Gravidutze si mamici din CLUJ - 27
Raspunsuri - Pagina 6
Victo spune:
iaca Delia ma incurajeaza sa cresc copilu fara carte..:):)din instinct..net..om vedea...
eu zic ca ar fi o idee buna sa am 2 pediatri..sa ii sun cu randul, s a nu se simta agasati..
37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT
bex spune:
ofof:( bine ca acum ziceti...io am tot intrebat daca sa o iau sau nu si unele fete au zis ca e ok:) eu am si dr spok si anne bacus, dar alea mi se par neadaptate la ce e pe la noi, asa ca am zis sa iau de autori romani...
in fine, macar am o bibliteca bogata
va pup, ati papat de pranz? eu cam da, apoi am baut deja 2 pahare de must, mai am unul de ras
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co38 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
Victo spune:
am mancat si eu de pranz, mai de voie, mai d enevoie..ca micul djeun l-am luat la 11, 30..deci foame nu-mi era..
da tre sa plec la tanti dr si pana ma intorc, sigur as fi murit de foame.
ma duc la dus.
sa-mi tineti pumnii...mai..ma apuca emotiile..asa ca la examene serioase, daca stiti ce vreau sa spun...
37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT
Morgano spune:
Vreo 2 sunt antologice, dc nu le-or fi scos de acum 2 ani: "mama sa lege parul cu o naframa in timp ce alapteaza" si "se poate da de la 3 luni lapte de vaca indulcit cu zahar"... va dati seama.
Era un topic haioso-trist apropos de cartea caprarilor, da' nu-l mai gasesc, acolo erau multe perle din volum.
Mai fetele, mie pediatra prima - care e fte naturista si lejera de felul ei, mi-a interzis sa scot bebelusul pe vreme umeda, ceata, ploaie etc pana la 1 an si sub -5 grade. Asa ca eu as evita, oricat de curat si tentant e aerul asta. Plamanii si caile lor respiratorii nu sunt destul de dezvoltate pt aerul umed si rece.
Natalia, da mai, astea sunt binefacerile cezarienei nr. 2, prima oara in 3 zile eram aproape ca noua. Acum zilnic mai apare cate un efect secundar. Analiza urinei va fi gata miercuri la pranz, sper ca nu e totusi infectie. Iar a inceput sa ma doara coloana cumplit, fetele dorm ambele iar eu stau si fac ture prin casa cocarjata si cu lacrimi in ochi.
Am mai pus niste poze cu noi de aseara, sunt si pe pag. 2
http://community.webshots.com/album/561084320PZnljB
dpop spune:
ripley, imi pare rau de durerile tale - sunt efecte de la anestezie, sau deformari de coloana?
carrie, imi pare rau si de diagnosticul tau, dar asta e... bine ca ai 2 fete dragute . parc de distractii asa tarziu toamna, mai greu, pentru ca masinariile sunt in aer liber. cam din 5 noiembrie sunt inchise. eu am fost acu multi ani la europa-park, in germania cred. au si site, www.europapark.de a fost ok, asemanator cu disneyland. prater-ul de la viena e cam mititel, parerea mea.
daca mergeti asa tarziu, de ce nu mergi la o stratiune de munte cu spa, si aqua-park indoors. tre sa fie ceva, in austria sigur.
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Noi am fost azi la monitorizare...Am stat acolo pe holuri si am asteptat...in fine,am intrat dupa 2 ore,si dupa monitorizare asistenta aia se uita pe hartia aia si zice,ioi,ce doctor va urmareste sarcina???M-a speriat zapacita naibii.Asa e bebelina mea,foarte agitata.Deja ma gandeam ca are ceva la inima sau ce stiu eu...Apoi am fost la doctorita,care a zis ca poate fii agitata si din cauza vremii.Dar a mea tot timpul misca asa mult...In fine,a facut eco,si mi-a scis pe foaie
MF=2
MR=2
TAMS=2
LA=2
OISA
Habar n-am ce inseamna.A zis sa mai vin luni.
Cred ca noi ne punem la dormit,ca ne-am obosit azi..
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 15 de zile
OanaAlina spune:
delia - astea sunt neplacerile dupa sarcina... dar trebuie sa te bucuri ca ai doua comori sanatoase! cu bona ce ai mai facut? ti-ai cautat alta???
ce frumoasa e ana in scurta aceea mov! eu am obsesie pentru mov! apoi ce sa mai zic de dormitor ca m-ai zaoacit... tot mov! suuuuper! iar bebe iris a crescut foarte mult de la ultimele pozici! e o scumpa! iar tu o mama fericita!
dureri de spate am si eu... si eu zic ca uterul meu se pregateste intens... ca mai am si niste dureri... insa se pare ca Maria nu se grabeste!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
redai spune:
Natalia tu la ce medic ai fost si ti s-a pus diagnosticul de dermatita?Oare sa merg si eu pana la pediatra sau la dermatolog.Si daca la derma la cine?
Ripley Ai 2 superbe. E super poza unde doarme cea mare cu piciorusele afara din pat.
Lore, mamicutza lui David
POZE
antoni spune:
Redai-tu de cand ai observat pe piele astea?i se agraveaza?eu spun sa mai astepti, nu?
Oana,Ramo-sa va mai faceti poze cu burticile
Meli
Morgano spune:
Mersi, Loredana.
Diangosticul de dermatita il pune initial pediatrul, apoi pt medicatie in general un dermatolog. Aveti mare grija cu produsele cu cortizon, ca tampitii recomanda Elidel, de ex. ori ala e interzis deja in unele tari pt ca are un risc mare de cancer de piele. Da' la noi merge orice, din pacate. Noi am folosit Elocom, si Ana a avut cateva luni dermatita atopica, cu varsta i-a crescut imunitatea si am scapat.
MAi afce exaxt genul de pete uscate de care ziceti, parca e julitura in trecere, o dau doar cu laptele de corp de la Bioderma, Atoderm sa hidratez zona si atat.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)