Caut scoala de dans in Baneasa

Caut scoala de dans in Baneasa | Autor: clau2toma

Link direct la acest mesaj

Dragelor ,am avut copilul in primavara la dansuri ,atunci avand 3 ani .Nu l-am mai dus pt ca am vazut ca se plictisea dupa cateva lectii si l-am scos .Acum ,la 3,9 luni imi cere singur ca vrea la dans ,cand il mai duc la dansuri ca el vrea sa danseze ? Eu am cautat dar pe aici nu am gasit nici un club sau scoala de dans .Mentionez ca stau in Baneasa pana in aeroportul Baneasa .Daca stie careva sa-mi recomande i-as multumi tare mult .As mai vrea si sa gasesc ceva un club de limbi straine tot pe aici sa-l duc sa-i ocup timpul ca la gradinita nu fac nimic si eu acasa nu stiu cum sa fac treaba asta cu el .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Chiar nimeni nu stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu stau tot in Baneasa, dar n-am auzit de ce vrei tu si nici afise n-am vazut sa mai fie pentru dansuri. Se mai organizau intr-o vreme, demult, la scoala 7 in sala de sport ceva dansuri, dar asta era acum cativa ani.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Clau,

nu chiar in Baneasa, dar aproape - in Dorobanti, unde este piscina, undeva in spate, langa restaurantul Floreta de Aur, se organizeaza si cursuri de dans pentru copii.

Din pacate nu am numar de telefon.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La clubul Atlantis (acolo unde este si Trattoria il Calcio, pe Iancu Nicolae) se fac cursuri de dans. Am o cunostinta care si-a dat fetita acolo, de doua ori pe saptamana, de la 18 la 19 si deocamdata e foarte multumita.

EDIT: m-am uitat pe http://www.atlantisclub.ro/program.htm si am vazut ca e o grupa pentru copii peste 5 ani, nu mai mici...poate doar sa vorbesti cu ei sa vezi exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Multumesc mult fetele .
Ptr Dorobanti cred ca stiu unde zici ca am gasit-o pe net dar e departe totusi si pe vremea asta nu prea as merge pana acolo si nici cu traficul .
Kid2003 o sa intru pe net sa vad unde este .
Mersi mult feteor inca o data .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manis spune:

eu am fost pe Braziliei si nu recomand.Mai se fac cursuri de dans la hotel Parc-600000 lei/luna si parc Ciresarii-gratuit.Luiza merge la Ciresarii la gimnastica aerobica si dupa un an, cred ca in primavara va intra in concursuri.Asta(gim.aerobica) inseamna dans cu elemente de gimnastica.Nu pot sa va descriu ce corp si tinuta are la 8 ani1

Mergi la inceput