Mamici de iulie-august 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Alina Maria spune:
Iuca imi pare rau ca nu a fost sa fie ca tu sa fii alaturi de noi .
In rest am citit tot si am ramas putin dezamagita ca totusi unele dintre noi fac deja figuri , pe de alta parte si eu fac insa aici in casa cu cei pe care ii iubesc pot si imi permit sa fiu putin intoarsa pe dos , dar cu voi inca nu imi permit , ne cunoastem de prea putin .
Eu nu pot sa rspund la fiecare in parte , imi este greu sa retin numele la care ce a facut , trebuie sa imi fii atras putin atentia ceva ca sa pot raspunde , si de asemenea raspund in cunostinta de cauza si doar ca sa ma aflu in treaba si sa tot spun , nu stiu nu stiu .
Sper ca m-am facut inteleasa .
In rest noi suntem relativ bine astazi am facut tort de ciocolata , cartofi copti , friptura de porc la cuptor cu sos , am spalat bucataria bec cu tot cu aragaz si podea iar acum sunt cam obosita .
Nu stiu ce mi-a venit asa dintr-o data .
Mie inca nu mie grata de nimic , la sarcina cu Mandy a inceput pe la 2 luni sa imi fie rau si sa vomit , sper sa nu ma astepte aceasi poveste .
Pe mai tarziu !
Alina
5+ si
Mandy Stephanie 2,6 ani
Lo_li_Ta spune:
Voicu_bebi, desi e posibil sa nu aiba relevanta, eu fiind in expectativa (ziua 8 de la contact, Alina Maria ma "stie" de la topicul meu plasat "aiurea"), sa stii ca si pe mine m-a frapat azi dimineata chestia cu secretia foarte apoasa. Tin pumnii sa fie bebe la tine, ca la mine nu stiu cum as vrea sa fie...Salutari la toate burticile!
monalac spune:
IUCA,imi pare rau,dar nu fi dezamagita,poate luna viitoare se intampla minunea.
ALINA MARIA,ce gospodina esti!eu nu ma pot lauda cu asta si acum,de cand au inceput sangerarile,parca nu mi vine decat sa stau in pat.
unde e msj lui MADI?l a sters,ca eu nu l am gasit?oricum,nu tb sa te superi pe noi,unele dintre noi suntem stresate si parca nu prea ne arde de amabilitati!eu,de ex,nu intru decat sa scriu putin si inchid calc,pt ca mi se pare ca ma doare burat daca stau prea mult pe scaun.
DANA,MULTA BAFTA LA ECO!
ALINUSCHA,esti bine?
eu am greturi aproape toata ziua,dar sunt suportabile/
Mami de
Cris
Poze Cris
Alina Maria spune:
Lolita la mine sigur e bebe si la tine va fii daca asa a fost sa fie , acu eu cred cu tarie ca fiecare fiinta din noi este nu neaparat fiindca vrem noi ci fiindca asa trebuie sa fie . De asemenea nu cred ca este decizia noastra daca bb. va trei , daca este destul de puternic , mai exista si mama natura . Dar asta e parerea mea si nu neaparat si a ta , ce e bine pt. mine nu trebuie neaparat sa fie bine si pt. tine , intelegi ?
Orice decizie vei lua noi suntem aici sa te sustinem .
Mona te inteleg draga mea , am si eu zile bune si zile rele nu sunt asa mereu .Ce aiurea ca trebuie neaparat sa stai pe scaun pt. a sta la calculator , eu am si leptop si un caculator pe un mobilier special subtire care e pe roti si sta langa fotoliu , pot scrie pe amandoua foarte lejer . Poate poti schimba ceva ca e altfel sa stai intins pe banca si alta e pe scaun .
Alina
5+ si
Mandy Stephanie 2,6 ani
danangie spune:
Of....mai MADA dar de ce trebuie sa te superi asa. Era imposibil ca noi sa nu reactionam asa. Nu puteam sa plecam capul la reprosurile tale, cand nu ne simteam vinovate. Hai de ce ai sters mesajul? Invata sa accepti si criticile, sa inveti ca nu toti pot fi de acord cu ceea ce spui, asa cum sigur nu vei fi de acord cu faptul ca ne-am "rasculat". Infruntand "greutatile" ( pentru ca e un cuvant mareeee: "greutatile"), inveti sa cresti. Nu trebuia sa stergi mesajul. Era de ajuns un : fetelor am avut o iesire de nervi, imi pare rau si gata. Te intelegem. De ce sa nu ne bucuram de momentul asta atat de frumios din viata noastra? E abia inceputul acestei odisee. Trebuie sa intelegi ca in viata reala e greu sa inveti sa cunosti intr-adevar o persoana, d-apoi aici in viata asta virtuala.
Hai sa ne bucuram impreuna de acest minunat moment, moment care mii de fete si-l doresc. Hai intoarce-te si sa invatam sa ne cunoastem. Sincer nu vreau certuri pe aceasta odisee. Sunt asa urate certurile......sunt lucruri mult mai grave in viata asta, decat ignoranta mesajului tau. cunosc o draga prietena care am cunoscut-o aici....e
.....a ajuns aproape de termen.....la odiseea unde este....nici acum nu e ca fetele de acolo o baga in seama prea mult.....dar si asa noi faci haz de necaz. Adica radem ca na ...n-ai ce face. Nu poti sa pretinzi "dragoste" cu forta. Intelegi ce vreau sa spun? Cand ai scris mesajul de inceput.......chiar imi placuse mult, felul de a te prezenta si-mi spusesem uite asa ar trebui sa facem toate ca sa ajungem sa ne cunoastem..........m-am uitat la poze, am vazut ca esti ieseanca ca si mine......deci nu e ca esti invizibila. Doar ca in acel moment, te-am trecut pe lista si gata. Uite eu dela inceputul sarcinii am dureri de burta, o sarcina pierduta in mai......deci...pana nu sunt sigura nu reusesc sa fiu extrem de activa pe acest forum..........uite MONALAC saraca sangereaza.....crezi ei ii arde sa ii ureze tie bun venit? Si mai sunt fete care nu stau bine....dar le las pe ele sa spuna ce se intample cu sarcina lor.........intelegi ca nu trebuie sa fii suparata? Hai intoarce-te si sa ne dam mana.
mult asteptat
danangie spune:
ALINA imi place optimismul tau. As vrea sa fiu si eu asa. Stiu ca mai mult nu pot face. Dar de dimineata m-am trezit cu frica asta in san. Nu stiu de ce mi-a intrat in cap dar daca se intampla ca data trecuta? Of...gandurile astea negre.....
ALINUSHCA ce faci? Cum esti?
MONALAC nu stiu.....mi-ai scris ce culoare are sangele? Mai sangerezi? Stai cumintica in pat?
Fetelor......voi v-ati controlat colul uterin? Cum e la voi? Cum il simtiti?
mult asteptat
danangie spune:
Dar MADA aici nu e vorba ca vorbim numai cu fetele care au probleme. Tu trebuie sa intelegi ca daca nu ti s-a raspuns imediate poate pentru ca fetele au sarit fara vointa mesajul tau. La odiseea trecuta ai intrat exact de la inceputul odiseei? Ca la aceasta? Na noi suntem mai tampite, ce pot sa-ti spun? Mai prost educate. Dar daca tu continui sa afirmi ca la odiseea trecuta fetele faceau asa, fetele primeau noile sosite asa........pai nu faci decat sa zici ca suntem niste post educate. Da-ne timp sa-ti raspundem. Daca nu ti s-a raspuns cum ai vrut nu inseamna ca pe viitor nu ti se va raspunde. Zici ca nu te aprinzi usor dar nu prea se vede MADA. Balanta e pacifista. Dar tu nu poti sa intri si sa scrii ca la odiseea trecuta te impacai bine cu fetele de acolo. Cum zicea si Alina numai acasa iti poti permite sa te adresezi asa cuiva. Dar nu aici ca nu cunosti pe nimeni. Pe mine una m-a deranjat felul cum ai scris sau cum ai abordat subiectul. Mi se pare incredibil ca tu ai inceput sa plangi doar pentru faptul ca fetele nu ti-au urat bun venit. Dar hai ca te inteleg. De vina sunt hormonii.
Trebuie sa iau o pauza de acest forum ca eu chiar nu mai inteleg nimic. Or fi hormonii.
mult asteptat
Louana_me spune:
Buna la toata lumea!
Sunt nu noua, ci foarte noua si pe forum si in viata de viitoare mamica. De trei ore stau pe net sa citesc despre inceputul sarcinii, pentru ca in seara asta, tarziu, dupa o zi foarte plina, am aflat ca vom fi parinti. Pt ca n-am premeditat nimik, am fost si inca suntem nauci, dar nu intr-atat incat sa nu ne dam seama ca trebuie sa stim cat mai multe. Daca Dumnezeu ingaduie, voi fi si eu alaturi de voi pe forum, pentru ca din calculele mele de "novice" DPN ul este 02.07.2008.
Va pup pe toate, si sa aveti o duminica in care minunea din burtica sa va aduca doar bucurie.
Nati spune:
Mada iti urez si eu bine ai venit printre noi, nici mie nu mi s-a spus in cor bine ai venit, cred ca vreo doua fete m-au bagat in seama.
Da nu ma deranjeaza,inca suntem la inceput de drum, sa treaca cateva saptamani, sa ne linistim putin, eu una nu am probleme cu sarcina, da tot am un morcov in partea dorsala.
Dana, cu toate ca nu mi-a zis bine ca te-ai adunat si tu pe aici, da m-a adaugat in lista, asta tot e ca un bun venit.
Noi cele la prima sarcina suntem speriate rau pana trec astea 12-13 saptamani, da sa te tii dupa, ce romane scriem.
Asa ca, tu mai ales ca ai o sarcina la activ, spune-ne cum e treaba, sa ne albim sau nu la fiecare intepatura in burtica,calmeaza-ne la fiecare inchipuire de-a noastra.
De pilda eu, azi dimineata, ma trezesc bine mersi, stau vreo 5 minute, ma foiesc , nu imi este greata, deja mi se aprinsese beculetul, chiar ma intreba sotul daca imi e greata, ei bine dupa vreo ora m-au luat greturile de tot inghit in sec, poate poate nu dau o raita pe la toaleta.
Maine merg la medic, iara ecografie, sa vedem embrionul,si poate si bataile inimioarei, as avea cam 6s si1z.
Am pus deja 3 kg, daca o tot tin in ritmul asta cu mancatul ma fac cat tancul.
Si cam astea sunt noutatile, va doresc fetelor o sarcina usoara, sa fie bine pana la capat.
Monalac, mai sangerezi, ca ieri toata ziua m-am tot gandit la tine.
Dana, stai cumintica, poate s-a atasat bine acum de uter si nu ai sa mai ai dureri.Am inteles ca pe la 7 saptamani se ataseaza de tot.
Louana, bine ai venit printre noi,sedere placuta!
O zi placuta va doresc!
Nati spune:
Iuca ,imi pare ca nu ai reusit luna asta, sigur reusesti in curand, noi te asteptam, si te sustinem.
Te pup!