Menopauza precoce!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

Desi v-am mai trimis cateva mesaje,inca nu am primit niciun raspuns. Trebuie sa trimit mai multe mesaje? Multumesc.

Mergi la inceput

In urma cu 2 ani am facut analizele hormonale:FSH a fost f. mare-172.3,estradiolul-5.0,LH-106.6,Prolactina-358.1,TSH-0.868.Nu le-am mai repetat.Credeti ca ar tb. sa le repet?Nu le-am facut intro anumita zi,pt. ca eu nu mai aveam cm.(intrerupsesem tratam.).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Maribelada ar trebui sa le repeti in Z2, 3 sau max. 4 de CM, deci desi nu stii cat dureaza Z1 stii care este. Atunci se fac analizele astea, dar ma mir ca cei de la laborator ti le-au recoltat asa fiindca de obicei si ei te intreaba in ce Z esti si chiar se scrie pe buletin Z...Eu zic sa nu te panichezi deocamdata.
Si vreau sa ma dau inca o data exemplu si la acest capitol cu povestea mea pe scurt: dupa 3 tratamente cu Menogonon la care raspundeam doar cu producerea 1 folicul - la FIV nu am ajuns din aceasta cauza am fost catalogata probabil tot ceva de genul menopauza precoce sau lipsa de foliculi, etc. Nu am stat pe gandusri, m0am mutat la Mr. Big (in caz ca nu stiti cine este cititi pe la cap. FIV!) mi-a schimbat tratamentul (nu mai conteaza ce si cum ca aici ar trebuie personalizate si tratamentele astea nu date ca pentru cirezi!) am produs 5 foliculi din care s-a scos doar 1 ovocit, s-a fecundat clasa A2 adica 4 celule la 48 de calitate f. buna si culmea e ca a si incercat sa se prinda saracutul - am avut BHCG in Z12 dupa ET val. 14 care apoi a scazut la 0,...din lipsa de progesteron in organism cred eu, chiar si cu aportul tratamentului de sustinere a fost destul de putin. Am facut o dozare de progesteron din sange in ziua urmatoare BHCG care a spus asta!Deci, sfatul meu nu renuntati, nu va plictisiti chiar daca unii medici spun ca, cam asta fi tot. Si inca ceva, inainte de FIV-ul asta am facut analizele din Z2-3-4 cu pricina, toate erau oarecum bune in afara de un FSH nu asa de inspaimantatot ca pe aici, adica de 30. Am hotarat sa nu il panichez nici pe dr. ca cine stie ce bulibaseala fusese in lab. si nu i le-am aratat. Si uite ca DD mi-a arata ca se poate daca vrea el. Adevarul este ca eu nu prea l-am ajutat, nu prea am crezut in sansa unui singur ovocit, si ma bucuram numai ca am ajuns si eu la etapele acestea si ca poate data viitoare produc mai multi buni, in loc sa gandesc pozitiv pentru ceea ce aveam deja. Si aici DD mi-a dat inca o lectie. Deci, fetelor din toate greselile invatati-va lectia!

Mergi la inceput

Kitta, multumesc pt. raspuns, desi sunt cam in ceata.Cm. vine doar cu hormonale.In urma cu 4 ani am fost operata de chisturi la ambele ovare. Dupa op.cm a venit singur doar o data.Analizele le-am facut cand intrerupsesem orice tratament.Ce sa fac? Sa-l provoc iar si in primele zile sa refac analizele? Ca naturiste ce pot lua?.Oricum de fiv nu se pune pb.Lucrez in invatamant, iar salariul nu-mi permite.Multumesc mult!

Mergi la inceput