Mamici de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele intru si eu la voi sa va intreb ceva...ce simptome ati avut care v-au dus la ideea ca sunteti gravide? va intreb pt ca eu sunt in a 10 a zi de intarziere am facut miercuri un test si era negativ,aseara am avut nsite dureri mari de ovare si secretia mai apoasa...va intreb sa stiu

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Voicu bebi, eu pana la data care trebuia sa-mi vina ciclu nu am avut mari simptome.
Simptome sa zic asa cu o saptamana inainte de data cu ciclu, mirosul era mai pronuntat, adica simteam mirosurile de la distanta si foarte tari,isi daduse sotul cu o crema de maini, si il bodoganeam ca ce, si-a pus toata cutia pe maini?. Alt simptom a fost gura si gatul uscat, la inceput am crezut ca ma ia raceala, dar nu, nici nu a fost o senzatie de sete, numa ca aveam gura si gatul uscat, si incercam sa beau apa mai tot timpul.
Sanii sau umflat normal ca inainte de fiecare ciclu, numa ca senzatia era altfel la atingere,mai ales cand imi puneam tricoul pe mine.
In rest nimic,abia dupa o saptamana dupa ce mi-am facut testul de sarcina, au inceput greturile mai tari,ameteli, sanii sau marit vizil, apetitul a crescut, merg la toaleta des.
Doamne ajuta sa vina bebe si voi, succes la un test pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MADAMXMuite iti urez si eu bun venit in gsca noastra,si hai nu fi suparici,sa stii ca nimeni nu te da la o parte doar ca din cate observ eu la odiseea asta suntem aproape toate gravidutele cu probleme si suntem stresata,uite de la mine sa-ti treaca supararea si continua sa intri

MONALAC la eco am vazut saculetul si pe bebic micut de tot,mi-a spus dr cati mm are dar am uitat de emotionata ce am fost,inimioara nu a inceput inca sa bata am 5 sapt si 3 zile,daca ma iau dupa ultimul ciclu,numai ca eu cum am facut fiv s-ar putea sa fie cu 2-3 zile mai mic.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MADA in primul rand, eu am fost cea care te-a trecut pe lista, in al doilea rand, nu te supara dar e devreme chiar sa instaurezi o relatie atat de solida cum ai vrea tu. Fetele inca sunt in dubii cu gravidantele lor, uite sunt fete care deja sangereaza, nu cred ca lor le arde acum sa faca amicitie inca de pe acum cand deja stiu ca gravidanta lor e asa de subreda. ai putintica rabdare sa ajungem toate la eco sa ne convincem intr-adevar ca suntem pe calea cea buna si pe urma ai sa vezi ca se va intra aici cu mai mult entuziasm. Pe urma, ma intreb care erau asteptarile tale cand ai intrat aici? O persoana se cunoaste incetul cu incetul. Nu imediat ce scrii un mesaj trebuie sa fi in prim plan. Si eu scriu si nu e ca mi se raspunde tot timpul. Dar nu ma supar. Hai nu te supara. Mi-e dificil sa cred ca , cu gravidele de la odiseea trecuta ai avut o relatie splendida de la primul tau mesaj. E si o ofeza care ai adus-o acestei odisee in sensul ca nu suntem demne de atentia ta. chiar ma uimeste sa vad ca va suparati asa rapid doar pentru faptul ca ati scris 2 , 3 mesaje si nu ti s-a raspuns. D-ne dar pentru asta trebuie sa ne batem noi capul? Gravidanta e asa de frumoasa. Bucura-te ca iti merge bine si sa te doara in cot ca fetele nu ti-au raspuns imediat. Numai bine iti doresc si rabdare. Graba strica treaba, stii cum se zice.

mult asteptat

Mergi la inceput

KLA deci ai 5s3z. Deci eu ca miercuri as avea 6s5z ar trebui sa se vada imediat. D-ne am asa emotii!! Data trecuta la 6s3z nu se vedea nimic...

mult asteptat

Mergi la inceput

VOICU deci, eu ca si tine aveam dureri mari de ovare...si parca erau dureri diverse decat cele ca la ciclul. Pe urma, ceea ce m-a facut sa sper a fost ca ....pe timp ce se apropia ziua 28 cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia....sanii continuau sa fie sensibili. Adica,la mine cand se apropia ziua menstruatiei sanii incetau sa ma doara cu 2 , 3 zile inainte. Era ziua 27 si sanii continuau sa fie sensibili. Pe urma in ziua 28 am avut sangerari maro. Ziua 29 mici scurgeri maronii.......Pana in ziua a 28-a cand am facut testul .......deci simptome : sanii sensibili, gust straniu in gura.....si gata.Nu ameteli, nu greata.Sper sa fie bb la tine!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Danangie nu mi-ai zis te mai doar burtica?...mag 2 e indicat toata sarcina(impiedica si constipatia care in sarcina e prezenta datorita hormonilor)...eu cind am ajuns la dr italian i-am zis ce trat.fac si i-am zis ca e dat de dr.meu din Ro.ca nu puteam sa nu ajut sarcina cu nimic pina la programarea de aici si mi-a zis ca e OK si chiar de acord cu trat.,nu mi-a adaugat si nu mi-a scos nimic din ce luam,iau:mag2,buscopan la nevoie,progeffik 600mg/zi si Gonasi de 5000 UI:1 fiola la 4 zile,prefolic 15....numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mada,cred ca toate ne simtim ignorate...fiecare in felul ei...
sincer si eu am simtit la fel,dar are dreptare dana,tb sa astepti ca totul sa intre pe un fagas cat de cat normal
eu,una nici nu vreau sa ma atasez prea tare pt ca nu stiu cum voi rezista daca ceva nu e in regula....
si,la fel zic si eu,cel mai important e BBle din burtica....abia aopi ajungi sa cunosti mai bine mamicile si sigur vei primi atentie de la fiecare.....si fiecare de la tine...
eu imi cer scuze daca te-ai simtit ignorata si de mine...stiu ca nu raspund la fiecare mesaj,dar le citesc pe toate si fiecare dintre voi e f. importanta
o sa vina vremea cand totul va fi ok si cand o sa fim

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

LILIANA ieri nu m-a durut burta deloc. Am stat toata ziulica in pat. Azi nu m-a durut deloc. Toata dimineata in pat. Doar ca am intrat din nou in criza ca daca ceva nu e ok cu bb-ul meu. Nu am nici un motiv sa ma ingrijorez dar......m-am trezit cu frica asta in mine. Aparte ca am visat numai tampenii......de dimineata sunt singura, ma plictisesc......am mancat de 2 ori de dimineata. La 12 o farfurie de ciorba.......la 14,00 o farfurie de pasta.

VIOLETA incetul cu incetul daca ne ajuta D-zeu ne vom cunoaste mult mai bine. E asa de stresanta perioada asta de inceput......mai ales pentru cine a trecut deja printr-o pierdere de sarcina......

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor, am facut bhcg si a iesit 0.2 asa ca nu voi face parte din grupul vostru desi as fi dat orice sa fie asa.
Va multumesc mult ptr incurajari si va voresc sarcini usoare si copii sanatosi

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput