Povestile Domnisoarei Firicel

Povestile Domnisoarei Firicel | Autor: Witchie

Link direct la acest mesaj

Scumpe doamne,

Am scris doua povesti, mai pe mintea fiica-mii (2 ani si 9 luni) si ei i-au placut. Poate le-ar placea si altor copii. Daca le vreti, le puteti citi aici .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc!!
Voi chiar aveti arici? Cu dezamagire am aflat ca in SUA nu ... cresc arici . Adica cresc dar numai prin magazine de "pets". Ne doream unul afara sa ne fereasca de serpi, sa-i facem o casuta, chiar daca si-ar fi preferat-o pe-a lui.
Sunt sigura ca fetita si baietelul meu se vor bucura de povesti .

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Eu multumesc, ML, astept feed back. Avem arici. De plus:)
Domnul Narcis ala din realitate n-ar suporta alta jivina pe teritoriul sau, abia o tolereaza pe Irina:)
Sa-mi zici ce-a zis publicul tinta, pliz:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si Marcu e inconsolabil ca nu exista arici in US. Are o mama cu pui de plush, dar in Romania si Anglia se uita pe sub toate "hedge"-urile doar-doar o vedea vreunul. E animalul lui favorit.
Tare frumoase is povestile, uici, aia cu ariciul o sa fie un "hit" ptr Marcu,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Foarte frumoase...

Sa stii ca si eu ma gandeam sa pun pe hartie cateva. Am inventat multe povesti cand fratele meu era micutz. Asa il distrageam sa planga dupa mama care era la servici.
Of doamne ce amintiri...

Monica-Matz 26+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Revin. Am citit azi povestile si au avut succes, mai ales cea cu aricelul. Le-a placut si numele fetitei... Domnisoara Firicel. Sunt deosebit de sensibile si, te rog, sa-mi spui ca aveti (macar la bunici) gradina. Eu am "vazut-o" in timp ce le citeam copiilor. Multumesc de plimbare!

Si aricelul nostru tot de plus.. Si partaios nevoie mare, daca-l strangi de burta.

Fetelor, oare chiar nu-l hapaie nimic? Nu ca as vrea, din contra, il admir. Parca vulpea are un siretlic sa-l desfaca din ghem, nu? Ar trebui sa aflu mai multe despre dansul, ca tare dragalas mai e. Stiu doar ca-i balos nevoie mare si citisem si eu in cartile de povesti ca mananca lapte si serpi, ba chiar ca statea iarna in casa intr-un colt al cuptorului (de tara), dupa ce furase de prin bucatarie cate si mai cate, sa-si faca culcus. Asta, ultima, n-o mai cred.

Succes la gasit arici lui Marcu.

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput