intrebare delicata

intrebare delicata | Autor: SilviaPop

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am o intrebare mai..delicata. Sunt gravidutza si mi-am ales un medic care vreau sa-mi supravegheze sarcina. La prima consultatie am fost la cabinetul particular si a fost foarte dragutz, chiar nu mi-a mai trecut pe bon sa platesc consultatia care era 1 mil, mi-a tecut doar ecografia si lama. Mi-a zis sa vin peste 3 sapt dar nu a precizat unde Asa ca vreau sa ma duc la spital, pt ca medicul e si la giulesti si decat sa platesc la cabinetul particular, mai bine ii dau lui ceva acolo..dar cat? asta e intrebarea. cat se da la medic cand te duci la consultatie? si pt cele cu experienta, de cate ori o sa ma duc la consultatie daca totul e ok? odata pe luna?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pana in luna 8 mergi odata la luna ,in luna a 8-a de doua ori pe luna ,iar in ultima luna mergi saptamanal.
Eu ii dau cand merg la spital 300-400 de mii....
La ce medic esti ca si eu tot la Giulesti sunt?

anca 37+

Maria
poze

AMR MAXIM 18 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

50 RON, cam atata am vazut ca dau gravidutele la dr. mea... si atat dau si eu. Mie nu mi se pare mult, pentru ca oricum de fiecare data imi face ecografie, pe care daca as face-o la un cabinet particular m-ar costa mai mult...

Ioana
22+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Multumesc pt raspuns fetele
Anca, eu la Puia. tu?
wow, asa putin? eu ma intrebam daca e ok 500 sau tb sa-i dau 1 mil(vechi bineinteles). incercam sa ma orientez dupa cat are el consultatia la particular... Multumesc mult pt raspuns. Acum mai am o dilema cum ii dau? mi-e o rusine de mor ca sunt si asistente pe acolo. Am mai dat o sg data dar era in prejma craciunului si am strecurat banii intr-o felicitare cu specific. Cum fac? ii bag in buzunarul la halat, pur si simplu? la inceput, la final..
deh, sunt la inceput dar am auzit ca dupa ce apare bb imi dispare timiditatea si ma transform intr-o femeie plina de indrazneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

banii ii dai la finalul consultatiei si ii pui intr-un plic pe care il lasi pe masa,evident sa te vada...
nu are de ce sa-ti fie rusine,ca asta e...
eu asa ii dadeam medicului de fiecare data....cand nu mergam la cab.particular...
cand am nascut a dat sotul meu banii....
cat o mai "costa" o nastere acum?! desi e cam devreme sa ma intreb,ma intreb totusi ...

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Silvia eu sunt la Arash,un medic tanar de la GIulesti si mai putin renumit decat Puia.
Eu ii dau banii dupa consultatie si ii bag in buzunar
Chiar mai fetelor cat este o nastere normala la Giulesti?

anca 37+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Fetelor , ca tot se discuta "discutii" delicate , cand mergeti la cab particular pe langa plata consultatiei la receptie , dr ii mai dati ceva in plus?

viitoare http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marynik

Fetelor , ca tot se discuta "discutii" delicate , cand mergeti la cab particular pe langa plata consultatiei la receptie , dr ii mai dati ceva in plus?

viitoare http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png

Eu plateam decat consultatia

anca 37+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

wow, Anca, mai ai putin, acum am observat:) Nastere usoara! Esti o fericita. eu sunt abia in primele 2 luni, mi se lungesc urechile cat am de asteptat. Si unde te duci tu la Arash la giulesti? la cabinetul de colposcopie? ecografiile ti le face la cabinetul de planning? astea costa sau sunt moka? sunt plina de intrebari...
Fetelor, multumesc pt raspunsuri, chiar aveam nevoie urgent de niste opinii pt ca maine ma duc si ma gandeam ca azi, fiind duminica, nu sta nimeni pe forum dar..se pare ca vremea nu ne da de ales.
Voi exprimati-va opiniile in continuare, eventual si la intrecarea cu cat "costa" o nastere( normala sau nu) pt ca eu va citesc cu mare interes si probabil nu sunt singura :)
pup si bbici super sanatosi, norocosi si destepti

Mergi la inceput

Silvia eu merg la Giulesti doar cand este de garda ,in rest ma vad cu el la Municipal ca este acolo la planning...
Ecografiile le fac tot la Municipal cand merg si dau 500 de mii la medic ptr ca ecografia acolo este 1,5 mil.
Daca mai ai intrebari sunt aici .

anca 37+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La cabinetul particular nu mai dai nimic doctorului. Cel putin asa mi se pare normal...

Anca, nastere usoara iti doresc! Ce repede trece vremea!

Ioana
22+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput