eu pana la 3 luni nu am avut nimic de sterilizat ca papa doar tzitzi..
cand am trecut pe formula si ceaiuri fierbeam totul cam la doua-trei zile...si acum la 7 luni cam o data pe luna.
in rest spal bine cu apa de la robinet sticlele si tetinele si Marc e ok.
e prima data cand aud de aparat de sterilizat.
Eu sterilizez totul inainte de fiecare folosire si acum la 5 luni si jumatate. Exista sterilizatoare pt.cuptorul cu microunde de la "chicco" si de la "Bebe confort". Se gasesc la farmacia Doina sau la magazinele Happy Baby (Prisma, Pantelimon si 13 Septembrie). Eu vi-l recomand pe cel de la Bebe confort pt ca este mai mare si dintr-un plastic bun. Poti steriliza 6-7 biberoane cu tot cu accesorii.
Gogosica si Mihnea
mamica dulce,
Exista aparate de sterilizat, noi avem Avent electric si uitasem pretul dar am vazut in comert ca este vreo 74 de euro (cred ca acuma la reduceri poate mai scade pretul), dar exista tot de la Avent aparat de sterilizat pentru microunde (mai ieftin vreo 46 euro). Stiu ca exista si alte marci: Tefla, Bebe confort ...
Simonab
Dinu are acum cinci luni juma'.
Noi o lasam mai moale cu sterilizatul, la 2-3 zile, in rest spalam totul bine-bine. Nu avem nici o problema!
M-am gandit asa: sper ca peste o luna-doua vom pleca de-a buselea. O sa bagam in gurita toate pietrele din parc si tot felul de alte chestii (kah!) si organismul trebuie "incurajat" putin sa se lupte.
Parera mea.
Q (Gabriela si BB Dinu)
Noi avem aproape 1 an si inca mai sterilizam o data pe zi!
dar dupa un an gata!numai spalam.
Ela si Octavian