Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxxy80 spune:
PENTRU FETELE CARE NASC SAPTAMANA ACEASTA, SA FACEM PUTINA ATMOSFERA:

Fetelor, va asteptam rapid acasa cu bebeii cei cumintei si papaciosi.
Roxxy
33+
Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!
dany2007 spune:
Fetelor de 2 zile ma confrunt cu o pb...
nu stiu cat e de normal..dar eu nu mai pooot
.
Nu ma pot odihni deloc...bebe misca non -stop si misca f puternic,ma doare burtica
abea respir intre 2 lovituri. Mi se inchid ochii de somn...dar daca ma pun in pat incepe nebunia. La voi cum e????
Dana
32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Roxxy80 spune:
Dany, sa stii ca asta am patit si eu saptamana trecuta. Vreo 2-3 nopti a miscat intruna. Nu mai puteam sa dorm nici pe stanga nici pe dreapta (singurele 2 pozitii in care dorm). A fost super agitat. Chiar ma gandeam daca are ceva, ma speriasem putin. Vad ca acum s-a mai potolit. Oricum dupa 6-7 ore de somn, el ma trezeste (incepe sa ma loveasca). Parca il simt ca se plictiseste.
quote:
Originally posted by dany2007
Fetelor de 2 zile ma confrunt cu o pb...nu stiu cat e de normal..dar eu nu mai pooot
.
Nu ma pot odihni deloc...bebe misca non -stop si misca f puternic,ma doare burticaabea respir intre 2 lovituri. Mi se inchid ochii de somn...dar daca ma pun in pat incepe nebunia. La voi cum e????
Dana32+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Roxxy
33+
Matei_
dany2007 spune:
Roxxy80 sa stii ca si eu sunt speriata...prea misca continuu, nu am dormit deloc.
Miercuri am eco,dar pana atunci...
.
Copilul asta nu mai se odihneste deloc i s-a pus pata pe burtica mea
.
Dana
32+
Luca-Rares
dany26 spune:
neatza fetelor!
acum recuperez ce ati scris de vineri ca mie nu mi-a mers calc.
pussi LA MULTI ANIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! 

Multa sanatate tie si printeselor si sa fii iubita!!!!!!!!!!!!!
35+
ANDREI
AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Roxxy80 spune:
Mie toata lumea imi spune sa ma bucur ca am un copil asa de agitat pentru ca asta inseamna ca e sanatos. Intr-adevar, cred ca daca nu ar fi miscat asa de mult , as fi fost super ingrijorata. Cred ca daca ar fi mai linistit intr-o zi, atunci m-as speria. M-a obisnuit asa
.
Fetelor, eu merg sa-mi comand un tort cu cioco si cu bezea ca nu mai pot de pofta. Din pacate, aici la mine la cofetarie, nu gasesti gata facut un astfel de tort
.
quote:
Originally posted by dany2007
Roxxy80 sa stii ca si eu sunt speriata...prea misca continuu, nu am dormit deloc.
Miercuri am eco,dar pana atunci....
Copilul asta nu mai se odihneste deloc i s-a pus pata pe burtica mea.
Dana32+
Luca-Rares
Roxxy
33+
Matei_
dany2007 spune:
Roxxy80 vin si eu mai tarziu pe la tine
???
Dana
32+
Luca-Rares
Jasmin012 spune:
Buna, nu deschide nimeni un nou capitol?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
33+
Lucas Daniel
AMR 7 saptamini!