Mamici de iulie-august 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
danangie spune:
VIOLETA dar nu superi pe nimeni. Eu nu am citit....eu spuneam din experientele de pe aici si nu numai. Deci, oriunde ai intra pe la gravidutze toate iti vor spune ca doctorii lor le-au permis sa ia paracetamol. De fapt, daca imi aduc aminte bine.....citisem odata ca paracetamolul ar putea, zic ar putea pentru ca nu e confermat, ar putea aduce asmt la bebelusi. Dar e ceva ce am citit odata pe net......dar asta nu era ceva confermat. Eu la toti medicii care am fost imi spusesera sa iau paracetamol. Si da, cum ai spus si tu, fiecare se risca pe pielea lui. Dar crede-ma multe gravidutze au luat cel putin odata in gravidanza paracetamol. Nu mai zi ca ne superi, ca nu ne superi deloc.
ALINUSCHA unde esti? DEci....?
LILIANA, PUSSI m-ati convins...din seara aaceasta am inceput sa iau mag 2. Nu am magne b6. Sper sa ma ajute si sa nu mai am dureri de burta. Sunt racitaaaaaaa!!!
mult asteptat
lilianaFi spune:
Danangie sper ca gia ti-au trecut durerile de burtica,te astept cu vesti..off si imi pare rau ca esti racita si eu de cind sint gravi am fost de doua ori..o data nu ajungea..ironia sortii deee...paracetamolul e indicat doar in cazuri extreme,gen febra nu chiar in orice situatie,iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina buna si la termen de aceea ma si insist in explicatii...buscopanul e OK,max 3/zisi mag 2 o bustina pe zi...eu nu mai am dureri acum dar tot iau mag 2 pt efectele benefice....pupici
monalac spune:
din pacate,de azi de la 16 am inceput sa am sangerari si ma doare burta.am luat nospa si utrogestan iar maine la 8 ma voi duce la programarea la care nu mai voiam sa ma duc...sangerez numai cand urinez.
Mami de Cris
Poze Cris
kla78 spune:
fetelor mi-am vazut bebeliciul la eco,doamne e o senzatie ce nu o pot descrie,sunt fericita,tati deja nu-si mai incape in piele de bucurie si deja imi da sfaturi ca sa beau bere si sa nu invat copilul in bratesi multe altele.
MONALAC cred ca ar trebuie saq stai cuminte in pat pana trece sangerarea,sunt multe fete care au sangerat si bb a fost ok!
PUSSILICImultumesc iubita ca n-ai uitat de eco meu azi mii de pt tine si printesele din burtik!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
violeta69 spune:
dana,nu ma supar....desi ....
sunt tare suparata,asa in general pe ce se intampla...'
eu sunt stresata ca am luat medicamente fara sa stiu de BB si ca va trebui sa astept 12 saptamai sa vad eventualele malfromatii...
dupa 12 saptamani,exacat de Craciun e posibil ca eu sa nu ma bucur....
incerc sa fiu optimista,dar cand toti in jurul meu ma indeamna sa faca avort ca daca o sa fie un handicapat si o sa tragem toata viata de el...va puteti imagina ce e in sufeltul meu...
pt ca intradevar,nu as aduce pe lume un copilcu probleme,nu pt mine cat pt el...
de asta tot zic sa evitati orice medicament daca se poate...si mai ales acum in primele luni cand BB e atat de fragil...
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
danangie spune:
LILIANA multumesc la fel.Cat despre farmaci, parerile sunt impartite. Cam pana cand ar trebui sa iau mag2? si acum miercuri ar trebui sa zic doctoritei ca iau mag2 nu? Zic si eu ca mi-a zis doctorul meu din Ro. Dar daca se enerveaza? Si zice, a da? Atunci sa te duci sa te viziteze medicul din Ro. boo....Sper sa nu.....
ALINUSHCA
MONALAC si eu stiu cazuri de astfel de sangerari si cu sarcina ok. Cum e culoarea sangelui?
KLA felicitari pentru samburel!!! Tu cate saptamani ai acum? Eu merg miercuri si atunci as avea 6s si 5z. d-ne ajuta!!
VIOLETA eu ma rog ca bb-ul tau sa fie puternic. Nu te lua dupa gura lumii. D-ne fereste sa faci cum zice lumea. Asteapta sa faci eco de 12 saptamani......acolo sa fie ca o mini morfologica. Cumnata mea a fost prima data la o doctorita tampita....care a tinut-o doar 5 minute!! Pe urma la o distanta de 3 zile a fost la un doctor.....a stat 15 minute dar i-a aratat creierul copilului, inima cu valvolele, coloana, ma rog multe chestii. Deci sa te asiguri atunci cand te programezi, ca acel doctor face o mini morfologica. Cumnatei in aceeasi eco i-a facut 2 d, 3 d si chiar 4 d. Ca sa fie siguri ca e totul ok. Numai bine iti doresc si incearca sa te linistesti. Ca oricum, totul e in mana lui D-zeu. Tui poti sa stai si in cap si nu poti face nimic. De aceea incearca sa gandesti pozitiv. Zi-i in fiecare seara rugaciunea care am pus-o la inceputul listei noastre si mai ales citeste Acatistul Sfantului Stelian Ocrotitorul Copiilor, de la sf. listei. Sanatate si incredere!
Eu inca sunt racita. Nu ma mai ustura in gat si in nas....in schimb nasul curge ca la robinet.....de stranutat....de dimineata mai rarut......febra nu am facut......sper sa imi revin si gata cu racelile. Data viitoare daca sotul mai raceste am sa-mi pun masca de gura ca la chirugi.
mult asteptat
monalac spune:
acum am venit de la dr,mi a facut iar eco transvaginla si mi a spus ca sarcina a evoluat de marti,deja aparuse vezicula vitelina.embrionul tot nu s a vazut,dar dr a zis ca e clar ca sarcina e in evolutie.mi a dat sa iau utrogestan si aspenter.mi a spus ca e posibil ca sangerarea sa fie de la polipul pe care il am pe col.eu nu patez chilotul,ci doar cand urinez si ma sterg,pe hartie raman urme de sange,dar mai decolorat,nu rosu/rosu.oricum, m am hotarat ca sapt asta sa mi iau concediu,daca voi putea si saptamana viitoare.ce mi s a parut mie ciudat la dr 1/mi a zis ca o sa mi scoata polipul,ca ma cheama o data la spital,imi baga anestezie pe vena si mi l scoate,ca o sa ne faca numai probl in sarcina.../eu va intreb,anestezia si mai ales extragerea polipului de pe col nu pot sa afecteze sarcina?
2/mi a zis sa nu mi mai repet beta hcg,pt ca se vede clar la eco ca sarcina a evoluat./eu totusi mi l am repetat.nu credeti ca e ciudat ca mi a zis ca repetarea nu mai are relevanta?cred ca o sa mai merg si la alt dr,sa vad,poate la tutunaru.oricum,sambata viit m a chemat iar.
Mami de Cris
Poze Cris
monalac spune:
KLA,felicitari pt eco!la tine s a vazut si embrionul,s au auzit bataile inimii?
VIOLETA,nu mai gandi negativ!eu chiar ma gandeam o data ca multe femei nu si planuiesc sarcina si normal ca mai iau cate o pastila,ca na,te mai doare capul,burta...dar cred ca nu se intampla nimic,altfel ar fi plina lumea de copii cu probleme.citeste si paraclisul maicii domnului,pe mine m a ajutat enorm la sarcina cu cris.
DANA,ma bucur ca esti mai bine!
fetelor,azi dimineata am plecat pe o ceata infernala la bucuresti,eu eram intr o disperare totala,ma gandeam de ce tb sa mi se intample mie toate astea si eram ferm convinsa ca o sa pierd sarcina.acum m am mai linistit.doamne ajuta ne!
Mami de Cris
Poze Cris
violeta69 spune:
monalac,felicitari...
cat despre polip,ai incredere ca stiu ei ce fac,decat sa ai probleme mai bine-l scoti(si eu am un polip,mi s-a spus la ultima consulatie cand am facut testul PAP-deci e posibil si eu sa fac o astfel de operatie )
cred ca sunt anestezii care nu fac rau,in fond si cand nasti se face anestezie peridurala si nu e nici o problema...
ai grija si nu te agita,totul va fi bine
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!