parfum refan

parfum refan | Autor: carmen123

Link direct la acest mesaj

ati folosit parfumuri refan? de care> vau placut? pesista? alte produse folosite?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Mi-am luat si eu unul si am fost cam dezamagita. Era o imitatie de hugo boss -deep red-care se apropia in mostra de mirosul original, dar dupa ce m-am dat cu el in citeva ore si-a schimbat total nota. Prefer sa iau unul original si mai scump , dar care nu-si schimba calitatile.

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Mie imi plac parfumurile refan,chiar se apropie de mirosul celor originale si sunt destul de persistente,preferatele mele sunt J'adore,Hot Cuture,Light Blue de la Dolce&Gabbana si Rush 2 de la Gucci!
Stiu ca ideal ar fi un parfum original dar,dragelor,sunt de 10 ori mai scumpe si nu toate ne permitem!!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

buna,
eu sunt reprezentant si am incercat parfumurile, normal ca nu se compara cu cele originale, dar unele miros chiar bine si chiar persista, la capitolul asta garantez eu.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

cat costa un parfum de la refan?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Parfumurile refan costa apox. 4 euro cele mici si 10 euro cele de 50 ml.iar reprezentantii au 25% reducere la orice produs... sunt apa de parfum nu de toaleta,sunt si uleiuri de parfum roll-on,eu zic ca merita sa incercati,miros chiar bine!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

si eu am folosit si sunt si reprezentant....eu zic ca merita(si nu vorbesc ca reprezentant, ca aici recunosc ca nu prea sunt activa...din contra sunt manata de clienti sa fac comanda)si nu numai parfumurile...incercati si sapunurile sunt foarte bune

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Am si eu unul si am fost uimita de el. Miroase aproape identic ca originalul si persista destul de mult.

vine bebe2
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Iertati-mi ignoranta, dar ce sunt parfumurile Refan??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor! Cum pot cumpara si eu produse Refan? Sunt interesata, daca ma poate ajuta cineva!

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Ninia,ti-am trimis un raspuns pe PM

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput