*** LA REDOUTE *** (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

da Jasmine,au crescut mari gandaceii(si noi am 'intinerit')!Nu stiu cand a trecut vremea..parca ieri ne plangeam de colici,lapte,biberoane...Pe mine in fiecare an de ziua ei ma apuca nostalgia(si plansu' uneori,recunosc)....imi aduc aminte,inca,fiecare moment al nasterii ei.Sper sa aveti petrecere frumoasa si o viata minunata!
Monica,ce lucruri..ce preturi!Pai vrem si noi..da' pan la panciu(sau Pascani??)..mancam 7 paini!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, la multi ani! Sa-ti traiasac puiul , sa creasca mare si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

LA MULTI ANI pentru muschetar de Jasmine. Si tu mami, fa bine si fa-i niste placinte cu varza.
Hai coletele!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

flacau de Jasmine, sa cresti mare si sa fi sanatos!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

jasmine la multi ani micutzului tau!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns David_mami spune:

Fetelor, sper sa va vina comenzile cat mai repede. Eu am facut comanda cu cecul primit de la ei, in 12 au primit ei cecul, in 19 a intrat coletul in tara si pe 22.10 l-am ridicat.
Si am avut si reducere (zicea cineva ca la Romania nu se mai aplica detaxe - eu am avut 25 de euro reducere...am si foaia printata daca nu ma credeti...
Spor la shopping!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Multumesc mult fetelor.
Azi cred ca plec mai devreme de la birou,ca doar e ziua copilului.
Ma duc sa iau un tortulet bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by David_mami

Fetelor, sper sa va vina comenzile cat mai repede. Eu am facut comanda cu cecul primit de la ei, in 12 au primit ei cecul, in 19 a intrat coletul in tara si pe 22.10 l-am ridicat.
Si am avut si reducere (zicea cineva ca la Romania nu se mai aplica detaxe - eu am avut 25 de euro reducere...am si foaia printata daca nu ma credeti...
Spor la shopping!

Nu se mai aplica detaxe. Daca nu ne crezi, fa o simulare de comanda si verifica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani pui de Jasmine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Jasmine, sa-ti traiasca baietelul sanatos si norocos!
Eu azi am aflat (pt.ca am uitat sa ma mai interesez la mom.respectiv) ca am in cont banii din chargeback. Inca nu am facut nici o comanda dupa "revolutie" si ma gandesc ca probabil sunt pe un fel de black list la ei ca, deh, bine nu le-a venit sa plateasca comisionul ala pe care, daca nu se confirma disputa trebuia sa-l platesc eu (10 euro).

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput