Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 13
tnicoleta spune:
Si pentru copilasi o scrisoare personalizata de la Mos Craciun
http://www.ecopii.ro/moscraciun/
Nicoleta si
Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
ralu spune:
Buna ziua fete dragi!!
Irinusha- un scumpic Cris. Stie el ce vrea in legatura cu fetele. Un pupic si pentru Amelie!! Deja este mare si isi cere si ea drepturile! O scumpica mica
Nicoleta-Deci i-a plaut Biei la circ. Noi am dus-o pe Maria, pentru prima oara la circ, cand avea 2 ani si jumate. La inceput, cand s-au inchis luminile, s-a bagat in mine (i-a fost un pic frica), dar apoi a fost foarte atenta la tot. A aplaudat si a rezistat bine. Apoi am mai dus-o la un un spectacol cu Noddy (nu stiu daca se scrie asa, ca aici in Franta se numeste Oui-Oui, dar este acelasi personaj) la inceputul lui noiembrie (adica luna asta) si a fost tare incantata. Vrem sa mai luam bilete tot la circ in ianuarie....vom vedea! Pupici Biutei curajoase!!!
Va pup!
alus spune:
Monet- iti multumesc mul.
Nicoleta- ma bucur ca ia placut lui Bia la circ. Cand va fi si la noi pri apropiere am so duc si pe Julia, sunt curioasa daca ii va place.
Carmen- multa sanatate lui Eric. Pupici si asteptam vesti bune.
Ralu- ai o fata nemai pomenita, Asa sa ramana si in continuare. Pupici din partea noastra.
Vanessa- esti o mama cu nervi din otel, eu cred ca nu as rezista, imi dau seama ca cateodata si tiie iti vin damblalele dar si asa esti rezistenta.
Astazi Julia a fost foarte mofturoasa cand am trezito de dimineata. Nu a vrut deloc. A inceput sa tuseasca si mia spus: Vezi mami tusesc astazi stau acasa in patutul meu
. Eu i-am spus ca nu este frumos sa minta, ea tot imi spunea ca nu minte, dar cand a vazut ca si asa eu am inceput sa o imbrac nu a mai zis nimic. Dar astazi a avut de dimineata o zi nasoala, plangea din orice, nu ia convenit nimic. Credeam ca o sa am probleme la gradi ci ea, ca nu va vrea sa ramana, dar totul a fost ok. A intrat untr-o faza nasoala, imi face in ciuda, nu prea asculta, sper sa-i treaca repede.
Vad ca vorbiti de gradi si de furtul copiilor. La noi este asa ceva, poatra este inchisa, trebuie sa sti sa o deschizi, la usa dce la intrare este cod pe care o stiu numai parinti sau persoanele care sunt inscrise in foaia de inscriere a copilului. Deci cand inscrii copilul la gradi trebuie sa dai toate datele persoanelor de la gradi, daca se schimba persoana care trebuie sa vina sa ia copilul, sa spunem bona, mama inainte trebuie sa vina personal la gradi sa dea numele si prenumele, precum si data nasteri acestei persoane sa anunte pe toti , adica pe educatoarele pe doamna care sta pe culoar, ceva gen de portar, pe directoare. Nu este voie sa anunti prin tel. ca se schimba persoana care va lua copiilul de la gradi, nu va fi dat acestei persoane, cel mai bine este sa vina cu mama copilului sa fie sigur ca mama o cunoaste. Plus ca persoanele de multe ori sunt intrebate in ce grupa este copilul, daca cineva nu prea stie atunci este chemata directoarea si sun la parinti. Pe mine pana Doamna care cheama copii a inceput sa ma tina bine minte ma intrebat in fiecare zi cand ma duceam dupa ea. Cand m-am vopsit sa stiti ca ma intrebat cateva zile. Deci cam 95% sunt sigura ca nu i se intampla nimic.
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
mihagab spune:
Ne primiti fetelor si pe noi??
Gabriela si Denisa (01.06.2004)
http://flickr.com/photos/21038460@N05/
Iulia P. spune:
Cum sa nu va primim? Bine ati venit in grupul nostru
, Gabriela si Denisa! Gabriela, v-am vazut pozele: ce fetita frumusica si plina de personalitate aveti. Sa va traiasca!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/S045t5
Irinusha spune:
Sunt mamica de dintoasa, sunt mamica de dintoasa! 
Fix la 21 sapt. fi-mea are doi dinti :) ... nu-mi vine sa cred, Cris l-a avut pe primul la 6 luni si 2 zile ... i-a luat-o inainte fi-mea :) I-am simtit la lingurita si i-am testat cu degetul ...
Gabi, bine ai venit ... Denisa e o frumoasa! Sa-ti traiasca! Uite-te la listuta ns. si da-ne mai multe detalii sa o trecem si pe Denisa. :)
Nico, sarut-mana ptr. scrisoare, e faina!
Mai scriu maine, s-a trezit fi-miu si e cu fundu-n sus ... va pup si numai sanatate!!!
Mamica de
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
anacami spune:
Denisa,bine ati venit! ai o fetita superba, cocheta si -se pare- isteata foc! Sa fiti sanatosi!
Irinusha, felicitari!trebuie sa dai de baut
!!ai fetita are 
Bblusa mea este o mancacioasa si jumatate, mi-ar manca si urechile daca nu ii dau cand cere! in 2 saptamani (fata de cand ne-am externat) si ceva a luat deja aproape un kg!!!!acum nu glumesc, am incercat sa o pun la ureche sa ii ascult "zumzetul" (Monet stie... )si cat pe ce sa mi le insface
.O mai pacalesc din cand in cand, ii pun degetul pe un obraz-ea repede se intoarce in directia respectiva si cauta "obiectivu'", ii pun degetul pe celalalt obraz si procedeaza la fel - si tot asa pana se enerveaza...mama rea ce sunt ![]()
In rest, este cumintica, incearca sa isi ridice capul si il sustine destul de bine cateva secunde ; trage si prinde cu putere ce prinde in aria de acoperire a manutelor...
