Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
RGE spune:
ANCUTZA cum se face mama ca eram sa ajungem amandoua la spital aseara??..pei nu ziseram ca nu nastem??..pei se poate ?..ma superi...
..mie mi-e somn..
KIVA NU STIU CE SA ZIC..dr tai oricum sunt ciudati....sa ne ti la curent !!SUCCES!!
ROXANA cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
RGE spune:
...eu mi-as dori cand ajung la dr sa am deja dilatatie, col deschis..din astea.....ar fi prea frumos nu??
ROXANA cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
oana_r spune:
buna burtici
fetele care nasc azi , nastere usoara
anca iti faci si tie galerie?
38+ Anya si Matei
AMR 3 zile(26.10.2007 programare cezariana)
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Kiva spune:
o sa dispar o vreme din peisaj pt ca ma duc sa mananc, sa fac dus si sa ma imbrac si sa pregatesc dosarul cu analize pt dr !
va scriu cand ma intorc
doamne ajuta sa nu nasc prea devreme , am bebe mic !
va pup pe toate !
kiva 34+
iris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Ce frumos visezi . Asta ar fi idealul pt orice graviduta
.
quote:
Originally posted by RGE
...eu mi-as dori cand ajung la dr sa am deja dilatatie, col deschis..din astea.....ar fi prea frumos nu??
ROXANAcu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
vali_delide spune:
"Neata, fetele.Raspund la apel, sa nu ma dati disparuta...sunt aici si fac galerie si eu fetelor:
Hai Erika, nastere usoara!
Hai Boomitza!!!
Dati-ne vesti, fetelor, ca eu am emotii pt. voi, zici ca nasc eu! Ma trec toate transpiratiile!
Dany2007, si la mine e la fel, am dureri si in fata, si in spate, pitica da din picioare, cred ca s-a intors, ca acum o simt altfel...si mai am o sapt. pana la control, mi se pare o vesnicie!
Roxana, intai ai rabdare si tu sa nasca Erika, sa ne dai vesti, si dupa aia poti sa nasti...si imi dai mie mesaj
Pupici
Valentina 32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Fetelor dar Ank a venit oare cu bebe acasa ?
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
RGE spune:
LALA eu cred ca da..de ieri...ca deja ar fi avut cateva zile bune in spital..poate stie PUSSI.
ROXXY ma gandeam eu ca cer prea mult
VALI..stai linistita ca pana in pranz va dau vesti despre ERIKA...adica asa a zis ca ma suna..sper sa sa se simta ok.
..de BOOMITZA nu stie nimeni nimic nu??
ROXANA cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
nu ne face nimeni capitol nou??..ca avem de facut galerie..adica galagie!!!
ROXANA cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
adinag spune:
Buna dimineata,
Cami, asa este, la bb2 sunt multe alte lucruri care schimba situatia si felul cum traim noi sarcina. Si Jasmina e tare zvapaiata de felul ei, ci cu dificultati specifice varstei.
Te inteleg ca-ti faci griji cum ajungi la spital, de obicei se spune ca daca ai nascut primul asa rapid, ca fi si al doilea rapid. In Austria salvarea te duce numai la cel mai aproape spital, insa sunt un fel de salvari finantate de alte insitutii (biserica si mai stiu eu ce, nici eu nu le stiu) care te duc la spitalul ales de tine - bine, in acel oras sau pana la o anumita distanta. Dar presupun ca asta nu exista in Bucuresti :-((
Shery, la noi e vreme tare urata, dar banuiesc ca te referi la alt soare ;-) E mai bine, ca am inceput s-o iau pe partea ironica, ca n-are sens sa continui asa, dar tot m-a enervat barbatu si-n mijlocul noptii. Acum mie-mi merge mai bine, ca m-ati inveselit voi, dar lui ii merge sigur mai prost, ca-s rea cu el, dar daca asta merita! :-))
Kiva, succes la eco! Daca masa gelatinoasa pe care o eliminai pana acum a fost relativ mica, chiar daca a fost din dop, el se reface in conditiile astea, de aia a zis dr tau c.... dop gelatinos. Dar firisoarele de asta noapte sunt interesante, insa mai bine ar fi sa nu fie nimic, ca e prea devreme la tine, da?
Roxana, pai se desface, se desface, ca doar vei naste in curand!!! Bucura-te, ca doar deja esti la cautarea semnelor, nu? Asta-i un semn buuun! Iti spun eu, la tine frica e mai mare! Dupa vei spune ca n-a fost chiar asa rau... ;-)
Anca, nu, inainte de contractii NU trebuie sa pierzi dopul sau sa se rupa apa. Asta cu dopul e facultativ, nu conteaza, e doar un semn. Si ideal e sa ai intai contractii si in timpul travaliului, da o dilatatie mai mare, sa se rupa apa. Asta ar fi o nastere mai usoara, ca atunci ruperea apei ajuta bb sa iasa, il ia apa in jos, sa zic asa... Dar nu este regula, am mai zis si ieri, mie mi s-a rupt apa si asteptam ca prostu sa inceapa odata contractiile, care s-au cam lasat asteptate. Deci n-ai avut contractii de nastere, au fost si alea de exercitiu! Te tine Mariuca in suspans
Erika, Boomitza, va tin pumnii! Sunt emotionata!
Va pup si incerc sa mai dorm, ca-s moarta de oboseala...
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)