimioara...
Duminica placuta si multa sanatate!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

O buna dimineata , ce mai faceti mai fetilii ? eu sunt vesela ca intotdeauna , azi m-am trezit pe la 9 si am senzatia minunata de weekend .
V-am citit si mi-a parut rau sa vad ca totusi se continua a se vb. aiurea in tramvai . In fine nu aveti decat eu continuui cu ce am inceput cine ramane bine ci nu ta sot bine doar nu o sa imi pierd eu timpul sa conving eu pe cineva stea .
Eu deocamdata nu am probleme cu greata sau mai stiu eu ce dar simt ca sunt insarcinata .
M-am cantarit si am tot 45 kg. la 1.55 cm .
Am sa revin !

Alina 5+ si Mandy Stephanie 2,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Kla, Violeta, Monalac, Nati, Silviuta multumesc pupici de la mine!
Louana bine ai venit sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Voicu_bebi eu si sarcina asta si sarcina trecuta am simtit mirosurile mai puternice acuma de ex spalam niste vase la bucatarie si asa puternic mi s-a parut ca miroase detergentul de vase de am deschis usa la bucatarie. Si sanii sensibili dar o sensibilitate diferita fata de cea de la ciclu.
Iuca imi pare rau ca de data asta nu a fost bebe! Pupici si sa vina bebe cat mai repede!
Nati legat de kg eu am inceput sarcina trecuta cu 65 ca pusesem 15 de la anticonceptionale f rapid si pana la sf celor 12 sapt pierdusem 5 kg am ajuns la 60 ca apoi sa ajung pana la sf sarcinii la 83. Cand am venit acasa de la maternitate aveam 83 de kg in primele 2 sapt am ajuns la 70 fara sa fac mare lucru bine am baut apa din plin ca multe kg sunt de la retinerea de lichide ca si dupa ce am nascut aveam niste maini si niste picioare umflate de ziceai ca is elefant. Oricum apa e f importanta de ex noi cand ne grabeam la spital am luat de toate numai sticle cu apa nu si cand a inceput sa imi fie sete se tot ducea flo cu o sticla de suc la dozatorul de apa si o umplea. Na asta sa ne fie invatatura de minte si sa nu mai uitam apa. Oricum acuma la un an dupa ce am nascut am ajuns la 60 de kg am tinut ceva dieta nu strcita cu numart de calorii ca nu ai cum si incet incet s-au dus kg in plus daca bagam si ceva sport ajungeam inapoi pe la 55 cat ar fi ideal pt mine. da nu prea am apucat sa bag sport cu bebele mic. Acuma e mai mare si e mai usor de aia ne-am si hotarat ca vrem bebe 2.
Legat de greturi si de ce fel de papa in timpul sarcinii eu nu am reusit sa controlez ce si cum ca in primele sapt pana m-au lasta greturile nu reuseam sa pap decat fructe si iaurturi si creca de aia am slabit 5 kg asa rapid, apoi am inceput sa pap si mancare dar cum nu suportam mirosurile de nici un fel mancam numai din astea semipreparate le baga Flo la microunde si mi le servea dar si din astea ciuguleam vreo trei guri si gata mi se facea rau.
Oricum secretul e sa papi putin si des sa tot rontzai asa cate ceva. Si eu imi faceam griji vai cat am sa pun pe mine am sa ma fac cat o balena si da am pus mult cu toate ca nu m-am suit pe frigider calare am tot ciugulit asa ca de mancat efectiv nu prea am mancat cum trebuie dar crede-ma ca se duce destul de usor, putina vointa si reusesti, la mine cel putin asa a fost.
Oricum nu trebuie mancat pt doi ca asa e vb la noi, ci numai in ultimele luni iti trebuie vreo 250-300 de calorii in plus adik vreo doua felii de paine.
Si am mai avut faze cu ce puteam bea m-am chinuit sa beau apa multa ei nu am reusit nu suportam apa si nici sucurile naturale sau ceva beam apa cu putin concentrat in ea sa ii schimbe gustul si apoi in ultimele luni nu puteam fara cola stiu ca ei zic ca nu e buna si nu stiu ce ei mie asta imi trebuia fara nu puteam si am baut si nu am patit nimic.
Violeta eu zic ca si Dana nu asculta ce spun altii si eu am luat antibiotice fara sa stiu ca sunt insarcinata da uite nu a fost nimic a fost ok, atata timp cat pe timpul sarcinii avem grija. Au fost mai multe fete care au luat medicamente si bebe a fost ok. Trebuie gandit pozitiv stiu ca e usor de spus si greu de facut dar incearca sa gandesti pozitiv si celor care iti spun tot felul de minunatii zi-le frumos sa te lase in pace tu trebuie sa te gandesti ca totul va fi bine nu sa te umpli de ganduri negative. Mai ales primele 12 sapt. Incearca sa faci ceva relaxant eu stiu ce iti place tie si ce te face sa simti bine stai citeste o carte uita-te la o emisiune si da-le ingnore la cei care te deranjeaza cu idei din astea. Tu si bebe sunteti mai imp decat sentimentele sau parerile celor din jur momentan.
Nici ai mei nu au fost de acord cu sarcina mea si mai ales acuma ca o sa avem si bebe 2 si decat sa imi fac rau si sa ma tot gandesc de ce nu pot fi happy pt mine si sa fie alaturi de mine cum ar trebui am zis gata ii ignor si imi vad de ale mele ca bebe e mai imp decat sentimentele lor momentan. Si cu fata a fost la fel nu prea au vrut sa vb cu mine nu le-a convenit si acuma uite ca o iubesc de numa si abia astepta sa o vada cand mergem acasa.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Monalac , naty , syyylviuta, mada_mxmva multumesc sincer ptr incurajari. Din pacate luna viitoare la mine nu exista, decat viitoarea inseminare sau fertilizare. Sotul meu are azoospermie si natural la noi nu se poate.
Oricum va multumesc ptr gandurile bune si sa va ajute DD sa aveti sarcini usoare si copilasi sanatosi, va pe toate.

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

IUCA scuza-ma eu abia acum am vazut ca tu nu ai reusit,imi pare rau iubita dar capul sus ca va rasari soarele si pe strada ta,si eu am facut 5 inseminari si 3 fiv-uri si uite ca la fiv 3 am reusit,curaj ca se poate!

DANA te rog frumos spune-mi daca se gaseste in Italia progesteron injectabil si cum se numeste acolo???am o verisoara acolo care maine va merge la farmacie sa intrebe dar nu stie cum ii zice si vreau neaparat sa-mi fac cate o fiola pe saptamana pe langa utrogestan.sper sa-mi raspunzi azi cat de repede.

pupici tuturor fara exceptii

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Va multumesc foarte mult de salutul de bun venit, pebtru mine si pentru cel mic din burtica.

Noi inca incercam sa ne adaptam cu noul venit in familie, si cu noua stare de sensibilitate pe care o aduce. Daca nu va suparati, uneori va voi mai intreba cate ceva, care pentru mine nu e foarte clar inca. Adica, imi programasem deja o calatorie cu masina care va dura vreo 5 ore (numai dus) saptamana aceasta, si eu conduc...Credeti ca e o incumetare cam mare?

Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde, si sper ca fiecare sa avem optimismul necesar in aceste zile, si increderea in Dumnezeu sa nu ne lipseasca. Pana la urma, asta e cadoul Lui cel mai frumos pentru oameni nu?

Va pup si odihna placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

KLA mie LILIANA imi spusese ca face Gonasi 5000 UI(gonadotropina corionica). Mi se pare ca e ca Pregnylul nostru romanesc. Sper ca ti-am fost de ajutor.

LOUANA bine ai venit, sedere placuta, sarcina usoara si mai da-ne si data nasterii tale si data primei zile a ultimei menstruatii.Numai bine.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

KLA da, asa e. am dat un ochi pe internet. Gonasi e Pregnylul de la noi. De ce vrei sa faci aceasta injectie? Ai probleme? Nu ajunge doar utrogestanul? Ti l-a recomandat medicul?

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Da, era ceva ce am omis sa fac.
DN: 08.08.1980, UM: 26.09.2007, DPN 02.07.2008

Mergi la inceput