viata in doi+bebe
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Gia spune:
La doua luni dupa nastere tu esti gata de sex si deja te plangi ca tati nu vrea, esti tare mai ... poate el e mai sensibil si isi revine mai greu dupa nastere
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
criu spune:
socrii pleaca la anul prin iunie la tara si nu indraznesc sa le zic sa il ia pe sebi sa doarma cu ei nu sunt prea apropiata de soacra mea . asta e, cat o sa mai reziste ,pana la urma o sa cedeze.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
quote:
Originally posted by Gia
La doua luni dupa nastere tu esti gata de sex si deja te plangi ca tati nu vrea, esti tare mai... poate el e mai sensibil si isi revine mai greu dupa nastere
Nu toti au noroc de astfel de neveste...Ce-i ala trac? Ce, e in Piata publica? Daca ai chef de nevasta (si mai are si ea!) o inghesui si in buda!
Imi dau insa seama ca daca ai un complex, nu merge joaca. Asa ca sfatul de a mai pune patutul in camera bunicilor e cel mai bun. Ca sa nu mai spun ca puteti petrece o noapte la un hotel sau chiar la un apartament inchiriat cu ziua. Cele mai ieftine costa 35 euro/noapte.
poze multe cu noi
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Hai mey nu trimiteti oamenii la hotel, e chiar culmea.
Noi am avut problema asta, initial stateam intr-o garsoniera (de la 0 la 3 luni) si apoi cu bunica mea (de la 3 luni la 9 luni) si abia de la 9 luni ne-am mutat iar singuri intr-un apartament al nostru.
Singura problema pe care am avut-o a fost ca a trebuit sa ne obisnuim silencio si de obicei procedam la actiune dupa ce adormea bb, ii puneam un prosop pe grilajul de la patut astfel incat si daca se trezea nu putea sa ne vada ... si da-i bataie frate... ce-i aia nu poate?
La un moment dat a crescut si a invatat ca poate sa traga de prosopul ala... ne-am trezit de cateva ori ca se holba la noi cu niste ochii mari... si mai facea si "nghh", dar ei nu au memorie la varsta asta asa ca nu ne-am facut probleme.
Pe urma cea mai tare faza a fost pe la vreo 12 luni ale lui, el dormea la el in camera (unde nu mai avea pat de bb, avea pat de adult si langa pat o saltea, se putea da jos din pat de-a busilea si mergea de-abusilea prin casa) si noi in sufragerie ne ...jucam. Usile erau deschise ca trebuia sa auzim cand se trezeste copilul. Ei si la un moment dat terminam noi cu joaca si husbandul face un "ahhhh" de final... si se aude de undeva de jos de langa pat un "oahhh"... vai...statea in fund si se uita la noi si zambea cu o gua de la o ureche la alta... de atunci gata, usi inchise, incuiate, cearceafuri in cap, ce mai ...
Eu zic sa-l iei cu binisorul... pe la 3 luni bb incepe sa doarma 6 - 8 ore noaptea legat ... atunci e momentul, dimineata va treziti si voi cu juma de ora mai devreme, daca bineinteles va tin balamalele ca la un bb mic de obicei pana-n 6 luni esti cam zombie.
Nu merge sa-l muti in alta camera, mai ales daca alaptezi, vor veni peste voi sa va scoale sa hranesti "balaurul". Nici in masina nu merge ca e frig al naibii pe vremea asta si mai depinde si de masina...
Sa-ti traiasca amandoi!!
Andries
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kid/kid.jpg)
kid spune:
Andries Tare de tot!!!
Am patit si noi o faza asemanatoare acum 2 zile, pentru prima oara. Momentan stam intr-o garsoniera, iar patutul juniorului are aparatori la gratii de vreo 20 de cm, sa nu-si prinda mainile sau picioarele in ele. Cu toate astea, chiar daca am fost si noi silentiosi, chiar in toiul actiunii s-atrezit, s-a intors pe burtica si a ridicat capul sus de tot si se uita la noi cu niste ochi mari... Pe noi ne-a pufnit un ras de numa, mai ales ca barbata-miu a inceput sa faca glume de genul:''tati, tati, ce-i faci lu' mami???''
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/espiritu/espiritu.jpg)
espiritu spune:
quote:
Originally posted by kid
Andries Tare de tot!!!
Am patit si noi o faza asemanatoare acum 2 zile, pentru prima oara. Momentan stam intr-o garsoniera, iar patutul juniorului are aparatori la gratii de vreo 20 de cm, sa nu-si prinda mainile sau picioarele in ele. Cu toate astea, chiar daca am fost si noi silentiosi, chiar in toiul actiunii s-atrezit, s-a intors pe burtica si a ridicat capul sus de tot si se uita la noi cu niste ochi mari... Pe noi ne-a pufnit un ras de numa, mai ales ca barbata-miu a inceput sa faca glume de genul:''tati, tati, ce-i faci lu' mami???''
Teodora Anade
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
"tati,tati ce cauti tu acolo unde imi vine mie mancarea?te pomenesti ca ti-o fi foame?auzi vezi sa nu le consumi pe amandoua sa ma lasi nemancat,ok?"
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Espiritu aka Clown Pepo la Kanal D
Picasso spune:
Cam greu moment aveti de depasit...Daca ai si tu o soacra ca fosta mea,care prefera sa doarma ea cu barbatul meu decit sa vada de bebe,te inteleg.
Problema este sotul tau de fapt.Ar trebui sa-l pui sa citeasca pe forum parerile altora[desi banuiesc ca s-ar supara stiind ca tu ai scris aici].Insa bebe este foarte mic si trebuie sa scape de inhibitii.La mine a fost invers:sotul voia ,eu nu,insa nu din pricina copilului,ci din cauza oboselii si a stresului...si a soacrei care asculta tot timpul la usa.
Incearca sa discuti cu el .
Apropo,eu am auzit cupluri care din lipsa de spatiu dormeau cu bebe in pat si tot nu se inhibau!
Numai bine!
picasso ,mamica de pui zapacit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Promite-i o partida silentioasa, in noua postura de parinti
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Elise spune:
nu stiu...da' cred ca nici eu n-as putea, in camera kupilului!
Nah, nu m-ar inspira...pur si simplu... Nici macar camera, cu atit mai putin sa stiu ca odorul doarme langa mine!
mai bine oriunde... in baie, in mashina, pe strada, in parc - numai in camera copilului in nici un caz.... Sint de acord ca nu pricepe, da' eu pricep
- si ala e decorul pt. alt rol.
Elise & BBLisa