Sa vezi lupte cu Sebastian
...parca vad...
Maine voi pune poze noi, s-a schimbat multicel, a luat alura de bblus dolofanel, trasaturile incep sa se contureze- fata de primele zile cand parca toti seamana intre ei!
Lui Sebastian ii place surioara, chiar o alinta si isi schimba vocea cand ii vorbeste! problema ar fi ca este foarte repezit si trebuie sa stam cu ochii pe el ca e butelie
, nu il lasam niciodata singur in preajma ei sa nu o accidenteze in mod nevoit (ca de ex. zilele trecute voia sa o tina in brate, 2. a fost un moment cand a prins viteza si cat pe ce sa calce peste burtica ei- era in pat la bunici...,etc).
Cu gradinita este bine, fac si ei tot felul de lectii tematice, fac si cate 2 lectii de engleza pe saptamana si vad ca prinde destul de repede si este interesat de ea- ca de,este limba pe care o vorbesc locomotivele Thomas&Friends
)
Nicoleta,ce bine ca a stat la spectacol!!! De curand a venit la gradi la sebi un teatru de papusi.Am platit biletul, i-am spus ce frumos o sa fie,etc,etc.Ne-a spus ca el nu vrea (asa, s fie Gigi-contra).Am crezut ca glumeste! A doua zi cand sa il iau venea vesel nevoie mare cu banii fluturand: "uite mami, mi-a dat dna banii inapoi!!!".Nu a vrut sa se duca la spectacol (se tinea in sala de sport a gradinitei), a stat cu ingrijitoarele pe hol 
.
Vineri a venit un fotograf sa le faca poze pt. calendare,etc!Tot asa, ca el nu vrea! l-am convins pana la urma , mai precis l-am pacalit si i-am spus ca lista cu dorintele ce trebuie trimisa la Mos Craciun trebuie insotita si de o fotografie, ca altfel Mosul poate incurca destinatarii (adica locomotivele pe care si le doreste s-ar putea sa ajunga la alti copii). A facut poze, a pozat f. frumos (cu fes de rosu de Mos).
Laurina,ce mai face Mihnea?s-a mai acomodat?
Simona,cum se mai simte Victoras, a terminat regimul???
Monet, ti-am mai spus ca sunt indragostita de Maya! imi place la nebunie atitudinea ei!!!bafta la examene!
Camelia, Sebastian
si Stefania 
tnicoleta spune:
Gabriela si Denisa Bine ati venit! Sunteti frumoase amandoua.
Irinusha Felicitri domnisoarei cu dintisori. E bine ca n-a facut galagie cand au iesit.
scumpetei
Cami La multe grame/kg inainte o sa se bata pe mancare cu fratele ei. Sebi cca de obicei are o personalitate foarte puternica.
pentru amandoi.
Bia a prins curaj la gradi si isi acosteaza colegii de clasa pe hol sa ii intrebe diverse lucruri. Mi-a zis si educatoarea. Are o colega Ioana, mai mare ca ea, caruia ii place mult de Bia si e tot timpul langa ea. O pupa, o strange in brate, intr-o mi-a zis ca Bia este ca si bbelusul ei si ca o iubeste.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Buna!
Mai dau si eu pe aici...
Gabriela, bun venit!
Tnicoleta, multumesc pentru site, dragutza scrisoarea. 
Am scos-o la imprimanta, am pus-o la vedere si il santajez pe Iustin de fiecare data cand e obraznicutz si face prostioare.
Irinusha, felicitari Ameliei pentru dintisori! 
Anacami, te lasa cea mica sa dormi noptile? Sau e la fel de papacioasa si noaptea? Sebi e gelos?
Astept cu interes pozele. 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Mephala - Gusta - Cornelia
Irinusha spune:
'Neata fete dragi!!!
Multumesc ptr. voturi! ... io nu vreau sa castig - parca as putea
- am vrut sa fiu si io prin zona :D
Lauraa mai e la concurs ... in rest m-am uitat, dar n-am mai vazut pe nimeni ... mai e cineva?
Multumim si ptr. felicitari! :)
Cami, wow, ce bine a luat in greutate! Bravo! Si Melie a baut bine de la inceput, dar presupun ca e mai bun lapticul de mamica, ca a mea a luat in prima luna doar 600 g. Lasa ca-i bine cu bulanele :)
Sa inteleg ca nu-i gelos Sebi?
Si sa stii ca are personalitate! Auzi tu, sa nu vrea la teatru ... ts, ts, ts!
De abia astept pozele ... sa vad si eu o grasunica dulce!
Vanesa, am pus si eu o intrebare aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110154
Poate poti tu sa ma ajuti! Multumesc!
Cris a facut iar muci - mi-a dat si mie si eu sunt iar varza
- a tusit rau la wee-end ... acum e mai bine, mai ii curge decat nasucul. Il tin acasa sapt. asta, sa-l pun pe picioare sa o ia pe urma de la capat
.
Vineri ii ducem la München, ca noi zugravim la week-end. Ne-a apucat si pe noi iarna, dar acum am reusit sa ne luam mobila de sufragerie ... in sfarsit am si eu biblioteca mult visata. Inca nu le avem, ca cica se fac special ptr. noi ... grrr! Dar trebuie sa apara si sa fim gata.
In rest, cum stiti ...
Va pupam si va dorim o zi faina!!!!
Mamica de
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)