Colectia de toamna-iarna 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara,
In primul rand multi ani si sanatate primilor sarbatoriti de pana acum ai colectiei - Alexia si Kristian.

Ne mai tineti minte??? Am lipsit din cauza de lipsa de net, am reusit sa ne mutam la curte="cuca" si a durat multa vreme pana au venit astia de la RDS sa puna o amarata de fibra.
Despre Dragos va spun ca e flacau in toata regula, repeta dupa noi ca un papagal, are propriul dictionar - doar el stie ce zice si tipa la noi ca si cum ar trebui sa stim ce zice. I-am luat camera de la Ikea - malmut si e innebunit dupa ea, oricine vine la noi mai intai trebuie sa-i vada camera, doarme foarte bine in patul de copil mare fara bara de protectie, doar cu salteluta de la patutul mic pusa jos in caz ca se intampla ceva. Adaptarea la camera si la somnul de unul singur a fost foarte usoara, nici nu ma asteptam sa fie asa.
Pentru cine vrea sa ne mai vada, cam asa arata www.dropshots.com/dayssy#date/2007-10-12/21:30:50" target="_blank"> Dragos in camera lui

Va pupam si va dorim sanatate multa tuturor, sper sa intru mai des de acum si sa pot tine pasul cu voi.

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Misto discutiile voastre de azi, m-ati inveselit.

Eu sunt cam suparata ca tatal meu e bolnav, a facut hepatita se pare. Plus diabetul (glicemia crescuta) pentru care eram suparata saptamana trecuta ca mi-a ascuns ani de zile adevarata ei valoare.... Of, ce sa facem, barbatii si mai ales cand imbatranesc sunt ca niste copii. Sper sa se treaca usor peste hepatita, a avut si matusa-mea (sora lui) asta vara si a trecut usor peste ea.
Sunt cam morcovita deci. Sper sa se indrepte lucrurile.

maria zilele trecute cand ma chinuiam dupa ora 11 sa culc fetele ma gandeam la tine cu invidie si admiratie ca-l culci pe al tau la 9...
Trebuie sa-i schimb Nataliei obiceiul cu adormitul ca nu se mai poate.

A facut Nati o criza de moft adineauri de.. mama, mama. Din fericire am reusit sa raman ferma pe pozitie si s-o potolesc dar mi-a spart timpanele...

roxi multumesc de intrebare, e asa si asa cu serviciul. Ma bucur de programul lejer dar ma cam plictisesc la una din materii ca e a 5-a oara cand o tin. Cealalta materie o tin pentru prima oara asa ca e interesant ca ma mai documentez. E lejer acuma, cand oi incepe cu suta de teme de corectat...

Gandacel felicitari pentru progresele Stefaniei cu cana si pt cumintenia lui Bogdanel. Si F. Dolto zice ca e important sa invete muuulte lucruri inaintea olitei. Eu ma iau dupa ea. Nu de alta dar Nati nu vrea sa faca pe olita. Nu VREA si asta e. Spune cand face pipi si kk de multe ori, se pune pe vine si face, dar daca ii pun olita se inhiba. Mai asteptam.

Corap lasa ca s-au aranjat bine lucrurile: nici nu regreti vreo decizie si in plus mai stai cu copiii.

Joy daca e asa cum zici clar ca-s colicii. Oare nu are numai dupa mesele la care ii dai lapte praf? Hai ca nu-i chiar asa negru dracu', o sa-i treaca dupa 3 luni; incearca sa-i gasesti mereu o ocupatie lui Vlad. Te .

sanatate multa bolnaviorilor colectiei si un gand specal pentru Anna mica!

Mergi la inceput

Daca tot nu mai scrie nimeni, mai scriu eu.

Intalnire la un loc de joaca: sambata asta e ziua Nataliei, adica sambata i-o sarbatorim, deci nu putem veni.

Pe de alta parte Nati e un pic mucioasa (transparenti, nu grosi) si tuseste sec (destul de putin). Si am invitat o fetita de 1 an si un baietel de aproape 3. Daca nu se face bine-bine nici nu stiu ce sa fac, sa anulez invitatiile si petrecania bebeliceasca? Febra n-a avut.

In contextul in care si tata e bolnav... mi-a cam disparut cheful de distractie...

Sper sa ne revenim cu totii in timp util.

Nu mi se incarca pozele coreip. Parca cineva totusi le-a vazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

copilul meu a fost dat afara de la gradinita azi, amanunte dupa publicitatea de bibe, culcare etc. daca azi nu mi s-a spart o vena in cap, nu mi se mai sparge niciodata!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Aoleu Anda inseamna ca alea-s niste proaste!
Ce le-a facut dragul de Nichita? Nu stiu, dar mie asa mi-e de drag de copilul asta, mai ales de la intalnirea din Kisselef cand m-a luat de mana si m-a dus la joaca... e asa de cald si de prietenos seamana cu Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

lavi multa sanatate tatalui tau

Solutie antimucegai - sprayul Bison (se gaseste la supermaketuri, Brico...) e f.bun, dar e f.f.toxic. Insa daca se usuca rufele in casa mucegaiul reapare, din pacate. Stiu ca sunt in aceeasi situatie. E unul dintre motivele pentru care vreau sa ma mut la mai multe camere (cand s-o intampla minunea asta...).

Si acum sa asteptam povestea Andei

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu Anda ce facu poetul? Daca pe al tau l-au dat afara...e clar...pe a mea nici n-o mai duc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

De aici incolo niste poze cu steff....i-am luat casa de marcat. De ziua lui nu cred ca mai capata ceva....Tati a facut cadoul, stia ca vreau sa-i iau si s-a pus s-o cumpere azi
E ata d efaina, are serrat, microfon adevarat, calculator cu cifre, cos cu legume, sticle, bancnote,monede,3 carduri, face tot felul de chestii, are banda ca la supermarket care se misca

POZE DE AICI INCOLO

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau de pensiunea din vale ziceam, dar eu am vazut ca e de 3 stele. Oricum arata super.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli uite aici pensiunea http://www.poianabrasov.org/pro_0007068_0003405.html

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput