Buna fetelor,
Va rog sa-mi recomandati si mie o profesoara de engleza pentru fetita mea de 8 ani.A mai facut la gradi si in particular,dar din pacate profesoarele pe care le-am luat de pe internet nu s-au tinut de treaba.As dori sa vina acasa,deoarece nu-mi permita timpul sa merg cu ea in alta parte.
din ce oras esti????
Madalina
10+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
SITE FULGULETI,
aca erai din c-ta te ajutam cu cea mai mare placere..
Madalina
11+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
eli cel mai bine e sa intrebi printre prietenele din cartier. e putin probabil sa-ti vina acasa cineva din alta zona a Bucurestiului sau daca iti vine iti cere un tarif.... mi se pare ca mai erau ceva cursuri si pe la Palatul Copiilor dar nu stiu detalii.
eu am dat ani de zile meditatii la engleza si pot sa-ti zic ca se lucreaza greu cu copii sub 9 - 10 ani. fetita ta nu e chiar asa mica dar tot ar fi bine daca gasesti pe cineva care chiar sa stie sa se adapteze varstei.
ma bucur ca ati gasit! tariful e chiar ok, dar nu e cam mult 2 ore? de fapt depinde si de copil, unii copii chiar mititei reusesc sa se concentreze multa vreme in timp ce cu altii dupa 20 de minute nu mai poti sa faci decat chestii extrem de usoare.