Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
mbontos spune:
quote:
Originally posted by anacami
[Mbontos, eu am nascut acum 3 1/2 la Municipal si am cumparat vaccinul din farmacia spitalului- ca momentan nu il aveau...cica; cred ca momentanul acesta este cam permanent la ei (posibil sa ti faca rost totusi o asistenta "draguta" evident contra-cost; eu am preferat sa mi-l cumpar,fara sa mai "negociez")...
Eu iti recomand sa nasti mai inatai, sa vezi ce RH are copilul si sa il cumperi doar daca este RH pozitiv (ca daca este ca al tau-negativ - nu are rost); este destul de scump (vreo 2-3 mil), si ar fi pacat sa ramai cu el sau sa "scapi" de el la un pret mai mic. Ce ai mai putea face este sa te interesezi mai din timp unde il poti gasi sau sa vorbesti la o farmacie sa ti-l aduca rapid daca este nevoie.
Camelia, Sebastiansi Stefania
Amacami, multumesc mult pentru raspuns. Am inteles ca la noi la judetean vaccinul l-ar avea medicul pediatru sef de sectie. Nu stiu insa daca ma pot baza pe asta ... Dar oricum am inteles din ce imi spui ca trebuie "stimulat" medicul ca sa ti-l dea. Nu stiu daca aici la BM mi l-ar putea aduce vreo farmacie atat de repede, dar oricum sugestia ta e buna. O sa merg sa discut la farmacie cat ar dura sa mi-l aduca in caz de nevoie.
Mersi mult inca o data! O bebelina sanatoasa si cuminte!
Mihaela
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pussi spune:
somnic usor si de la noi!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
Victo spune:
fetelor care nasteti maine, poimaine..mult mult curaj!!!! gata..tre sa treceti si peste asta, sa va vedeti minunile miculutele...38+
piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
pussi spune:
quote:
Originally posted by Victo
fetelor care nasteti maine, poimaine..mult mult curaj!!!! gata..tre sa treceti si peste asta, sa va vedeti minunile miculutele...38+
piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
tu cand nasti?
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
![](rugaciune.gif)
pussi spune:
nu de alta... dar pe mine m-au intrebat azi vreo 20-30 de persoane " cat mai ai?" ca sa pot dormi linistita.. te intreb si eu pe tine!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
![](rugaciune.gif)
darleena spune:
Pussi
Sa fii fericita si iubita, alaturi de sot si de cele 2 fetite dragalase care sunt pe drum! Erika
Sa dea DD sa fie totul bine. Sa ne tii la curent!
Eu am fost la doctor azi si rezultatul a fost: 30%sanse sa nasc saptamana asta, deci suntem in asteptare.37+ si
baby Kara
AMR 3 saptamani
RGE spune:
...noi era sa ajungem la spital sa nastem..noroc ca am resusit sa-mi calmez sotul si sa-l fac sa inteleaga ca nu am nici un simptom de nascare ca el ma luase in brate sa fuga cu mine...Doamne deci nu pot sa-l mai tin pe copilul asta..mi-a dat niste dureri jos ...mi-am strans eu dintii cat i-am strans dar la un moment dat nu am mai putut face fata durerii si am inceput sa urlu..nu ma credeam in stare de asa ceva...m-a omorat..sunt rupta..intr-o jumatate de ora m-a facut KO....daca o tine asa ma duc si ma implor de dr sa-mi faca cezariana....noapte buna ca eu nu mai pot.
ROXANA cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
adinag spune:
Kiva, iarta-ma ca am disparut asa, am avut treaba cu pitica mea. Vad ca te-au ajutat fetele!
Maine vom avea doua mamicute in plus!!! Nu-mi vine a crede. Si BB tot maine merge la control, nu?
Stie cineva ceva de FLORY? Ca n-am mai scris de ceva vreme si mi-e dor de ea, nici ea nu mai are mult! Poate Victo? Parca si tu esti din Cluj, nu?
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
Roxana, draga, cand ai dureri mari, nu strange din dinti, ca nu te ajuta la nimic, incearca sa respiri cat mai adanc, imaagineaza-ti ca respiri pana la locul unde ai durerea, si expira pe gura, incetul, pana iti gasesti respiratia ta corecta... care te va ajuta muuult mai mult decat stransul asta din dinti! Si ar fi pacat sa faci acum cezariana, ca toate durerile astea sunt pregatiri (ajutatoare) pentru nastere, atunci degeaba le-ai avea/suporta acum, nu?
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)