Oradea (20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Da, Simina, te rog sa scanezi articolul si sa ni-l arati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Se spune ca e bine sa privim inainte si sa lasam in urma durerile trecutului.

Insa azi se implineste 1 an de cand a plecat din aceasta lume un "prieten" inaripat. E vorba de perusul meu vorbitor.

Prietenii nu se uita niciodata,raman acolo intr-un coltisor al sufletului. In amintirea lui am creat acest scurt montaj, in care il puteti asculta cum ma striga pe nume.

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi_j

Da, Simina, te rog sa scanezi articolul si sa ni-l arati.

Gabici

Articolul e aici.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

daria- iti doresc sa fie cel mai bine pt tine si giulia.

simina-felicitari!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mercedes

simina-felicitari!!

Nu e meritul meu, e doar surpriza ce am trait-o azi si am vrut sa o impartasesc cu voi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Simina, e chiar miscator ce am citit acolo... prima data am crezut ca e un articol scris de o prietena jurnalista, abia apoi am vazut ca e o scrisoare trimisa la redactie de catre o cititoare - prietena ta, ceea ce mi se pare si mai impresionant. Mi s-a intamplat si mie raaar de tot sa dau peste oameni, pe care de la prima vedere sa mi se para ca ii cunosc de o vesnicie, si cu care inca si acum sa tin legatura.

La perus inca nu m-am uitat... imi vine greu s-o fac. Am pierdut si eu cateva animalute (de fapt prieteni, dar deobicei lumea nu intelege asta) si eu, una, depasesc foarte greu momentele astea.

Mergi la inceput

Gabi, la montaj poti sa te uiti, sigur nu te va face sa plangi, dimpotriva. Si chiar trebuie sa ma credeti ca acolo de la cap la coada e numai vocea perusului.

Cat despre articol, iti dai seama cum mi-a saltat sufletul cand l-am citit azi in tramvai. Parca eram in alta lume. Citeam, iar sufletul meu radea. Minunata senzatie. Si nu pentru ca am aparut in revista, ci pentru ca azi am primit un dar de suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutareeeeeeeee, sunt alive ! Nu stiu cat, dar sunt.
Multumesc pt gandurile bune !
Am fost ieri, dar am suspendat dosarul de comun acord ... mai mult acordul meu ... sa vedem ...
Vestea buna e ca aseara am primit pc-ul, asa ca pot intra si in we

Siminaaa - ce revista, ce ziar, ce veste ??? Vreau sa stiu tooot !

Sunt prin zona ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

DARIAAAA- E UN PAS INAINTE!! SA DEA DD SA FIE BINE!!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris - nu-mi fac mari sperante ... dar macar stiu ca am facut tot, absolut tot ce mi-a stat in putere .

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput